FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 17 jan 2011, 14:44

A jest se zakuhalo, pravo. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 17 jan 2011, 14:52

Ma nevjerujem da ce doci jos neko osim jamaka i stacenskog, volio bi da grijesim jer necu previse da se nadam, ako neko zna neo ime neka mi napise u pp, unaprijed hvala puno
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 17 jan 2011, 14:53

tm87gigo je napisao/la:Ma nevjerujem da ce doci jos neko osim jamaka i stacenskog, volio bi da grijesim jer necu previse da se nadam, ako neko zna neo ime neka mi napise u pp, unaprijed hvala puno

I meni na pp :) ako moze, hvala! :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 jan 2011, 14:56

Haj i meni nek neko napise na PP ko bi nas mogao pojacati. Unaprijed hvala
"My Favorite Ring is Always the Next One"

pipe
Kontakt:

Post Postao/la pipe » 17 jan 2011, 14:58

amerosm je napisao/la:Haj i meni nek neko napise na PP ko bi nas mogao pojacati. Unaprijed hvala
Meni nemorate ja znam :D
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2011, 15:00

muXmania je napisao/la:u čemu je fol kriti imena?

pile ajd onda na PP
Zato drug da umalo propadne i dogovor evo recimo sa Stanceskim radi nekih pritisaka iz BL, radi dizanja cijene od drugih ekipa pa jos kamaru stvari pogledaj olimpic zaleti se na svakog igraca koji se dovede u vezu sa Zeljom Puric na primjer potrcali su i rekli mu cifru boli glava a ko zna i jesu li ga htjeli dovesti uglavnom napravili su to da je igrac puno dalje od nas nego sto je bio u tom trenutku...
Radi se o okvirima nese lige o dobrim igracima i ja bih bio presretan da uspjemo u nakani da ih dovedemo ostaje nema svima da sacekamo jos malo...
:mrgreen:
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 17 jan 2011, 15:11, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 jan 2011, 15:04

pile87 je napisao/la:

pile ajd onda na PP
Zato drug da umalo propadne i dogovor evo recimo sa Stanceskim radi nekih pritisaka iz BL, radi dizanja cijene od drugih ekipa pa jos kamaru stvari pogledaj olimpic zaleti se na svakog igraca koji se dovede u vezu sa Zeljom Puric na primjer potrcali su i rekli mu cifru boli glava a ko zna i jesu li ga htjeli dovesti uglavnom napravili su to da je igrac puno dalje od nas nego sto je bio u tom trenutku...
Radi se o okvirima nese lige o dobrim igracima i ja bih bio presretan da uspjemo u nakani da ih dovedemo ostaje nema svima da sacekamo jos malo...
ok drugar, razumijem...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 jan 2011, 15:08

Ovom jednom su fulili prezime,ccc kakvi levati :lol:
slika
1921-2011

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 jan 2011, 15:08

ja stvarno ne znam ni jednog spica koji je bolji od laze u okvirima nase lige :) ima tih nekih isprozivanih vukelja,tusunovica ovih onih a vala meni je to ista klasa ko i lazo... mislim caak da je i rovcanin klasu ispred pola njih ali eto haj vidjet cemo.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 17 jan 2011, 15:13

Cak i da se ne desi vise nijedno pojacanje,jaci smo nego proteklu polusezonu,sto je dobro...izgubili smo Kerlu,sto se apsolutno da nadoknaditi jer imamo solidno pokrivenu tu poziciju,i u slucaju da se Bogicevic vrati u pravi trenazni proces,to je jos jedan igrac na tom mjestu i rekao bih pojacanje jer gotovo nikako nije igrao proslu polusezonu...osnazili smo vezni red sa dvojicom igraca,gdje je po meni Stanceski zaista dobro pojacanje i uz prave pripreme kakve ocekujem i uz dobar rad ovog igraca,mislim da smo dobili mnogo stabilniji vezni red,sto po znanju,sto po pameti...Jamak ce sigurno biti konkurentan,nesto ga ne vidim u prvih 11,ali bice on tu blizu,naravno uz vecu ozbiljnost pristupu igri nego je to bio slucaj ranije,stariji je,iskusniji za igre u Celiku i trebalo bi da je napredovao u ako ista psiholoskom smislu...napad je za sada isti,te ne ocekujem da ce onda Rovcanin otici,naravno ako se ne desi neka promjena uskoro u dovodjenju nekog napadaca...pa eto,sa tim istim napadom smo bili prvi,sada smo trenutno drugi,bez obzira kako smo nezadovoljni napadackim redom,rezultati su tu i to je trenutno najbitnije...
Kako se napravila dodatna gustina u veznom redu,a kako znamo da Perak i H.Beslija nisu imali gotovo nikakvu minutazu,mozda je za ocekivati da se Amar pokusa rijesiti viska igraca koji nam terete budzet,a koji vjerovatno dolaskom ove dvojice veznjaka nece imati neke prilike za igranje...
U svakom slucaju,uz dobre pripreme,uz dobar raspored koji imamo,cini mi se da i kao ekipa djelujemo malo jace sa ovim igrackim kadrom,pa bi se nekom logikom dalo zakljuciti da imamo dobre sanse da uzmemo bar jedan trofej,a treba ganjati i najvise sto mozemo,ja sam optimista
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 17 jan 2011, 15:15

muamer10 je napisao/la:
tm87gigo je napisao/la:Ma nevjerujem da ce doci jos neko osim jamaka i stacenskog, volio bi da grijesim jer necu previse da se nadam, ako neko zna neo ime neka mi napise u pp, unaprijed hvala puno

