FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Hajdeee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hajdeee » 22 jun 2021, 11:17

Historicar je napisao/la:
22 jun 2021, 11:07
Eo naši raspisuju oglas, traže asistenta za marketing :rol: :rol: :rol:
Trebaju pokusati sa oglasom u nekim novinama u Sjevernoj Koreji.
- FKS -

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 22 jun 2021, 11:28

antilan je napisao/la:
22 jun 2021, 10:14
19BordoBijeli46 je napisao/la:
22 jun 2021, 10:11
Zasto branite ovu upravu? Samo me to zanima.
Brani je degen zip, ostali svi vide o cemu se radi ..

al moze je braniti samo na forumu :urnebes:
A vi je napadate uzivo ili ? Galamite na zgradu ? Jer vec 3 mjeseca slusam "Joj sta cemo im uraditi Gospodara mi..."

P.S. Konkurs idealna prilika za sve strucnjake kakvi danima ovde orgijaju :bow:
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2021, 11:34

Sta ima u Butmiru, ko trenira ??
Desava li se sta ?

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 jun 2021, 11:37

bordobijeli je napisao/la:
22 jun 2021, 11:34
Desava li se sta ?
Sto nisi ulozio pare pa bi znao. :zzz:
- FKS -

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 22 jun 2021, 11:37

Desava li se sta ?
Treniraju svi osim Adukora koji nije ni došao na pripreme.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 jun 2021, 11:38

Ako ce borba bit ubacivanje baklji i prekidi utakmice yebes takvu borbu. Al da treba vrsiti pritisak treba
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 22 jun 2021, 11:45

Fascinantno je kako veliki broj osoba koje trenutno kritikuju upravu, nisam nigdje vidio dok je sve bilo mlijek i medo. O opisima i epitetima koji se pridaju Sabrini kao pripadnici zenskog spola više govore o Vama, da mi je samo vidjeti kako prilazite curama, ako uopšte prilazite.
Da se odmah ogradim, ne branim upravu, niti sam na icijem platnom spisku, kritikovao sam svaku grešku i kritikovacu, al ovo sto pojedini liječe frustracije na, pazi sad-Forumu, je krajnje jadno.Očigledno veliki broj vas nema iskustva kao što je @Peaky gore napisao, imam osjećaj da sta god pozitivno uradila ova uprava, bila bi dočekana na nož. Pa jučer se Kasum napada zbog sastanka, svaka sitnica se traži gdje se moze sta napasti.
Jednostavno shvatite da je velikim udjelom ovo krivica Nam-a, ali da su naši cisti-nisu. Ne glumite mangupe, pružite podršku, kad čika Nam procijeni da uprava ne radi kako treba, bice smijenjena.
Nije ni on debil kako ga mnogi opisuju, niti može neko ko je uspješan u zivotu biti onakav kako ga mnogi ovdje opisuju.
Cuj tjerati Nam-a i Tan-a, vi stvarno očekujete neki ogroman iskorak, u smislu Dinama?
Pa danas bi se zvali Torpedo da nije njih, koliko su novca do sad stavili u nas, ne znam kako iko ima obraza ista im prigovoriti.
Sto se tice Nam-a, ako je razlog smanjenog investiranja i budžeta politika koje se sigurno, ama bas sigurno umiješala i direktno uticala na ishod prvaka lige, je sasvim opravdano s objektivnog gledišta. Pa bolan mi ne znamo ko igra ligu a ona počinje za manje od mjesec dana, o kakvom iskoraku da pričamo?
Ima mnogo stvari u našoj avliji koje trebamo ocistiti, a mnogo ljudi ide na pogrešne stvari.
Imamo savez koji ne želi ni da razgovara sa nama, čini sportski genocid nad našim klubovima, i umjesto da zajedno radimo da se njih riješimo, mi našli Sabrinu nazivati lezbom i Kasuma njenim potrckom.
Sabrina koliko ja znam po svojim informacijama je jedina koja se nije direktno obogatila od klub, dok za prethodnike znate sve.
Na kraju, Husref je kriv za sve :rol:
Napravio nam je ove podjele, i od tad on za mene više ne postoji
Svako dobro braćo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2021, 11:46

