Hljeb te hranio pa koga mi to imamo u upravi. Hajde neka još neko kaže da je korona uništila finansije gledaj ovo.Historicar je napisao/la: ↑22 jun 2021, 09:28Nešto kontam, nama bi se više isplatilo da smo Vladana besplatno pustili u Mačvu ili recimo Zlatibor Čajetinu, te dogovorili da nam od njegovog transfera u inostranstvo, za godinu ili dvije, isplate 20 %.To bi sigurno bila puno veca cifra od ovih bjednih 300.000 koje smo dobili od Rakowa. Još jednom se sjetim kompletnih familija, svima koji su učestvovali u tom transferu.
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
koliko isfrustriranih ljudi ovdje pise, zabrinjavajuce
-
- Kontakt:
Sta je ovo sad?I Radnik napusta ligu?Ma ovo je vise presmijesno sta rade od lige...Nek su oni Mladost izbacili koja ima bolje uslove i od Olimpica i od Krupe i od Radnika i od Leotara i od Prijedora
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Neki forumasi su ovde pisali da maximalno mozemo za Vladana dobiti 300 milja eura, pravdajuci to kao liga losa, razultati losi i sta vec ne. Sad kada je se Vladan prodao za ? cifru , cudimo se i napadamo jer je ce neka Macva uzeti milione eura.Historicar je napisao/la: ↑22 jun 2021, 09:28Nešto kontam, nama bi se više isplatilo da smo Vladana besplatno pustili u Mačvu ili recimo Zlatibor Čajetinu, te dogovorili da nam od njegovog transfera u inostranstvo, za godinu ili dvije, isplate 20 %.To bi sigurno bila puno veca cifra od ovih bjednih 300.000 koje smo dobili od Rakowa. Još jednom se sjetim kompletnih familija, svima koji su učestvovali u tom transferu.
![]()
Evo i oni tebe selame!
- 19BordoBijeli46
Zasto branite ovu upravu? Samo me to zanima.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Brani je degen zip, ostali svi vide o cemu se radi ..
al moze je braniti samo na forumu

-
- Kontakt:
Taman za ligu 10 Cetverokruzno, novo izvlacenje. Sve drugo je farsaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:02Sta je ovo sad?I Radnik napusta ligu?Ma ovo je vise presmijesno sta rade od lige...Nek su oni Mladost izbacili koja ima bolje uslove i od Olimpica i od Krupe i od Radnika i od Leotara i od Prijedora
- 19BordoBijeli46
Nije Nam kriv sto nemamo napretka,vec debilna uprava,rad uprave je u najmanju ruku kriminalan,a ovdje neku brane istu. Treba iq test prije ulaska u forum.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
-
- Kontakt:
Slazem sebordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:16Taman za ligu 10 Cetverokruzno, novo izvlacenje. Sve drugo je farsaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:02Sta je ovo sad?I Radnik napusta ligu?Ma ovo je vise presmijesno sta rade od lige...Nek su oni Mladost izbacili koja ima bolje uslove i od Olimpica i od Krupe i od Radnika i od Leotara i od Prijedora
Mislim da bi to bilo najbolje i jedina logicka opcija
A sve ostalo i uvodjenje nakvih Zeljeznicara iz Banja Luke je presmijesno i samo kvari i ovako slab kvalitet lige
Ali ko da gledam,Radnik ce odustati
U ligu upadaju Leotar i Zvijezda 09
Leotar umjesto Krupe,Zvijezda umjesto Radnika
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da se ta odluka mora donijeti sezonu prije a ne pred sami početak, tako je prošli put bilo.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:16Taman za ligu 10 Cetverokruzno, novo izvlacenje. Sve drugo je farsaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:02Sta je ovo sad?I Radnik napusta ligu?Ma ovo je vise presmijesno sta rade od lige...Nek su oni Mladost izbacili koja ima bolje uslove i od Olimpica i od Krupe i od Radnika i od Leotara i od Prijedora
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Vjerovatno je tako po pravilniku al ocito je da trenutno nemamo 12 klubova koji mogu zadovoljiti kriterije premijer lige, ni infrastrukturno ni finansijski a ni Igracki.MortemHz je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:22Mislim da se ta odluka mora donijeti sezonu prije a ne pred sami početak, tako je prošli put bilo.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:16Taman za ligu 10 Cetverokruzno, novo izvlacenje. Sve drugo je farsaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:02Sta je ovo sad?I Radnik napusta ligu?Ma ovo je vise presmijesno sta rade od lige...Nek su oni Mladost izbacili koja ima bolje uslove i od Olimpica i od Krupe i od Radnika i od Leotara i od Prijedora
- feniksptica
- Kontakt:
Jedno je kritikovati. Al sta ovdje ljudi rade kako zrace negativom. Nije vam klub da lijecite licne frustracije
Nemaju nista pozitivno napisano. U periodu kad je sve islo po loju samo se usutili bili
Nemaju nista pozitivno napisano. U periodu kad je sve islo po loju samo se usutili bili
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma ne vjerujem da ovi imaju namjeru ikako to raditi, ok postoje procedure koje se moraju ispostovati ali ovi ce prije mrtvu Alfa Modriču vratiti u ligu samo da ima sto vise njihovih timova nego uraditi nesto sto je logicno i za dobrobit naseg fudbala.MortemHz je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:22Mislim da se ta odluka mora donijeti sezonu prije a ne pred sami početak, tako je prošli put bilo.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:16Taman za ligu 10 Cetverokruzno, novo izvlacenje. Sve drugo je farsaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:02Sta je ovo sad?I Radnik napusta ligu?Ma ovo je vise presmijesno sta rade od lige...Nek su oni Mladost izbacili koja ima bolje uslove i od Olimpica i od Krupe i od Radnika i od Leotara i od Prijedora
You are someone else I am still right here
Bas zbog takvog stava tebe i takvih kao ti raje je sve manje na tekmama,sve manje su zainteresovani za Sarajevo,zato grad od pola miliona ima 3 h clanskih,zato se proda 784 karte,zato jer je klub postao Sabrinin,Namov,Tanov,Kasumov i ko zna ciji jos
Ma nece, samo dok se raja vrate na tribine, bice promjena, sabura
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakvi mi.. nema 6 klubova koji to mogu zadovoljiti a ne 12bordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:26Vjerovatno je tako po pravilniku al ocito je da trenutno nemamo 12 klubova koji mogu zadovoljiti kriterije premijer lige, ni infrastrukturno ni finansijski a ni Igracki.MortemHz je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:22Mislim da se ta odluka mora donijeti sezonu prije a ne pred sami početak, tako je prošli put bilo.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:16
Taman za ligu 10 Cetverokruzno, novo izvlacenje. Sve drugo je farsa

