Ooooooooooo Zoka lopoveB o X je napisao/la:Kad već spominjemo Zokija nađoh dvije fotografije iz "crnih" dana kada smo ređali poraz za porazom pa vrijedi pogledati kako je to Zoki doživljavao... Drina - Olimpik
http://img510.imageshack.us/f/hy6u2937.jpg/
http://img228.imageshack.us/f/hy6u2940.jpg/
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
? се то % " не зна & тог ??
- kamiondzija
- Kontakt:
% "" je napisao/la:? се то % " не зна & тог ??
' " " $ не & пажњу " " ",тј. на " " су ",- $ " оне " су за џ " оне " ' " " $
" ? с $,ето " & " тај ? $," ' $ ' ? % $ уз њега $ ? за & ",уз то & ' " $ % те $ попут "!
- kamiondzija
- Kontakt:
& &
,ево онај " $ " у $ ? " $,% се ? $ " ' $ нас! ' ' $ " $,јер " је &,ту је онај ? ",? он се & " " $ " ' за напоре,& $ све " $ $ $ " " ? потез управе...
' & ' је сретан пут,& је то ¥ ($ је $ се то " по ' трансферу),' & ' остане / " не " се ја за $ $ ? ". % се " " $ се не /,управо то ' " га ¥ с " $ је " " ($ $ " $ " је $ се " - ")у $.kamiondzija je napisao/la:& &![]()
![]()
,ево онај " $ " у $ ? " $,% се ? $ " ' $ нас! ' ' $ " $,јер " је &,ту је онај ? ",? он се & " " $ " ' за напоре,& $ све " $ $ $ " " ? потез управе...
Е то то+19drina45+ je napisao/la:![]()
![]()
![]()
$ ' на & & ? на тај " $ Нову! 19 " &? Е $ " " појест 19 ? " 19 ? "!
![]()
![]()
- zvornicki klan
- Kontakt:
$ " ? " " ",& $ су у " ",- ? се " & " " & са & &?

Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
' јој..." се не зна %...?' $ је "..." " " & "...$'о ? " $ ',$ " на '," " $ на "zvornicki klan je napisao/la:$ " ? " " ",& $ су у " ",- ? се " & " " & са & &?![]()
- zvornicki klan
- Kontakt:
То за " ' се " $,јер ? $ $ $ у $ пет $ " $ " & &,% & $ % $ $ $ на " " то % /.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- kamiondzija
- Kontakt:
' $ ' ",' " " ¥,на & & & зарађују /,& " је % ¥,& се престану " ',? & " су " у " $ & $ " за " " " & свој ? 
$ - $ " ?..& са "kamiondzija je napisao/la:' $ ' ",' " " ¥,на & & & зарађују /,& " је % ¥,& се престану " ',? & " су " у " $ & $ " за " " " & свој ?
Koliko sam ja upoznat Galin nije Radov igrac,igrao je u Radu pre neke dve sezone,i onda je otisao u Mladenovac pa u Donji Srem mislim,tako da ga Drina verovatno kupuje posto je on otisao iz Rada.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
" је & & $ $ ",па ' & " "...све у ' " је...Него % $ $ % о & се $..' % ? " о '...& је "?Devil je napisao/la:Koliko sam ja upoznat Galin nije Radov igrac,igrao je u Radu pre neke dve sezone,i onda je otisao u Mladenovac pa u Donji Srem mislim,tako da ga Drina verovatno kupuje posto je on otisao iz Rada.
Nisam neki poznavatelj njegovih kvaliteta,gledao sam ga mozda 1-2 puta i to sa klupe je kretao tako da nemogu se proceniti neki njegovi kvaliteti,osim skoka,sto je i logicno jer je visok oko 2 m.Mlad je jos uvek ne znam mislim 20 godina da ima.U nedostatku tekmi u Radu isao je u Mladenovac kako bi probao da se izbori za neke tekme ali nije uspeo te odlazi u Donji Srem koji je poznat po tome sto kali mlade igrace,tamo i Vosa salje svoje mlade snage ali ni tamo se nije naigrao preterano.
Probaj sa nekim odavde sa foruma koje iz Bihaca,posto je on otamo i igrao je za Jedinstvo pre dolaska u Rad mozda ti oni mogu pomoci.
Probaj sa nekim odavde sa foruma koje iz Bihaca,posto je on otamo i igrao je za Jedinstvo pre dolaska u Rad mozda ti oni mogu pomoci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
? "...% $ " & $ " " па - $Devil je napisao/la:Nisam neki poznavatelj njegovih kvaliteta,gledao sam ga mozda 1-2 puta i to sa klupe je kretao tako da nemogu se proceniti neki njegovi kvaliteti,osim skoka,sto je i logicno jer je visok oko 2 m.Mlad je jos uvek ne znam mislim 20 godina da ima.U nedostatku tekmi u Radu isao je u Mladenovac kako bi probao da se izbori za neke tekme ali nije uspeo te odlazi u Donji Srem koji je poznat po tome sto kali mlade igrace,tamo i Vosa salje svoje mlade snage ali ni tamo se nije naigrao preterano.
- zvornicki klan
- Kontakt:
е у ' $ /!
,тај $ & " $ & - " " на терену
,$ " је & ? " % право,% се " % $ & " то је то!?
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- zvornicki klan
- Kontakt:
$ о ' ? ' право $ $,терен - " ? & $ се $ " ?,$ ? ? га " $ & $ ? " стајао & & на терену " - га "!
А за ? " ја ? $ - " ¥," " него % је то " ".
А за ? " ја ? $ - " ¥," " него % је то " ".
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- zvornicki klan
- Kontakt:
" ?,? ' $ " ' ",$ & $ - " " " " у ? (" то " & ? " & " $ "),- " је $ $ $ " " са " & је преузео,па " $ је јасно $ је " ? " ' на & " $ је управо то " ? " ? % је $ ? ? &.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.