Madafaka je napisao/la:
22 jun 2021, 11:37
Desava li se sta ?
Treniraju svi osim Adukora koji nije ni došao na pripreme.
Kad bi svi ostali uz još jednog dobrog veznog, ok tim.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 jun 2021, 11:50

Lijevo krilo, centralni vezni, lijevi bek.
To je sto nam fali na postojeci kadar.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 jun 2021, 11:51

Spic golgeter isto
.. koji ne trci ne radi za ekipu al daje golove
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 22 jun 2021, 11:58

Ne podrzavam da neko "direktoricu" naziva svakakvim imenima,Ali nije sposobna. Cuj nesto kao direktorica,izbjegava krivicu I na druge svaljuje. Krajne neozbiljno.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 22 jun 2021, 12:05

Sudeći po treningu Ahmetović je naš prvi špic, Sušić u prvih 11, a Miličević (vjerovatno) ostaje.
Sve su prilike da igramo formaciju 3 4 3.

LutakSutko
Kontakt:

Post Postao/la LutakSutko » 22 jun 2021, 12:07

AngelDiMaria je napisao/la:
18 jun 2021, 14:57
Napapijri je napisao/la:
18 jun 2021, 14:56
LutakSutko je napisao/la:
18 jun 2021, 13:55

sta se desilo?
To moras pitati ove koji su visak kilograma pravdali porodicnim gubitkom. Ja se sjecam Amera Osmanagica koji je stvarno pretrpio takvu tragediju, ali nije se udebljao, samo je bio los :D
nije bas porodicni gubitak, nesto je drugo u pitanju, ako nista ne grijesite duse i ne komentarisite ono sto ne znate
pa zna li se sta je u pitanju?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 jun 2021, 12:15

samoSA je napisao/la:
22 jun 2021, 10:42
Zip je napisao/la:
22 jun 2021, 09:47
Platite, kupite i otvorite klub svima i svakome.
Vrlo jednostavno.
Bas zbog takvog stava tebe i takvih kao ti raje je sve manje na tekmama,sve manje su zainteresovani za Sarajevo,zato grad od pola miliona ima 3 h clanskih,zato se proda 784 karte,zato jer je klub postao Sabrinin,Namov,Tanov,Kasumov i ko zna ciji jos
Bas zbog ovakvog stava ljudi ne dolaze na stadion :rol: :rol:

Slusa li ti sebe?
Pa bas zbog tebe i takvih kao ti, koji misle da mahala upravlja klubom dolazi sve manje i manje ljudi. Mozemo i ovako.

Tvoj, a i problem takvih kao ti, je sto mislite i zivite da je sve ovo neka teorija zavjera. Da je neko ovde instaliran da urusi klub, pazi sad, koji je bio haman pa ugasen 2013 godine.

Ja znam, i sam sam isfrustriran, losim zavrsetkom sezone. To se nije smjelo desiti.
Al za mene, glavni razlog je PODCJENJIVANJE i lagani ulazak u polusezonu misleci da ce to lagano ici, samo od sebe.
Vi mislite da je Vinko u dogovoru sa vicom namjerno ovo uradio :rol:
Samo me zanima, da li vi slusate i citate sta pricste i pisete?

To je u vasim glavama da je klub Sabrinin. Vi tu osobu ne mozete, a znamo zbog cega. Zato sto je otjerala jednog placenika sa laznom ljubavi prema klubu. Ti mozda direktno nisi ta osoba, al jedini razlog sto se ovako pise o Sabrini je bas taj otkaz. Naravno, kad se nakon toga desi nesta lose(i bilo je losih poteza) bude lose uradjeno, onda se to sve uveze lijepo i kazu " e jes vidio kako nas levati" :rol:

Zato kazem, bujrum otkupite klub oa upravljajte njime. Ovde se iz sjene zeli unistiti klub, ja to tako vidim, gledam i znam. I ja me zelim biti dio toga. Ti bujrum, prikljuci se laznoj brigadi.

