Zenske selekcije

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Mirza25
Kontakt:

Re: Zenske selekcije

Post Postao/la Mirza25 » 21 jun 2021, 23:22

Zna li se tačna satnica za ovu tekmu protiv Francuske?

EC3
Kontakt:

Post Postao/la EC3 » 21 jun 2021, 23:22

RoninX je napisao/la:
21 jun 2021, 23:18
dodje ovih par seljacica i ujebu temu nagadjajuci sexualne preferencije nasih reprezentativki. :thumbdown:

sta da one ili neko njihov citaju ovu temu.. debili
Ma ja sam odmah izbrisao, bespotrebna zajebancija. Cure su zaslužile samo pohvale nakon ovog historijskog rezultata.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 21 jun 2021, 23:24

ShaquilleoNeal2560 je napisao/la:
21 jun 2021, 23:09
Treba ići utakmicu po utakmicu ali Bjelorusija je na papiru slabija od Švedske tako da vidjećemo .Ono što je sigurno da obje ekipe igraju sporu tvrdu košarku na malo poena i to nam odgovara.
Bjelorusija je bokja repka za dvije klase od Svedske i to su pokazale plasmanom direktno u cetvrfinale.
Pisao sam danas Svedska igra se zasniva na sutu za 3 poena i ako ih krene sut onda im malo ko moze parirati.
Bkelorusija ima amerikanku koja igra na mjsstu pleya ili krila i koja je ubica cak mislim da je bolja i od Dojkic.
Na centrima imaju jako visoke igracice gdje nase djevojke ne bi imale puno prostora za neke lagane poene.
Zato je moje misljenje da bi se ja prije kockao sa sutom za 3 poena Svedske nego jakom igrom Bjeloruskinja.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 21 jun 2021, 23:27

Mirza25 je napisao/la:
21 jun 2021, 23:22
Zna li se tačna satnica za ovu tekmu protiv Francuske?
Srijeda u 18h.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

ShaquilleoNeal2560
Kontakt:

Post Postao/la ShaquilleoNeal2560 » 21 jun 2021, 23:27

Ma tu su negdje i Švedska i Bjelorusija.Bjelorusija ima Bentley,ali i Verameyenku imaju i Papovu a ono što je interesantno cak i Bjeloruski trener koristi rotaciju od 8 Igračica.Vrancic je igrala sa Zhiuzkovom pa poznaje par njihovih reprezentativki.Švedska bez Zahui bi se mogla dobiti.Kod njih su najbolje Sestre Eldebrink ali kao što sam već rekao otom potom idemo utakmicu po utakmicu.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jun 2021, 23:30

21 jun 2021, 23:27
Ma tu su negdje i Švedska i Bjelorusija.Bjelorusija ima Bentley,ali i Verameyenku imaju i Papovu a ono što je interesantno cak i Bjeloruski trener koristi rotaciju od 8 Igračica.Vrancic je igrala sa Zhiuzkovom pa poznaje par njihovih reprezentativki.Švedska bez Zahui bi se mogla dobiti.Kod njih su najbolje Sestre Eldebrink ali kao što sam već rekao otom potom idemo utakmicu po utakmicu.
Ma idemo prvo dobiti Francusku pa cemo onda o Bjeloruskinjama :P

Nema nam Mare nigdje, nista nije objavila nakon tekme, valjda se umorila igrala je 40 minuta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jun 2021, 23:31

Sreća pa se Lojo dohavizo u drugom poluvremenu i pogodio sa petorkom, tj izbacio tavic i deuru. Realno sa Jones ova ekipa je dosta jača od hrvatske. Jones je tri nivoa iznad što daje mogućnosti i u napadu i odbrani da se prilagodjavas jer cura stiže skoro sve. Naše je ne mogu ispratiti kakve pasove im daje, jednostavno predominantna. Njen šut preko dvije ruke je puno bolje uzimati nego pola onih što druge uzmu kad ih puste. Teško protiv francuske jer su fizički baš jake, al opet kad imaš Jones možeš se mrvicu nečemu nadati.

Al kad baho reče uspjeh ovo ono, da se zna da se i ovde igra kosarka hah. Uz dužno poštovanje prema svima al bez Jones muka bi bila i plasirati se na ep.
nema potpisa

EC3
Kontakt:

Post Postao/la EC3 » 21 jun 2021, 23:34

21 jun 2021, 23:27
Možda je glupo pitanje ali ako sam dobro shvatio 4 reprezentacije iz Evrope igraju na Olimpijskim igrama. Da li je to zagarantovan broj i mi na Svjetskom prvenstvu moramo biti bolje plasirani od dvije da bi izborili plasman?

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 jun 2021, 23:34

Sve pjevaju, Marica plače. Ne zaslužujemo te :!:

Guši se u suzama :!:
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 21 jun 2021, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

EC3
Kontakt:

Post Postao/la EC3 » 21 jun 2021, 23:35

Sky9 je napisao/la:
21 jun 2021, 23:34

Cura je odbila Srbiju i Sloveniju da bi igrala za nas :tokralju:

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 21 jun 2021, 23:37

21 jun 2021, 22:31
legenda reala je napisao/la:
21 jun 2021, 22:27
21 jun 2021, 21:00
Ma dzabe šaljete Nikolini zahtjev ima momka
E jbg haha
i Domuzin ima momka

Sta je s Marom ona je top, al je visoka puno i Melisa al ona voli JJ :P
Melisa voli malo Beatrice malo J.J ništa isprobavajte svaku šansu pa ako treba i do širog spiska da se ide :clap: :clap:
Imam dres od Visković, ne znam jel bila na širem spisku :mrgreen:

