E kad se trener Cluja ibretami kako je velikan iz Platonove uzeo titulu pored Sarajeva...
Lik vas ko lafo pohvali,a ponizi vas do bola...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I mi imamo titulu iz 1939 pa ako će vama i nama bi trebali
Da se igra regularno liga vi bi bili na mjestu Radnika danas, gdje i iskreno pripadate.
Oni nisu drugoligašu oni su prvoligaši jer su ipak igrali 26 sezona u svojoj historiji u prvoj ligiAlemC85 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:09Vječiti drugoligaš misli da je bitan ? Jes ko mlohava ćuna koja se više ne diže
Simpatizer je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:22Trofeji za igranje u prvoj ligi ne mogu stati u vase klupske vitrine.![]()
Nema sta,ako ti tako kazes tako i jeste
Ovo je otprilike neka pozicija Borca na tabeli koja mnogima odgovara i na koju misle kad kazu "treba nam Borac u PL". Da,treba da bude prvi iznad crte.Steta pa nije tako
Reče drugoligaš od prije rata i poslije rata. A da ne kažem koliko ste puta ispadali iz Premijer lige. Više od Veleža. To je činjenica. 4 puta ste letili iz ove lige.Simpatizer je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:22Trofeji za igranje u prvoj ligi ne mogu stati u vase klupske vitrine.![]()
Burazeru ima vise prije drugog svijetskog rata smo igrali isto i 39te smo ligu pobijedili ali broj sezona u prvog ligi prije rata nije siguran ali je vise od 60, i svaka čast Sarajevu, ljudi su uvijek tu bili u prvoj ligi kao i mi i Željo
Ja govorim za period igranja Veleža u Prvoj ligi SFRJ gdje je proveo 38 sezona, te 22 sezone u Prvoj ligi BiH te Premijer ligi danas. Uglavnom se slažemo.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:14Burazeru ima vise prije drugog svijetskog rata smo igrali isto i 39te smo ligu pobijedili ali broj sezona u prvog ligi prije rata nije siguran ali je vise od 60, i svaka čast Sarajevu, ljudi su uvijek tu bili u prvoj ligi kao i mi i Željo![]()
![]()
![]()
Pa imamo vise sezona od vas u PL.AlemC85 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:47Reče drugoligaš od prije rata i poslije rata. A da ne kažem koliko ste puta ispadali iz Premijer lige. Više od Veleža. To je činjenica. 4 puta ste letili iz ove lige.Simpatizer je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:22Trofeji za igranje u prvoj ligi ne mogu stati u vase klupske vitrine.![]()
I još nešto. 92' ste ugasili Borac. Ovo je danas FK Knin. Toliko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.