Kad neće Arena, ima ko hoće. Hvala Senade!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
RASanticeva
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Mostar u srcu, Velež do groba
Arena dala smijesnu financijsku ponudu, Face tri puta vecu. Plus je.bo Areni Vico mater.RASanticeva je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:32http://www.****/post/3967/evropske-utakmice-veleza-bit-ce-u-direktnom-tv-prijenosu-(video)
Kad neće Arena, ima ko hoće. Hvala Senade!![]()
![]()
![]()
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Prenos na Face tv je odlična vijest za one koji neće biti na utakmici.
Osim uvodne emisije, komentatora..najbolje će prenjeti atmosferu običnom gledatelju.
Već zamišljam goste u uvodnoj emisiji:
Bajević, Barbarez, Kodro, Marić, Slišković, Halilhodžić...
Osim uvodne emisije, komentatora..najbolje će prenjeti atmosferu običnom gledatelju.
Već zamišljam goste u uvodnoj emisiji:
Bajević, Barbarez, Kodro, Marić, Slišković, Halilhodžić...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Hvala im na prijenosu ali sumnjam da će biti tako, za Sarajevo prošle godine Marjan je bio jedini u studiju za emisiju prije utakmice, pola sata ponavljao "Vi ste pitari, vi ste Sarajevo, vi ste najbolji", onda kad je počela ukrali live stream sa Facebooka, Marjan krenuo pričati o stripovima i Tex Willeru 
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- OldFashioned
- Kontakt:
Kad ce se moci kupiti karte
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Mislim da će se ovaj prenos uraditi po uzoru na reprezentaciju, nadam se.
Mislim da će i Senad biti u timu koji će sve to prenositi.
Face tv i Velež imaju dobar odnos.
Ima Senad dosta dodirnih tačaka sa Veležom i njegovim ljudima.
Mislim da će i Senad biti u timu koji će sve to prenositi.
Face tv i Velež imaju dobar odnos.
Ima Senad dosta dodirnih tačaka sa Veležom i njegovim ljudima.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ima li kakvih info kada i gdje bi se mogle uzeti karte? 
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Brzo će se sve znati, samo moraju da čekaju pa da vide koliko će ljudi moći biti na tribina, brzo će se sve znati
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Do koga je broj prisutnih na utakmici, do Vlade F BiH ili do UEFA-e ? Ako je do Vlade F BIH onda neka ne se.u i da nam omoguće bar 6 000 ulaznica, to je negdje oko polovine kapaciteta Grbavice.
-
Mostarac1974
- Kontakt:
F A D I L E !!! Nebude li dozvoljeno 6,7 hiljada gledalaca nedolazi više nikad u MOSTAR.

-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Velež i Tuzla City će sutra odigrati prvu prijateljsku utakmicu na ovim pripremama, a susret premijerligaških rivala je na rasporedu od 18 sati.
Susret se igra na Kupresu, obezbijeđen je i direktan prenos pomenutog duela i to na kanalu City TV.
Susret se igra na Kupresu, obezbijeđen je i direktan prenos pomenutog duela i to na kanalu City TV.
Mislim da postoje dobri uslovi da se pusti mnogo veći broj od 2000 ulaznica.
Pitanje je samo, da li ima iko, da pokrene ovo pitanje?
Pitanje je samo, da li ima iko, da pokrene ovo pitanje?
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Sigurno da ima, ali poznavajuci nasu drzavu i ovo 30% je vrh trenutno a ne da nam puste jos.. ove mjere su do 30.6, tad im je vjerovatno sjednica ili 1.7 za nove mjere. Mene nece iznenadit nikakva odluka, ali se ne bi bunio da bude full kapacitet
Nisam upratio da su mjere do 30.06.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:41Sigurno da ima, ali poznavajuci nasu drzavu i ovo 30% je vrh trenutno a ne da nam puste jos.. ove mjere su do 30.6, tad im je vjerovatno sjednica ili 1.7 za nove mjere. Mene nece iznenadit nikakva odluka, ali se ne bi bunio da bude full kapacitet![]()
To onda ostavlja nadu da će doći do dodatnog ublažavanja mjera.
Izgleda da ti je nick pogrešanmozak je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:49Nisam upratio da su mjere do 30.06.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:41Sigurno da ima, ali poznavajuci nasu drzavu i ovo 30% je vrh trenutno a ne da nam puste jos.. ove mjere su do 30.6, tad im je vjerovatno sjednica ili 1.7 za nove mjere. Mene nece iznenadit nikakva odluka, ali se ne bi bunio da bude full kapacitet![]()
![]()
To onda ostavlja nadu da će doći do dodatnog ublažavanja mjera.![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Pratio sam dok me zanimalo, a oni su zadnje odluke donjeli nakon završetka sezone Premijer lige.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 18:15Izgleda da ti je nick pogrešanmozak je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:49Nisam upratio da su mjere do 30.06.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:41
Sigurno da ima, ali poznavajuci nasu drzavu i ovo 30% je vrh trenutno a ne da nam puste jos.. ove mjere su do 30.6, tad im je vjerovatno sjednica ili 1.7 za nove mjere. Mene nece iznenadit nikakva odluka, ali se ne bi bunio da bude full kapacitet![]()
![]()
To onda ostavlja nadu da će doći do dodatnog ublažavanja mjera.![]()
![]()
Treba aktualizirat ovo pitanje,pisati Novalicu i Bakiru na sluzbenu stranicu. Dodik će omoguciti Borcu pun stadion u Banja Luci protiv Rumuna. Dodik shvata vaznost sporta za promociju svoje politike.
- OldFashioned
- Kontakt:
Aha, Novalic je nas.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Čuo sam da Hasić radi i urgira da se pusti full kapacitet, e sad u kojoj je fazi to i koje su šanse to neko blizak upravi vjerovatno zna.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Treba igrace odvest kod Osmanagica da ih proseta kroz one piramide, mozda upali ko sa Djokovicem 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.