FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 22 jun 2021, 12:45

Evander je napisao/la:
22 jun 2021, 12:17
Zip je napisao/la:
22 jun 2021, 09:47
Platite, kupite i otvorite klub svima i svakome.
Vrlo jednostavno.
Necemo, ali necemo ni cutati na lose stvrari koje su i vise nego ocite. Osim, ako ne smatras da je klub privatna prcija pojedinaca?
Onda su trebali kupiti Olimpic i raditi sta god zele, a da ih niko nista ne preispituje.
Lajte, lajete evo dvije godine. Niko vam to ne spori.

Ovo je klub koji ima vlasnika, koji ulaze pare, koji je vec do sada na neki nacin ulozio preko 15 milions u FKS, na ovsj ili onaj nacin.

Ja shvatam da je vama tesko shvatiti da neko daje svoje pare i odlucuje o sudbini kluba. Ne znam kako smo to mogli dopustiti. On mora da daje jos 3* vise i da se pritom nista ne pita i ds pusti da svi uprsvljaju klubom. Mora tako biti ili ce navijaci da vam pokazu sta je ljubav.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 22 jun 2021, 12:46

Ekipa se pravi oko Susica. :opaopa: :opaopa:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

antilan
Kontakt:

Post Postao/la antilan » 22 jun 2021, 12:49

Zoran28 je napisao/la:
22 jun 2021, 11:28
antilan je napisao/la:
22 jun 2021, 10:14
19BordoBijeli46 je napisao/la:
22 jun 2021, 10:11
Zasto branite ovu upravu? Samo me to zanima.
Brani je degen zip, ostali svi vide o cemu se radi ..

al moze je braniti samo na forumu :urnebes:
A vi je napadate uzivo ili ? Galamite na zgradu ? Jer vec 3 mjeseca slusam "Joj sta cemo im uraditi Gospodara mi..."

P.S. Konkurs idealna prilika za sve strucnjake kakvi danima ovde orgijaju :bow:
a majke ti koji si to ti i koji su to oni ili ti ga "vi" Gospodara ti

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 22 jun 2021, 12:58

Historicar je napisao/la:
22 jun 2021, 12:25
Zauvijek će ostati zapisano, da je Sabrina bila direktorica Sarajeva u sezoni, u kojoj je klub doživio največu blamažu u 75 godina postojanja kluba, prokockao +13 i titulu koja bi nam donijela toliko benefita i koja bi nas možda i definitivno odljepila od ovdašnje prosječnosti.Naravno da zaslužuje sve moguče kritike, jer se nalazi na tako odgovornoj funkciji, sa koje nije nikako smjela dozvoliti da se desi taj genocid, kakav moderni fudbal ne pamti. Ok, slažem se da je urađeno dobrih stvari za njenog mandata, prije svega u rezultatima ( dvije titule, dva kupa, play-off EL), zatim dovođenje Cioffia.., ali u današnjem surovom fudbalu, nema jučer, već samo danas i sutra.Na sve dobro urađeno je bačena ogromna mrlja, koja se vjerovatno nikad neće moci saprati.Evo primjera Crvene Zvezde.Oni su u zadnje četiri sezone uzeli četiri titule, kup, imaju dvije grupne faze Lige prvaka, Lige Evrope, dva proljeća u Evropi........Neka sada ispadnu od Makabija/Kairata, ili se ne plasiraju u grupe u Evropi, Terziću, Mrkeli i upravi će biti jeb.ana komplet familija, tražit će se njihove glave, prijašnje uspjehe neće skotro niko spominjati.Ne razumijem ljude koji nakon ovog genocida brane Sabrinu njenim prijašnjim uspjesima kao direktorice.
e svasta

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2021, 13:01

Imamo pravo da kazemo sta nam se ne svidja, navijam i zivim s ovim klubom dobri 25 godina i sad mi neko kaze nije ovo tvoj klub,trebao si ga kaze kupit. Nas bio i bit ce, mogu se mjenjati vlasnici, predsjednici, treneri, igraci, klub ostaje FK Sarajevo bordo tim i vazda cu ga osjecati svojim.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 22 jun 2021, 13:06

