za dva dana rece komentator ...Admir_Sa je napisao/la: ↑23 jun 2021, 19:49I ova utakmica dokazala šta je Jones u ženskoj košarci, tri nivoa iznad prosjeka a nivo iznad svih francuskinja na 4 I 5 poziciji. Da su ove druge mogle nešto pogodit mogli smo baš zakuhat al nema veze. Treba kakvog nadljekara tražiti da oporavi Maricu za švedsku, kad se to igra, sutra ili petak ?
Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
Valjda u kvalifikacije za SP.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Direktno

Edit: barem je tako komentator govorio

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 23 jun 2021, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Na sljedećem spisku Rahmanovic,Heljic,Selimovic,Nikšić bilo ko da se nađe samo da ne gledam Dzebo.
Brate nerealno je očekivati od Melise u ovakvoj utakmici nešto specijalno, al da ne može igrati 10 15 minuta protiv hrvatske, turske i tako tih ekipa kada joj nije davao šansu. Ja sam od nje očekivao bolji razvoj i karijeru al teško, tijelo presporo za ozbiljnu košarku na top nivou. Al da je slabija od Delicke, džebo i tako to ni u ludilu.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 19:46Subota brate,ja sam skeptičan iskreno nakon ove partije Brcaninovic.Ali hajde barem će proraditi Babić nadam se.
nema potpisa
Svedjanke danas 4 trojke samo i to govori da zive i umiru od suta i raspolozenja sestara Eldebrink koje su sa 175cm najbolje skakacice u ekipi.
Ovu sansu moramo iskoristiti pogotovo napadacki uz abd Maricu Gajic,jer nece imati rijesenja za reket i skok
Ovu sansu moramo iskoristiti pogotovo napadacki uz abd Maricu Gajic,jer nece imati rijesenja za reket i skok

Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 23 jun 2021, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nema opravdanja imala je 5-6 situacija gdje je bila sama na šutu i trebala je to pogoditi.Admir_Sa je napisao/la: ↑23 jun 2021, 19:54Brate nerealno je očekivati od Melise u ovakvoj utakmici nešto specijalno, al da ne može igrati 10 15 minuta protiv hrvatske, turske i tako tih ekipa kada joj nije davao šansu. Ja sam od nje očekivao bolji razvoj i karijeru al teško, tijelo presporo za ozbiljnu košarku na top nivou. Al da je slabija od Delicke, džebo i tako to ni u ludilu.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 19:46Subota brate,ja sam skeptičan iskreno nakon ove partije Brcaninovic.Ali hajde barem će proraditi Babić nadam se.
-
- Kontakt:
Srce ko Rusija ljudi. Treba biti ponosan na ove cure. JJ zasluzuje ulicu u BiH.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Hvala na inf

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 23 jun 2021, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kvalifikacije.
U februaru 2022. godine biće četiri grupe sa po četiri tima (svi kontinenti), a na SP će ići tri ekipe iz svake grupe tj. neće ići samo najgora.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Znaci Raonffa ako na neki način dobijemo Šveđanke imamo onda bi trebali imati dobre šanse za sp Racunajuci da cemo biti svrstani u prva 2 pota ako završimo u top 6 .
-
- Kontakt:
Te kvalifikacije, ako ih izborimo, bi trebale biti samo formalnost..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Bravo cure

Ako dobijeml svedsku, idemo u kvale u januaru u australiji.
Iz grupe od 4 tima, 3 idu dalje na sp.
Mi imamo sasvim realne sanse da odemo na SP, jer je Svedska prdimahovina od ekipe. To bi bio strahovit iskorak za razvoj zenske kosarke i to nam treba biti cilj. Ovo je odlican rezultat, zato nema potrebe biti razocaran jer moramo gledati koje su sve mogucnosti pred nama, a one su ogromne. 

Da JJ bude zdrava i da se mogne odazvati, tek onda možemo pricati o uspjesima, bez toga nema ništa.
Tražiti suteren uz Babić koje mogu derati mrežu i mi možemo daleko.
Tražiti suteren uz Babić koje mogu derati mrežu i mi možemo daleko.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Fiba svake godine nešto novo izmišlja ,prije uvijek prvih 6 ide direktno sad i ako pobjediš u toj utakmici tek u kvalifikacije ali nije sve tako crno ,sad bi trebali biti prvi šešir pošto smo u top 8 ekipa a slovenija organizira iduci eurobasket A Latvija i Velika britanija nisu se kvalifikovale.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Bravo cure. Idemo dalje, imamo utakmicu protiv Švedske. Ima li ikakve šanse da se oporavi Marica ili je neka teža povreda u pitanju?
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.