Možda nije na muške ko na žene.
Uostalom ima na profilu nekog dugonju.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Možda nije na muške ko na žene.
Da, ne igramo sutra, napokon odmor
Mislim u posljednje dvije min nekad.Sky9 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:59Kad je to bilo? Da premotam...Shategabri je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:55Hoš da ti **čku razvalimShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:52Najjaci detalj meča kad je babic malo odgurnula Dojkić i kaže šta je![]()
![]()
Ja sto znam od zenske kosarske znam za Bjelorusiju i Srbiju tako da...LlullSergio je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:04Bjelorusija/Svedska kakve su te dvije ekipe. Na njih idemo u razigravanju za poredak ako izgubimo od Francuske.
Ne mozes zbog euforije uspjeha preskociti sve ukrase istogShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:07**** vas Dojkić više ,plasirali smo se u 1/4 finale a oni o Dojkić
Od muke
Igraju cure bolje nego dečki
Gdje ćeš večeg ukrasa od Dzombete i Babić.StevieG8 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:10Ne mozes zbog euforije uspjeha preskociti sve ukrase istogShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:07**** vas Dojkić više ,plasirali smo se u 1/4 finale a oni o Dojkić![]()
Dzombeta je najbolji kradljivac lopte u mađarskoj ligi tako da me ne cudi ta njena obrana,jedino me je nerviralo što svoju igru nije mogla prenijeti bas zbog tog samopouzdanja iako je imala recimo 18 ppg u Mađarskoj ligi.kinder_jaje je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:12Nikolinin najveci problem je samopouzdanje jer cim fula jednu tesko ponovo uzima sut.
Treba se na tome poraditi ali danas najveci heroj je Marica koja nije odmorila ni minut.
Dugo godina necemo imati takvu radilicu u timu i drago mi je zbog nje jer je izasla iz povrede.
Sgo se tice Melise njen najveci problem je odbrana i spore noge i na tome mora mnogo poraditi ali danas je pogodila neke vazne poene i svaka joj cast.
Dzombeta me iznenadila onakvu odbranu igrati citavu utakmicu na Dojkic je vrh,ako ste upratili vecinu poena je Dojkic dala iz blokova jer ostale je ne mogu pratiti.
Francuska je kao muska repka Usa i tu nemamo ni 1% sanse ni za bilo kakav egal jer te su cure svemirski brod za sve repke na prvenstvu ali i ovo je ogroman uspjeh.
HeraklitMracni je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:42Neka neko napravi gif kad Nikolina kaze poslike trice sta je![]()
Evo ti od mene jedna Legendo.legenda reala je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:55Nikolina
https://instagram.com/nikicaaaica?utm_medium=copy_link
Dojkic
https://instagram.com/idojkic18?utm_medium=copy_link
defender je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:16HeraklitMracni je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:42Neka neko napravi gif kad Nikolina kaze poslike trice sta je![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot] i 24 gosta.