Zip je napisao/la:
22 jun 2021, 12:15
samoSA je napisao/la:
22 jun 2021, 10:42
Zip je napisao/la:
Vrlo jednostavno.
Bas zbog takvog stava tebe i takvih kao ti raje je sve manje na tekmama,sve manje su zainteresovani za Sarajevo,zato grad od pola miliona ima 3 h clanskih,zato se proda 784 karte,zato jer je klub postao Sabrinin,Namov,Tanov,Kasumov i ko zna ciji jos
Bas zbog ovakvog stava ljudi ne dolaze na stadion :rol: :rol:

Slusa li ti sebe?
Pa bas zbog tebe i takvih kao ti, koji misle da mahala upravlja klubom dolazi sve manje i manje ljudi. Mozemo i ovako.

Tvoj, a i problem takvih kao ti, je sto mislite i zivite da je sve ovo neka teorija zavjera. Da je neko ovde instaliran da urusi klub, pazi sad, koji je bio haman pa ugasen 2013 godine.

Ja znam, i sam sam isfrustriran, losim zavrsetkom sezone. To se nije smjelo desiti.
Al za mene, glavni razlog je PODCJENJIVANJE i lagani ulazak u polusezonu misleci da ce to lagano ici, samo od sebe.
Vi mislite da je Vinko u dogovoru sa vicom namjerno ovo uradio :rol:
Samo me zanima, da li vi slusate i citate sta pricste i pisete?

To je u vasim glavama da je klub Sabrinin. Vi tu osobu ne mozete, a znamo zbog cega. Zato sto je otjerala jednog placenika sa laznom ljubavi prema klubu. Ti mozda direktno nisi ta osoba, al jedini razlog sto se ovako pise o Sabrini je bas taj otkaz. Naravno, kad se nakon toga desi nesta lose(i bilo je losih poteza) bude lose uradjeno, onda se to sve uveze lijepo i kazu " e jes vidio kako nas levati" :rol:

Zato kazem, bujrum otkupite klub oa upravljajte njime. Ovde se iz sjene zeli unistiti klub, ja to tako vidim, gledam i znam. I ja me zelim biti dio toga. Ti bujrum, prikljuci se laznoj brigadi.

Konkretno ti si bio sasvim oke forumas, al trpas mi neke stvari koje nemaju veze sa realnoscu.
Nisi ti mene drug shvatio,znas koliko mene boli neka stvar za Sabrinu,ja sam vec u godinama isao sam gledati Susica (ne ovog sad hadalja) kad mi je bilo 5 godina i od tada sam zavolio FKS i volim ga i dan danas.Ali ne bitno je to ono sto sam zelio reci da ovakav pristup pa i tog Nama i Sabrine prema klubu cini ono sve sto FKS nije nikada bio niti ce biti.Ok Nam dao pare,kupio dao Sabri da se malo igra menadjera sve je nama to jasno al zbog toga se proda 784 karte za derbi ako mozes skontat uopste o cemu govorim.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 jun 2021, 13:08

Zip je napisao/la:
22 jun 2021, 12:15
samoSA je napisao/la:
22 jun 2021, 10:42
Zip je napisao/la:
Vrlo jednostavno.
Bas zbog takvog stava tebe i takvih kao ti raje je sve manje na tekmama,sve manje su zainteresovani za Sarajevo,zato grad od pola miliona ima 3 h clanskih,zato se proda 784 karte,zato jer je klub postao Sabrinin,Namov,Tanov,Kasumov i ko zna ciji jos
Bas zbog ovakvog stava ljudi ne dolaze na stadion :rol: :rol:

Slusa li ti sebe?
Pa bas zbog tebe i takvih kao ti, koji misle da mahala upravlja klubom dolazi sve manje i manje ljudi. Mozemo i ovako.

Tvoj, a i problem takvih kao ti, je sto mislite i zivite da je sve ovo neka teorija zavjera. Da je neko ovde instaliran da urusi klub, pazi sad, koji je bio haman pa ugasen 2013 godine.

