Hocu ja. Hajde ti napravi sobu.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Hebo majku sto me samir demolira![]()
4-0 :O ocel ko ?
@fahrenheit
Javi mi kad ti odgovara da odigramo tekmu!
Moderator/ica: Padovan
Hocu ja. Hajde ti napravi sobu.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Hebo majku sto me samir demolira![]()
4-0 :O ocel ko ?
tebi takodje,samo previse se nerviras opusti se malo lakse ces igrat,ja sam jutros protiv OTNYS JNWA na ovoj ligi tek ustao i primim gol, iznervirao se pa izgubio a dok sam igrao opusteno 2 puta sam ga pobjedio al eto .......robovi88 je napisao/la:liga vec pocelaGiggs11 je napisao/la:S kojeg ste vi linka skinuli da i ja skinem pa da mogu i ja igrat...?
S-Y-L-A-R Cestitke
Haha, ma slican sam osjecaj imoguber90 je napisao/la:Dobra utakmica, ja nervozan bio, kao da mi ovisi zivot o toj utakmici i dzojstiku, drhtale mi ruke kada se priblizis na mojih 30 metaraB0SANAC je napisao/la:Jako lose sam odigrao tekmu![]()
![]()
Mogao sam sretno pobjediti (uprkos 2 precke gubera), da nisam skrivio onaj penal,.
Hoces opetB0SANAC je napisao/la:Haha, ma slican sam osjecaj imoguber90 je napisao/la:Dobra utakmica, ja nervozan bio, kao da mi ovisi zivot o toj utakmici i dzojstiku, drhtale mi ruke kada se priblizis na mojih 30 metaraB0SANAC je napisao/la:Jako lose sam odigrao tekmu![]()
![]()
Mogao sam sretno pobjediti (uprkos 2 precke gubera), da nisam skrivio onaj penal,.
Ruke se sve preznojile, a na pocetku u 5min, mi se upali Call of Duty, pa dok sam iskljucio ga ispsovo sam sve
P.S Dobio sam novi Joystick. Tesko vam se
Hoce li ko igrat ?
Europa 1
SS.BA
Pass: 12
Upadajte
izaslo bilo, ajd ocemo'lS-Y-L-A-R je napisao/la:ajde neko prijateljska
eu1
room i pass: ss.ba
eto me ponovofahrenheit je napisao/la:neko za prijateljsku![]()
prva europa
soba: test
pass: 123
Ali zato zadnja je bila predobra, jedno 20 suteva i 100% prilikeB0SANAC je napisao/la:Ja i guber90
3 Utakmice 3puta nerijeseno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.