Konkretno ti si bio sasvim oke forumas, al trpas mi neke stvari koje nemaju veze sa realnoscu.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 22 jun 2021, 12:17

Zip je napisao/la:
Vrlo jednostavno.
Necemo, ali necemo ni cutati na lose stvrari koje su i vise nego ocite. Osim, ako ne smatras da je klub privatna prcija pojedinaca?
Onda su trebali kupiti Olimpic i raditi sta god zele, a da ih niko nista ne preispituje.

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 22 jun 2021, 12:22

Haver ! je napisao/la:
22 jun 2021, 12:05
Sudeći po treningu Ahmetović je naš prvi špic, Sušić u prvih 11, a Miličević (vjerovatno) ostaje.
Sve su prilike da igramo formaciju 3 4 3.
Pod uslovom da je tacno ovo sto si napisao, mogao bi se fin sastav skockati ako budu svi spremni

slika
90!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 jun 2021, 12:23

Mi da se ne mjesamo i ne prizivamo odlaske i prije ovih trenutnih a i sada njih, dosli bi na nivo zelje. Sjetimo se price o Dini i ekipi, pola nas nije znalo sta se desava iza zavjese ali se na kraju ispostavile price tacnim. Zato samo Sarajevo 😉

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 22 jun 2021, 12:25

Zauvijek će ostati zapisano, da je Sabrina bila direktorica Sarajeva u sezoni, u kojoj je klub doživio največu blamažu u 75 godina postojanja kluba, prokockao +13 i titulu koja bi nam donijela toliko benefita i koja bi nas možda i definitivno odljepila od ovdašnje prosječnosti.Naravno da zaslužuje sve moguče kritike, jer se nalazi na tako odgovornoj funkciji, sa koje nije nikako smjela dozvoliti da se desi taj genocid, kakav moderni fudbal ne pamti. Ok, slažem se da je urađeno dobrih stvari za njenog mandata, prije svega u rezultatima ( dvije titule, dva kupa, play-off EL), zatim dovođenje Cioffia.., ali u današnjem surovom fudbalu, nema jučer, već samo danas i sutra.Na sve dobro urađeno je bačena ogromna mrlja, koja se vjerovatno nikad neće moci saprati.Evo primjera Crvene Zvezde.Oni su u zadnje četiri sezone uzeli četiri titule, kup, imaju dvije grupne faze Lige prvaka, Lige Evrope, dva proljeća u Evropi........Neka sada ispadnu od Makabija/Kairata, ili se ne plasiraju u grupe u Evropi, Terziću, Mrkeli i upravi će biti jeb.ana komplet familija, tražit će se njihove glave, prijašnje uspjehe neće skotro niko spominjati.Ne razumijem ljude koji nakon ovog genocida brane Sabrinu njenim prijašnjim uspjesima kao direktorice.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2021, 12:33

Zip je napisao/la:
22 jun 2021, 12:15
samoSA je napisao/la:
22 jun 2021, 10:42
Zip je napisao/la:
Vrlo jednostavno.
Bas zbog takvog stava tebe i takvih kao ti raje je sve manje na tekmama,sve manje su zainteresovani za Sarajevo,zato grad od pola miliona ima 3 h clanskih,zato se proda 784 karte,zato jer je klub postao Sabrinin,Namov,Tanov,Kasumov i ko zna ciji jos
Bas zbog ovakvog stava ljudi ne dolaze na stadion :rol: :rol:

Slusa li ti sebe?
Pa bas zbog tebe i takvih kao ti, koji misle da mahala upravlja klubom dolazi sve manje i manje ljudi. Mozemo i ovako.

