Jara nije ono bilo u petercu
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sta je uradio crni koeljo?
@igrajlopte 🐦
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Sudijski kriterij na ovom prvenstvu je očajan.
-
jolicnikola
- Kontakt:
prekinuti EURO nakon ovog, nema dalje, što ga nisu prekinuli kad se desilo ono sa Eriksenom?
ne znam, ne poznajem ga
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Shefe , Lloris nije dohvatio loptu 45minuta osim kad je vadio iz gola.U duelu je Danilo pokupio loptu a ovaj njegovu glavu.Biscione je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:59Zato jer je prvo loptu boksovao a protivnik je samo bio nesretan jer ga je nakon toga zakačio laktom u facu, golman je vladar u svom petercu i nije uradio ništa neprirodno.
Ja koliko sam vidio na usporenom Lloris je prvi dirao loptu. Volio bih da neko postavi video da još jednom svi bolje vidimo.
Ok svira penal, ali kad bi ovo sviro nekoj "manjoj" repki NIKAD, ehvtu je najveci problem. Isto tako ako je ovo penal onda bi bilo på 7 8 penala penala na svakoj tekmi. Zasto sluzi je.beni Var? Pregledavo bi on nhega 50 puta da je npr. Slovacka u pitanju
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Izgleda da Njemačka neće osvojiti ovo EP 
Pa i Lloris je sad pokupio prvi loptu pa je sviranJoeBleck je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:00Ovo penal ?
De ba uozbiljite se.Golman pokupio loptu prvi , obojica se kretali prema lopti.Cista odluka sudije.
Ovo je ono što sam ja vidio, prvo udara loptu pa nakon toga nesretnog Danila.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Sunce ti poljubim cuj nije penal, znaci penal je samo ako te iznesu na nosilima. Da je bio npr Moutinho ili Bruno na mjestu Danila ne bi se digao 10 minuta.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ja koliko sam uspio vidjeti, prvo je Danilo igrao loptom, pa je lopta udarila u Lorisovu šaku, pa ga tek poslije toga nokautirao. Čak sam i ja pomislio da će radi toga poništiti penal.
Ali kakva pi.čkasta postavka i igra francuza, frajer četiri stopera postavio u odbranu
Lahoz bi momentalno poslije utakmice trebao biti suspendiran, pod uslovom da se oglušio o naredbe iz VAR sobe jer odbijam povjerovati da su i oni aminovali onaj start.
Ali kakva pi.čkasta postavka i igra francuza, frajer četiri stopera postavio u odbranu
Lahoz bi momentalno poslije utakmice trebao biti suspendiran, pod uslovom da se oglušio o naredbe iz VAR sobe jer odbijam povjerovati da su i oni aminovali onaj start.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vole ga Njemci primat i na terenu, na idućem prvenstvu očekujem da zaigraju u dresovima s duginim bojama.
Ajmo Mađari!
Ajmo Mađari!
Nije brate, vec je Loris raznio Danila (koji je prvi došao do lopte).
Prvo ga štocem opalio, a onda ga i laktom ovjerio
-
HalaMadrid
- Kontakt:
Prvo Danilo udara glavom loptu (sto se vidi na snimci), pa Lloris udara loptu i onda nokautira Danila.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tihi nešto perači guzova. Gdje je koeljo?
Cuj, Lloris prvi igrao loptom. Pa imate li vi oci ?
I ovaj penal nad Mbappeom je bio. Slabiji kontakt, Mbappe je to malo "pojacao", Semedo ispao glup, ali po pravilima je ono penal.
I ovaj penal nad Mbappeom je bio. Slabiji kontakt, Mbappe je to malo "pojacao", Semedo ispao glup, ali po pravilima je ono penal.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Deri wannabe igrace iz Portugalije.

Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 23 jun 2021, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Zanimljivo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.