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je bilo rezervisano za sezonu 22/23 kada je Begić bio glavni ali ne vjerujem ni ja da će ovi nastaviti sa tim. Kako je krenulo sa klubovima iz rs-a morat će ubaciti nekog trećeligaša jer niko ne može igrati premijer ligu. Liga Federacije nije neki kvalitet ali kad pogledaš ove stvari vidiš kolika je to ustvari razlika uvijek bila, pogotovo kada ispadne Željezničar i kada se vrati Čelik iz najniže lige.fera je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:36Ma ne vjerujem da ovi imaju namjeru ikako to raditi, ok postoje procedure koje se moraju ispostovati ali ovi ce prije mrtvu Alfa Modriču vratiti u ligu samo da ima sto vise njihovih timova nego uraditi nesto sto je logicno i za dobrobit naseg fudbala.MortemHz je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:22Mislim da se ta odluka mora donijeti sezonu prije a ne pred sami početak, tako je prošli put bilo.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:16
Taman za ligu 10 Cetverokruzno, novo izvlacenje. Sve drugo je farsa
Sve sto imaju su okrenuli prema Borcu a ove guraju na silu samo da se ne bi žalili previše. Zato mi se ovaj cirkus ne gleda više.MortemHz je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:53To je bilo rezervisano za sezonu 22/23 kada je Begić bio glavni ali ne vjerujem ni ja da će ovi nastaviti sa tim. Kako je krenulo sa klubovima iz rs-a morat će ubaciti nekog trećeligaša jer niko ne može igrati premijer ligu. Liga Federacije nije neki kvalitet ali kad pogledaš ove stvari vidiš kolika je to ustvari razlika uvijek bila, pogotovo kada ispadne Željezničar i kada se vrati Čelik iz najniže lige.
Ok su meni livade i pašnjaci na kojim se igra i nedostatak kvaliteta se moze trpiti ali kad se pocne politika ovako jasno mijesati u sport izgubim volju i da pratim.
Sto je najgore do prije godinu smo imali prilicno dobru situaciju u ligi a vidi sad timovi se otimaju ko ce prije istupiti drugi ni krivni ni duzni moraju od jednom izmisljati uvjete jer im je neko rekao da moraju igrati premijer ligu...
Ubiju covjeku volju da prati domaci sport, evo juce gledam ove kosarkasice i nakon utakmice razmisljam i ne mogu se sjetiti kad sam prije ovog osjetio neku emociju gledajuci nase reprezentacije...
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Eo naši raspisuju oglas, traže asistenta za marketing

- ElCartel11
- Kontakt:
Prijavite se picici udbaški.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,