I meni na pp :) ako moze, hvala! :)
I meni! :lol: :lol: :lol:

Šalim se, naravno. Ako će se svakome javiti na PP, onda je lakše Piletu postaviti ovdje. Poštujmo šta je najbolje za naš klub. Meni ne bi smetalo ni da saznam ko su pojačanja tek na stadionu u prvom kolu proljeća, ako će to valjati klubu.

Svaka čast klubu za Jamaka i Stančeskog. Imaćemo značajno jaču vezu na proljeće.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 jan 2011, 15:21

boccaccio je napisao/la:Cak i da se ne desi vise nijedno pojacanje,jaci smo nego proteklu polusezonu,sto je dobro...izgubili smo Kerlu,sto se apsolutno da nadoknaditi jer imamo solidno pokrivenu tu poziciju,i u slucaju da se Bogicevic vrati u pravi trenazni proces,to je jos jedan igrac na tom mjestu i rekao bih pojacanje jer gotovo nikako nije igrao proslu polusezonu...osnazili smo vezni red sa dvojicom igraca,gdje je po meni Stanceski zaista dobro pojacanje i uz prave pripreme kakve ocekujem i uz dobar rad ovog igraca,mislim da smo dobili mnogo stabilniji vezni red,sto po znanju,sto po pameti...Jamak ce sigurno biti konkurentan,nesto ga ne vidim u prvih 11,ali bice on tu blizu,naravno uz vecu ozbiljnost pristupu igri nego je to bio slucaj ranije,stariji je,iskusniji za igre u Celiku i trebalo bi da je napredovao u ako ista psiholoskom smislu...napad je za sada isti,te ne ocekujem da ce onda Rovcanin otici,naravno ako se ne desi neka promjena uskoro u dovodjenju nekog napadaca...pa eto,sa tim istim napadom smo bili prvi,sada smo trenutno drugi,bez obzira kako smo nezadovoljni napadackim redom,rezultati su tu i to je trenutno najbitnije...
Kako se napravila dodatna gustina u veznom redu,a kako znamo da Perak i H.Beslija nisu imali gotovo nikakvu minutazu,mozda je za ocekivati da se Amar pokusa rijesiti viska igraca koji nam terete budzet,a koji vjerovatno dolaskom ove dvojice veznjaka nece imati neke prilike za igranje...
U svakom slucaju,uz dobre pripreme,uz dobar raspored koji imamo,cini mi se da i kao ekipa djelujemo malo jace sa ovim igrackim kadrom,pa bi se nekom logikom dalo zakljuciti da imamo dobre sanse da uzmemo bar jedan trofej,a treba ganjati i najvise sto mozemo,ja sam optimista
sve to stoji ali sta dalje? izaci cemo u evropu i opet kolaps, bogicevica mozes otpisat ovu polusezonu isto tako,ne sjecam se sta bi sa njim nategnuti ligamenti ili pokidani u svakom slucaju i da se vrati treba vremena da se on osjeti siguran na toj nozi to znam 100%, kako god izgledalo puno je laksa povreda bajre a lomio je nogu na 2 mjesta i vec je proigro...sto se spica tice ja govorim mozda je bolje i lazu ostavit nego dovest nekog novog lazu to je sve :) na ovog lazu su raja navikla :) vezni red nam je odlican sa brzim krilima i uigranom sredimo t mora funkcionisat...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 17 jan 2011, 15:29

