Tj. pobijediti jednu od naredne dvije utakmice.Raonffa je napisao/la: ↑22 jun 2021, 11:57Da.Ozymandias je napisao/la: ↑22 jun 2021, 11:55Moraju bit u top 6 na Eurobasketu da bi izborile kvalifikacije za Svjetsko?

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Tj. pobijediti jednu od naredne dvije utakmice.Raonffa je napisao/la: ↑22 jun 2021, 11:57Da.Ozymandias je napisao/la: ↑22 jun 2021, 11:55Moraju bit u top 6 na Eurobasketu da bi izborile kvalifikacije za Svjetsko?
Tako je magijo
Slabo sam upućen, ako može pojašnjenje?kovacic je napisao/la: ↑22 jun 2021, 00:10Slična otprilike, ima tu kvaliteta samo što je dosta nebrušenih talenata koji logično odustanu od stipendijskih ugovora na 300KM i krenu studirati i graditi karijeru van sporta zbog situacije u našoj ligi.
Ili odu vani prerano, ne igraju i učine isto.
Uvijek ih je bilo, jedini problem je selekcija i usmjeravanje istih, situacija sa sestrama Zubac nije nimalo dobra za budućnost, ne znam ko je kriv i pitanje je kako bi pomirenje utjecalo na njihovu motivaciju i moral u ekipi, ali obje strane su krive po meni.
Igramo u Strasbourgu protiv Francuske...mada sam i ja nesto imao u glavi da ćemo u Valenciji.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 12:53Znaci sad se mečevi igraju u Valenciji a s obzirom da tamo klima dobro radi onda bi Jonquel mogla i do 30![]()
![]()
Što i objašnjava kvotu Fiba fkt sere nešto ,svako čas nešto mijenja.Ali dobro navikli smo da budemo underdog na ovom turniru ništa novo.Babic osim 16 poena veliki posao uradila jucer kad je pri kraju 3-4 puta probila lijevu stranu hrvatske i nasla par puta melisu i miljanu.Delićka me najviše iznenadila pored nje i dobro je što imamo poene sa klupe ,veliki doprinos je dala i protiv belgije a evo i sad 12 poena.hurem je napisao/la: ↑22 jun 2021, 15:08Igramo u Strasbourgu protiv Francuske...mada sam i ja nesto imao u glavi da ćemo u Valenciji.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 12:53Znaci sad se mečevi igraju u Valenciji a s obzirom da tamo klima dobro radi onda bi Jonquel mogla i do 30![]()
![]()
Edit:
Svi su pisali za Babicku i Dojkic...a sad vidjeh da je i Delicka bas nju isfintirala pasom iza ledja za Tavic + ona blokada laktom od Jones.
Tako da je Dojkic jučer dobro izmaltretirana...svakako zasluženo s obzirom da se valja kao bebica.![]()
To je ekvivalent 205 u muškoj, solidno za četvorku.legenda reala je napisao/la: ↑22 jun 2021, 17:38Jel moguce da je Mara samo 1.85 visoka, pa kako onako skace jbt![]()
Moram ti priznati da mi je drago što je ovako malakovacic je napisao/la: ↑22 jun 2021, 19:08To je ekvivalent 205 u muškoj, solidno za četvorku.legenda reala je napisao/la: ↑22 jun 2021, 17:38Jel moguce da je Mara samo 1.85 visoka, pa kako onako skace jbt![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.