Jesi,osvajaju s pola snage .BIHpatriota je napisao/la: ↑23 jun 2021, 18:48Jesam li jedini koji misli da Francuska nece osvojiti šampionat.
Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Bjelorusija - Svedska 26:14 poluvrijeme. Boze sacuvaj za rezultat
10 izgubljeni lopti, moraju to smanjiti makar pokušati za 3 pa šta bude, hajde Marice uleti u drugom.
Ma da ovi Francuzi trebaju da ližu šipke crncima, da ih nije bili bi trube u većini sportova.
Ma da ovi Francuzi trebaju da ližu šipke crncima, da ih nije bili bi trube u većini sportova.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Pa nije bitno protiv koga igras, ne smijes fulati zicer pod kosem ili baciti pas 2 metra iznad saigraca. Prodala se 3-4 napada bezveze.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba smijeniti Mirzu i postavit Jones za predsjednika.
Dat otkaz Loji i postavit Jones da bude selektor-igrac.
Dat otkaz Loji i postavit Jones da bude selektor-igrac.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A. Delic 0/6 FG i 5 TO
Nasa klupa 0/11 FG

Nasa klupa 0/11 FG

Steta sto smo izgubili Maricu, sa ovakvom Francuskom se moglo igrati, ali ne mozs igrati samo sa Jones, sut izvana katastrofa 3/18
, a i faula se nakupilo previse, ako i ostanemo u igri sudije ce izbaciti Jones svirajuci bezveze faul.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 18:48Jesi,osvajaju s pola snage .BIHpatriota je napisao/la: ↑23 jun 2021, 18:48Jesam li jedini koji misli da Francuska nece osvojiti šampionat.
Poznate su po tome

-
- Kontakt:
39-31 Da je Brcaninovic zabila otvorene šuteve kada je bila sama kao duh bilo bi -3 ali eto kad imas dzebo kao rezervnog centra umjesto rahmanovic i zubac ne mogu se nešto previše žaliti.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Zadnje dvije minute su bile za Haga.
- legenda reala
- Kontakt:
3/18 trojka
10 izgubljenih lopti
i samo -8
trica mora krenuti kad tad
okrecemo ovo u cetvrtoj kad Mara uđe
ne serite, cure su bez JJ bile na korak od Eurobasketa, jedan kos ih dijelio prosle kvalifikacijeboomerang5 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 18:47Da ona ne igra, mi ne bi nijednu pobjedu u kvaifikacijama imali, a kamoli uopste nastupili na ep
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ako bude 15-20 razlike nakon 3 cetvrtine, treba odmoriti Jones do kraja utakmica, bitnija nam je sljedeca protiv Bjelorusije/Svedske
-
- Kontakt:
Bolje Delić na 4 nego Dzebo ima cak i bolju Leđnu tehniku od Dzebo.
Kratki pregled: Moramo igrati sigurnije u sebe, Melisa statira i ne smije uzeti šut, Džebo se boji da uđe u reket i promašuje zicer, Anđela sebi doživljava da je dva puta protivnica jede u odbrani i umjesto da izbaci pas vani nastavlja dok ne izgubi loptu.
Šut nam je isto tako loš i bilo je nekih vrlo sumnjivih bacanja za Francuskinje.
Daleko od toga da se nerviram, ali trenutno ne dajemo sve od sebe, najmanji je problem ako to ne bude dovoljno, ali bitno je da se da sve od sebe.
Šut nam je isto tako loš i bilo je nekih vrlo sumnjivih bacanja za Francuskinje.
Daleko od toga da se nerviram, ali trenutno ne dajemo sve od sebe, najmanji je problem ako to ne bude dovoljno, ali bitno je da se da sve od sebe.
-
- Kontakt:
Evo kriticara i govana, igramo bolan protiv top3 repke svijeta top. Ne kontam vas
Sloboda je moja nacija
Daj dzombetu **** te deuraaaaa uzaaaasssssssssssssssssssssss polozit me znaju , sto je selektiro ovu Dzebo , ja mislim da smo mi ovu tekmu dali , milicina povreda nije velika sigurno vec idemo na to 6 mjesto , steta sa milicom , malo boljim sutem mozemo sa njima nista specijualno nisu pokazale a mi majko draga Deura i Dzebo i Delic se sramote , pa nek stavi onu Dzombetu nek vrti dok ne krene . dovede 12 kosatkasica 6 ih nesposobno 100 zicera pogodit
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ne treba ih kritikovati, vidi se razlika u kvaliteti.
Samo JJ je ludilo mozga
Samo JJ je ludilo mozga
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.