Ja znam, i sam sam isfrustriran, losim zavrsetkom sezone. To se nije smjelo desiti.
Al za mene, glavni razlog je PODCJENJIVANJE i lagani ulazak u polusezonu misleci da ce to lagano ici, samo od sebe.
Vi mislite da je Vinko u dogovoru sa vicom namjerno ovo uradio :rol:
Samo me zanima, da li vi slusate i citate sta pricste i pisete?

To je u vasim glavama da je klub Sabrinin. Vi tu osobu ne mozete, a znamo zbog cega. Zato sto je otjerala jednog placenika sa laznom ljubavi prema klubu. Ti mozda direktno nisi ta osoba, al jedini razlog sto se ovako pise o Sabrini je bas taj otkaz. Naravno, kad se nakon toga desi nesta lose(i bilo je losih poteza) bude lose uradjeno, onda se to sve uveze lijepo i kazu " e jes vidio kako nas levati" :rol:

Zato kazem, bujrum otkupite klub oa upravljajte njime. Ovde se iz sjene zeli unistiti klub, ja to tako vidim, gledam i znam. I ja me zelim biti dio toga. Ti bujrum, prikljuci se laznoj brigadi.

Konkretno ti si bio sasvim oke forumas, al trpas mi neke stvari koje nemaju veze sa realnoscu.
Apsolutno netacno!
90% navijaca koji kritikuju Sabrinu i smatraju je nesposobnom su oni koji su bili i za smjenu Husrefa.
To vam je samo jeftini spin prodavanje price da se uprava kritikuje radi otkaza Husrefu i toboznjeg otvaranja vrata da u klub udu nekakve Runde i sl.,a to je znamo nemoguce.
A cim se vi ovoliko koprcate i branite ovu garnituru znaci da im nije svejedno kad se desava pritisak navijaca.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 jun 2021, 13:10

blablablablablablablablabla
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 jun 2021, 13:11

22 jun 2021, 09:28
Nešto kontam, nama bi se više isplatilo da smo Vladana besplatno pustili u Mačvu ili recimo Zlatibor Čajetinu, te dogovorili da nam od njegovog transfera u inostranstvo, za godinu ili dvije, isplate 20 %.To bi sigurno bila puno veca cifra od ovih bjednih 300.000 koje smo dobili od Rakowa. Još jednom se sjetim kompletnih familija, svima koji su učestvovali u tom transferu.

slika
Kako ti ne kontaš, da uz kvalitet, najveći faktor su i godine. Nije isto prodati igrača koji ima 23 godine i igrača koji ima 18. Ovaj prvi je u današnje vrijeme haman izgrađen igrač, drugi se smatra talentom.

Pri tome, porediš golmana i ofanzivnog veznog. Po pravilu, ofanzivci su mnogo skuplji.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 jun 2021, 13:16

Zauvijek će ostati zapisano, da je Sabrina bila direktorica Sarajeva u sezoni, u kojoj je klub doživio največu blamažu u 75 godina postojanja kluba, prokockao +13 i titulu koja bi nam donijela toliko benefita i koja bi nas možda i definitivno odljepila od ovdašnje prosječnosti.Naravno da zaslužuje sve moguče kritike, jer se nalazi na tako odgovornoj funkciji, sa koje nije nikako smjela dozvoliti da se desi taj genocid, kakav moderni fudbal ne pamti. Ok, slažem se da je urađeno dobrih stvari za njenog mandata, prije svega u rezultatima ( dvije titule, dva kupa, play-off EL), zatim dovođenje Cioffia.., ali u današnjem surovom fudbalu, nema jučer, već samo danas i sutra.Na sve dobro urađeno je bačena ogromna mrlja, koja se vjerovatno nikad neće moci saprati.Evo primjera Crvene Zvezde.Oni su u zadnje četiri sezone uzeli četiri titule, kup, imaju dvije grupne faze Lige prvaka, Lige Evrope, dva proljeća u Evropi........Neka sada ispadnu od Makabija/Kairata, ili se ne plasiraju u grupe u Evropi, Terziću, Mrkeli i upravi će biti jeb.ana komplet familija, tražit će se njihove glave, prijašnje uspjehe neće skotro niko spominjati.Ne razumijem ljude koji nakon ovog genocida brane Sabrinu njenim prijašnjim uspjesima kao direktorice.
Daj se malo vrati u realnost bice ti lakse. Ja sam protiv Sabrine i sad nek ode sto se mene tice odma ali tebi bas nije dobro. Opisujete nas klub kao da ste za Real navijali daj mi reci koliko smo titula uzeli do dolaska investitora,u kakvom smo stanju finansijski bili,koliko smo konama u ledja gledali? Sjecam se ja vremena kad smo samo gledali kone kako dizu trofeje i razni klubcici a mi neki kup uzmemo i to je to. Poredis Zvezdu sa nama pa ljudi nemaju potrebe da vracaju 50-60 miliona eura jer imaju Vucica pa se poguraju od finansija do sudija kad god treba tj drzavni projekat. Nije Sarajevo krivo sto mu drzava i grad od rata nisu dali cifru koju Zvezda dobija od grada za jednu sezonu.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 22 jun 2021, 13:18