nick je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Cak i da se ne desi vise nijedno pojacanje,jaci smo nego proteklu polusezonu,sto je dobro...izgubili smo Kerlu,sto se apsolutno da nadoknaditi jer imamo solidno pokrivenu tu poziciju,i u slucaju da se Bogicevic vrati u pravi trenazni proces,to je jos jedan igrac na tom mjestu i rekao bih pojacanje jer gotovo nikako nije igrao proslu polusezonu...osnazili smo vezni red sa dvojicom igraca,gdje je po meni Stanceski zaista dobro pojacanje i uz prave pripreme kakve ocekujem i uz dobar rad ovog igraca,mislim da smo dobili mnogo stabilniji vezni red,sto po znanju,sto po pameti...Jamak ce sigurno biti konkurentan,nesto ga ne vidim u prvih 11,ali bice on tu blizu,naravno uz vecu ozbiljnost pristupu igri nego je to bio slucaj ranije,stariji je,iskusniji za igre u Celiku i trebalo bi da je napredovao u ako ista psiholoskom smislu...napad je za sada isti,te ne ocekujem da ce onda Rovcanin otici,naravno ako se ne desi neka promjena uskoro u dovodjenju nekog napadaca...pa eto,sa tim istim napadom smo bili prvi,sada smo trenutno drugi,bez obzira kako smo nezadovoljni napadackim redom,rezultati su tu i to je trenutno najbitnije...
sve to stoji ali sta dalje? izaci cemo u evropu i opet kolaps, bogicevica mozes otpisat ovu polusezonu isto tako,ne sjecam se sta bi sa njim nategnuti ligamenti ili pokidani u svakom slucaju i da se vrati treba vremena da se on osjeti siguran na toj nozi to znam 100%, kako god izgledalo puno je laksa povreda bajre a lomio je nogu na 2 mjesta i vec je proigro...sto se spica tice ja govorim mozda je bolje i lazu ostavit nego dovest nekog novog lazu to je sve :) na ovog lazu su raja navikla :) vezni red nam je odlican sa brzim krilima i uigranom sredimo t mora funkcionisat...
Postoji mogucnost da se jos pojacamo za ovu polusezonu...sta dalje...pa dalje redom ,kako vec ide...uganjati evropska takmicenja,a na kraju sezone i pocetkom sljedecih priprema naravno pojacati ekipu,ako mislimo bilo sta da radimo u evropi,pa bar jedno kolo...dobra je stvar sto gotovo svi igraci hoce da produze ugovor a koji istice na ljeto...to znaci da imamo izbor,zadrzati nekoga,sa nekim ne produziti u zavisnosti kakvi su planovi u dovodjenju novih boljih igraca...nije neka velika lova potrosena,imacemo sredtva nadam se za iducu sezonu da jos za dobar postotak pojacamo redove sto se tice kvaliteta...sada ,kada je zimski prelazni rok,mozda i ne treba uzeti mnogo igraca...ovo nas je pojacalo,naravno da nije za evropu dovoljno,ali je za nastavak prvenstva...kada dodje vrijeme,ja se nadam tek onda bas pravim pojacanjima,koji bi mogli biti i malo iskusniji sto se tice evropskih takmicenja...polako se dizemo i ja sam sretan zbog toga

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 17 jan 2011, 15:36

--------------Šehić

marković---Mešić--Bogi(vasilić)--Radovanović(stanić)

----------Svraka--Stanceski

Bešlija---Zeba--------Višća(čolić)

----------Lazar

Mislim da je to to, pretpostavljam da ce ti igraci najvise igrat, mozda da tu dobije priliku Gančev nazad, ili Jamak, Čulum u vezi ili mozda i Savić, a sto se tice krila mislim da ce tu i čolić dobivati priliku podjednako kao i Mirsad i Edin jer je on vrlo dobar igrac sto se moglo vidjeti u prvo dijelu sezone, jos kad se uzme u obzir da nije proso pripreme i sad kad ih prodje da ce biti dosta bolji, u napadu Lazar i mozda Rovcanin i eventualno Bajro.
Ali sve u svemu nema puno promjena u sastavu i kad bi se to dobro uigralo mislim da bi trebalo da dodje tzv plavo proljece :D i aBd bar jedna titula mada se ja licno ne bih ljutio kad bi obje dosle u dolinu :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 jan 2011, 15:36

pile87 je napisao/la:

pile ajd onda na PP
:mrgreen:
Malo strpljenja nije na odmet, 8-)
još nije ni prozivka bila.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 17 jan 2011, 15:38

Amar Osim objavio je kako su produženi ugovor sa reprezentativnim golmanom sarajevskih plavih Ibrahimom Šehićem, koji je potpisao na 2,5 godine, a ugovore su također produžili Semir Svraka i Srđan Stanić.

cuj semir svraka, ovi nasi novinari ni imena igraca ne znaju pa provjerite prvo sta ste napisali prije nego sto to objavite

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 17 jan 2011, 15:43

Mogo bi nama biti dobro pojacanje Colic, covjek kad je doso bio je totalno nespreman jos imo ruku polomljenu, a sad kad prodje kompletne pripreme trebalo bi biti nesto od njega...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 17 jan 2011, 15:53

Admiral_TM87 je napisao/la:Mogo bi nama biti dobro pojacanje Colic, covjek kad je doso bio je totalno nespreman jos imo ruku polomljenu, a sad kad prodje kompletne pripreme trebalo bi biti nesto od njega...
I ja se iskreno nadam...ocekujem da bude mnogo bolji nego u prvom dijelu,meni se uopste nije pokazao...vjerujem da ce kroz ove pripreme biti ozbiljan konkurent na jednoj od pozicija i da ce dokazati zasto je dosao u Zelju

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 jan 2011, 16:01

"Najbitnije da se potpisivanje ugovora ozvaničilo. Veoma mi je drago što sam u ovom klubu i nadam se da ćemo odbraniti titulu prvaka BiH. Sa Borcem mi je istekao ugovor i sam odlučujem o tome gdje ću nastaviti karijeru. Ja sam Želju smatrao boljom destinacijom za razvoj karijere i ne žali zbog svoje odluke", kazao je Stančeski.

Odlicno pojacanje !
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 jan 2011, 16:07

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 13 gostiju.