Tvoj, a i problem takvih kao ti, je sto mislite i zivite da je sve ovo neka teorija zavjera. Da je neko ovde instaliran da urusi klub, pazi sad, koji je bio haman pa ugasen 2013 godine.

Ja znam, i sam sam isfrustriran, losim zavrsetkom sezone. To se nije smjelo desiti.
Al za mene, glavni razlog je PODCJENJIVANJE i lagani ulazak u polusezonu misleci da ce to lagano ici, samo od sebe.
Vi mislite da je Vinko u dogovoru sa vicom namjerno ovo uradio :rol:
Samo me zanima, da li vi slusate i citate sta pricste i pisete?

To je u vasim glavama da je klub Sabrinin. Vi tu osobu ne mozete, a znamo zbog cega. Zato sto je otjerala jednog placenika sa laznom ljubavi prema klubu. Ti mozda direktno nisi ta osoba, al jedini razlog sto se ovako pise o Sabrini je bas taj otkaz. Naravno, kad se nakon toga desi nesta lose(i bilo je losih poteza) bude lose uradjeno, onda se to sve uveze lijepo i kazu " e jes vidio kako nas levati" :rol:

Zato kazem, bujrum otkupite klub oa upravljajte njime. Ovde se iz sjene zeli unistiti klub, ja to tako vidim, gledam i znam. I ja me zelim biti dio toga. Ti bujrum, prikljuci se laznoj brigadi.

Konkretno ti si bio sasvim oke forumas, al trpas mi neke stvari koje nemaju veze sa realnoscu.
Poslije one teske pobjede nad širokim kod kuce pisao sam da nije dobro, da loše igramo, da nema volje i zelje, da jedan od problema je sto kasne plate, da nismo imali dobru strategiju da imamo kao klub ljude u savezu i sve se to ispostavilo tacnim i zbog toga smo izgubili titulu . Na presu su sve to potvrdili da su greske. Ti još par pojedinaca branili ste ne odbranjivo to jest okretali ste pricu da je sve idealno a da mi kritikujemo zato sto mrzimo klub.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 jun 2021, 12:41

Historicar je napisao/la:
22 jun 2021, 12:25
Zauvijek će ostati zapisano, da je Sabrina bila direktorica Sarajeva u sezoni, u kojoj je klub doživio največu blamažu u 75 godina postojanja kluba, prokockao +13 i titulu koja bi nam donijela toliko benefita i koja bi nas možda i definitivno odljepila od ovdašnje prosječnosti.Naravno da zaslužuje sve moguče kritike, jer se nalazi na tako odgovornoj funkciji, sa koje nije nikako smjela dozvoliti da se desi taj genocid, kakav moderni fudbal ne pamti. Ok, slažem se da je urađeno dobrih stvari za njenog mandata, prije svega u rezultatima ( dvije titule, dva kupa, play-off EL), zatim dovođenje Cioffia.., ali u današnjem surovom fudbalu, nema jučer, već samo danas i sutra.Na sve dobro urađeno je bačena ogromna mrlja, koja se vjerovatno nikad neće moci saprati.Evo primjera Crvene Zvezde.Oni su u zadnje četiri sezone uzeli četiri titule, kup, imaju dvije grupne faze Lige prvaka, Lige Evrope, dva proljeća u Evropi........Neka sada ispadnu od Makabija/Kairata, ili se ne plasiraju u grupe u Evropi, Terziću, Mrkeli i upravi će biti jeb.ana komplet familija, tražit će se njihove glave, prijašnje uspjehe neće skotro niko spominjati.Ne razumijem ljude koji nakon ovog genocida brane Sabrinu njenim prijašnjim uspjesima kao direktorice.
Bas me interesuje da li se @gandi i @donidon slazu sa ovim napisanim postom?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Velo6 i 13 gostiju.