Ostaje Mili 99%. Obećana isplata do kraja Juna svima.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 jun 2021, 13:19

Kakvi pacenici..ne morate sve frustracije ovdje ispoljavati. Uzivajte malo, neke pozitive nekad
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 22 jun 2021, 13:20

OsmaDolazi je napisao/la:
22 jun 2021, 13:18
To je odlicna vijest,bas bi mi zao bilo da Milicevic ode na onakav nacin kao sto se pricalo

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 22 jun 2021, 13:22

Obecana je isplata do kraja maja, svima. Ali, Mili ostaje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2021, 13:23

:tokralju: :clap: valjda bude pred Milsami
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 22 jun 2021, 13:27

Vanja8 je napisao/la:
22 jun 2021, 12:41
Bas me interesuje da li se @gandi i @donidon slazu sa ovim napisanim postom?
Vjerujem da će odgovoriti intelektualnom magu i uglednom akademiku poput tebe :rol: :rol: :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 jun 2021, 13:31

22 jun 2021, 13:27
Vanja8 je napisao/la:
Vjerujem da će odgovoriti intelektualnom magu i uglednom akademiku poput tebe :rol: :rol: :rol:
Posebno me interesuje misljenje @gandija...
Sta ti mislis, dijeli i on ovo tvoje napisano... :rol: :rol: :rol:

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 22 jun 2021, 13:35

Stvarno je više red da ova uprava nadje kakvih para sa strane a ne da se ponavlja isto sve iz godine u godinu. Vazda pred pripreme nezadovoljstvo. Ako ne mogu davati plate neka se onda okrenu drugim jeftinijim igračima pa kud koji mili moji. Za šampiona ti trebaju veća ulaganja i čini mi se da mi u ovom trenutku nismo spremni za to.
Ako ostanu Miličević, Fanimo, Djokanovic, Mesanovic onda možemo sklepati dobru ekipu i da budemo opet favoriti za titulu ali za sada neka bude borba za Evropu jer očito pritisak je velik i igrači se pogube.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 22 jun 2021, 13:42

Vanja8 je napisao/la:
22 jun 2021, 13:31
22 jun 2021, 13:27
Vanja8 je napisao/la:

Posebno me interesuje misljenje @gandija...
Sta ti mislis, dijeli i on ovo tvoje napisano... :rol: :rol: :rol:
Šta lupaš, ne razumijem, kakav gandi.Znam da si retardiran i malouman, ali svaki put me iznendadiš novom nebulozom.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 22 jun 2021, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 22 jun 2021, 13:47

NisamInSajder je napisao/la:
22 jun 2021, 13:22
Obecana je isplata do kraja maja, svima. Ali, Mili ostaje.
Tako je, rečeno im je prvo do kraja Maja. Ali valjda su se izgladili odnosi sa Namom i da će uplatiti razliku koju su napravili prekoračenjem buđeta bez njegovog odobrenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Ado_77, Ahrefs [Bot], amypitar, Google Adsense [Bot], hase73, Jadnimi, keli, Lavcina i 69 gostiju.