ShaquilleoNeal2560
Kontakt:

Post Postao/la ShaquilleoNeal2560 » 21 jun 2021, 23:38

Admir_Sa je napisao/la:
21 jun 2021, 23:31
Sreća pa se Lojo dohavizo u drugom poluvremenu i pogodio sa petorkom, tj izbacio tavic i deuru. Realno sa Jones ova ekipa je dosta jača od hrvatske. Jones je tri nivoa iznad što daje mogućnosti i u napadu i odbrani da se prilagodjavas jer cura stiže skoro sve. Naše je ne mogu ispratiti kakve pasove im daje, jednostavno predominantna. Njen šut preko dvije ruke je puno bolje uzimati nego pola onih što druge uzmu kad ih puste. Teško protiv francuske jer su fizički baš jake, al opet kad imaš Jones možeš se mrvicu nečemu nadati.

Al kad baho reče uspjeh ovo ono, da se zna da se i ovde igra kosarka hah. Uz dužno poštovanje prema svima al bez Jones muka bi bila i plasirati se na ep.
Jones je svakako najbolji igrač ove reprezentacije ali nije ona sama nas dovukla na Europsko,Sjeti se samo doprinos kapor u kvalifikacijama sa odličnom obranom.Tad će repka biti još bolja ona je cini mi se bila 3-4 strijelac u kvalifikacijama sa 10 poena u prosjeku.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 jun 2021, 23:39

EC3 je napisao/la:
21 jun 2021, 23:35
Sky9 je napisao/la:
21 jun 2021, 23:34

Cura je odbila Srbiju i Sloveniju da bi igrala za nas :tokralju:
Između ostalog i zbog toga, Marica pa sve ostale.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

EC3
Kontakt:

Post Postao/la EC3 » 21 jun 2021, 23:40

Kakva nam je perspektiva u ovom sportu, da li ijedna od naših mladih košarkašica ima potencijal da igra na najvišem nivou kao Marica Gajić?

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 jun 2021, 23:42

Marica bosanska kraljica :bih: poslije poraza od Slovenije:
Nevjerovatno je vidjeti naše navijače. Želim im mnogo zahvaliti, oni su naš šesti igrač. Bilo je nevjerovatno osjetiti ovu atmosferu. Hvala vam svima koji nas podržavate i pratite. Danas to nije bilo dovoljno, malo smo se kasno probudile i pregorile u prevelikoj želji za četvrtfinalnom, ali već od danas gledamo naprijed i tražit ćemo našu šansu dalje
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ShaquilleoNeal2560
Kontakt:

Post Postao/la ShaquilleoNeal2560 » 21 jun 2021, 23:42

Zabit je napisao/la:
21 jun 2021, 23:37
21 jun 2021, 22:31
legenda reala je napisao/la:
21 jun 2021, 22:27

E jbg haha
i Domuzin ima momka

Sta je s Marom ona je top, al je visoka puno i Melisa al ona voli JJ :P
Melisa voli malo Beatrice malo J.J ništa isprobavajte svaku šansu pa ako treba i do širog spiska da se ide :clap: :clap:
Imam dres od Visković, ne znam jel bila na širem spisku :mrgreen:
Ne znam što svi spominju toliko ovu Višković ima 20 g i igra za ŽKK split,tu ekipu bi ovogodišnji Orlovi i Feniks razbili,ako racunamo zdravu Kapor.

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 21 jun 2021, 23:44

EC3 je napisao/la:
21 jun 2021, 23:40
Kakva nam je perspektiva u ovom sportu, da li ijedna od naših mladih košarkašica ima potencijal da igra na najvišem nivou kao Marica Gajić?
Melisa igra na visokom nivou i sličan je potencijal, nikad prežaljena Zubac isto tako jači eurokup nivo. Deura, Babić također, Domuzin možda u Budućnosti, ima još puno cura u domaćem prvenstvu koje neko treba progurati da odu vani.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jun 2021, 23:44

21 jun 2021, 23:38
Admir_Sa je napisao/la:

Jones je svakako najbolji igrač ove reprezentacije ali nije ona sama nas dovukla na Europsko,Sjeti se samo doprinos kapor u kvalifikacijama sa odličnom obranom.Tad će repka biti još bolja ona je cini mi se bila 3-4 strijelac u kvalifikacijama sa 10 poena u prosjeku.
ma mi smo bili na poen od Eurobasketa u Slovackoj sa Marom nije Jones ni bila u rosteru, bez JJ smo ucesnik sa JJ smo TOP 8 u Evropi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jun 2021, 23:45

21 jun 2021, 23:38
Admir_Sa je napisao/la:

Pa vidio si patnje protiv švicarske, da nije one druge amerikanke bilo belaj. A Maricu sastavile emocije jer od u18 nosi reprezentaciju i ovo joj je kruna svega, pogotovo sad nakon povrede jer još nije na 100 posto. Al cura je dobro odgojeno dijete i fino vodjeno kroz karijeru i sad za sad nema za čim da žali
nema potpisa

ShaquilleoNeal2560
Kontakt:

Post Postao/la ShaquilleoNeal2560 » 21 jun 2021, 23:46

kovacic je napisao/la:
21 jun 2021, 23:44
EC3 je napisao/la:
21 jun 2021, 23:40
Melisa igra na visokom nivou i sličan je potencijal, nikad prežaljena Zubac isto tako jači eurokup nivo. Deura, Babić također, Domuzin možda u Budućnosti, ima još puno cura u domaćem prvenstvu koje neko treba progurati da odu vani.
Domuzin potpisala za Njemački Herner top 3 ekipa u Njemačkoj Bundesligi.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.