Šta će biti sa Šošićem i Muratovićem?
Evo sad vidim Šošić ide na pripreme sa prvim timom.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Šta će biti sa Šošićem i Muratovićem?
Muratović vjerovatno drugi klub.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:37Šta će biti sa Šošićem i Muratovićem?
Evo sad vidim Šošić ide na pripreme sa prvim timom.
Steta za obojicu. Bar Koljic ce poceti zdrav.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2021, 12:28Ne, ima on još 3-4 mjeseca do potpunog oporavka.
Turkeš je u decembru pokidao ligamente pa i njemu slijedi cekati do augusta.
mislis haŠić:-)
Mene je Turkeš prijatno iznenadio. Mislio sam da je klasični drugoligaš, ali sam vidio fine igre, kretanja, golova...Mislim da bi moglo bit nešto od njega. Možda je od ovih što kasnije zrenu.
Koljić?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2021, 16:03Definitivno od napadača samo Ermedin igra ozbiljniji fudbal. Sve ostalo je upitnog kvaliteta.
Ma mislio sam ozbiljan fudbal kao liga u kojem igra.ASD je napisao/la: ↑22 jun 2021, 16:07Koljić?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2021, 16:03Definitivno od napadača samo Ermedin igra ozbiljniji fudbal. Sve ostalo je upitnog kvaliteta.
Prevljak je imao najozbiljnije brojke prosle sezone i najstandardniji je bio. Demirovic je svakako drugi napadac u ovoj formaciji koju sada igramo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2021, 16:14Ma mislio sam ozbiljan fudbal kao liga u kojem igra.ASD je napisao/la: ↑22 jun 2021, 16:07Koljić?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2021, 16:03Definitivno od napadača samo Ermedin igra ozbiljniji fudbal. Sve ostalo je upitnog kvaliteta.
Koljićem sam istraumiran, njega sam izbrisao iz memorije dok ne uveže jednu sezonu.
Da. Nadam se da će s generacijama 2004 i 2005 biti pametniji i gurnuti nekog već ove sezone u vatru.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2021, 17:51Ovo bi imalo smisla da su npr davali šansu Ramiću ili F. Hodžić. U potpunosti su razočarali što se tiče akademije i podmlađivanje ekipe.
Doduše, lakše je ubaciti mladog štopera u seniorski fudbal, kada bi mu partner recimo bio Dupovac. Tako da vidjet ćemo šta će biti u budućnosti.
Šteta što se Varešanović povrijedio, mogao je se već ustaliti u seniorski fudbal do početka nove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.