Nemamo ,bila je samo jednom na širem spisku kod prvog selektora Jovanovica i to je to.Pitanje je hoce li vise i zaigrati nakon ovoga za Srbiju.Admir_Sa je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:44Imamo li mi pravo na Nikolinu, rođena je u Trebinju? Baš mi čudno što do sada ne igra za SrbijuShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:02Vasić im se oprašta nakon Olimpijade u Tokiju,a siguran sam da su izgubili i Nikolinu Milić jer su izabrali Anderson ispred nje.
Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Znači već je igrala za Srbiju kao stranacShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:48Nemamo ,bila je samo jednom na širem spisku kod prvog selektora Jovanovica i to je to.Pitanje je hoce li vise i zaigrati nakon ovoga za Srbiju.Admir_Sa je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:44Imamo li mi pravo na Nikolinu, rođena je u Trebinju? Baš mi čudno što do sada ne igra za SrbijuShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:02
Vasić im se oprašta nakon Olimpijade u Tokiju,a siguran sam da su izgubili i Nikolinu Milić jer su izabrali Anderson ispred nje.
nema potpisa
-
- Kontakt:
Čestitke susjedama.
- Meraak1921
- Kontakt:
Imaju 3-4 igracice predobre i podjednake , nama je pored Jones trebala jos jedna da je iole dobra, i mi bi izbacili Francusku.. tako blizu a tako daleko
-
- Kontakt:
Ako Rusija dobije Španjolsku i ako mi uzmemo Švedsku onda smo 5 . ?
-
- Kontakt:
Imaju trostrukog MVP-a Evrolige. Koja je i dva puta proglasavana najboljom igračicom Evrope. Legendu košarke Sonju Vasić.
Uvijek mi se svidjao njen stil igranja.
Uvijek mi se svidjao njen stil igranja.
-
- Kontakt:
sad imamo i srpske kraljice šoka i njihove Ćamile (i to dvije)?
veliki pozdrav za sudije koje su im umalo ukrale pobjedu
veliki pozdrav za sudije koje su im umalo ukrale pobjedu

Pošto vidim da se povela diskusija oko Jelene Bruks. Djevojka je Srpkinja, udala se za stranca i zato sad nosi to prezime (Milovanović djevojačko).
Bravo za BiH i ono što su prikazali u dosadašnjem toku takmičenja. Francuskinje su ipak klasa.
Bravo i za Srpkinje. Oteta im je pobjeda u regularnom dijelu svirajući ona dva bacanja na kraju. Uspjele su i pored povređene Ane Dabović i van forme Jelene Bruks.
Fantastična Nevena Jovanović. Sonja je klasa, a klasa je vječna i tako već godinama. Anderson puno gluposti.
Krajišnik isto dobra. Maja Miljković je morala biti u 12!
Bravo za BiH i ono što su prikazali u dosadašnjem toku takmičenja. Francuskinje su ipak klasa.
Bravo i za Srpkinje. Oteta im je pobjeda u regularnom dijelu svirajući ona dva bacanja na kraju. Uspjele su i pored povređene Ane Dabović i van forme Jelene Bruks.
Fantastična Nevena Jovanović. Sonja je klasa, a klasa je vječna i tako već godinama. Anderson puno gluposti.
Krajišnik isto dobra. Maja Miljković je morala biti u 12!
-
- Kontakt:
Milovanovic se udala za nekog crnca, pa uzela prezime Brooks
-
- Kontakt:
Marica Gajić **** Sloveniju i Srbiju , čekala godinama pravu priliku i najvažnija utakmica karijere , povreda joj nije dala da igra ...
Ja sam ubjeđen da je igrala da bi bilo egal , jer je Jones bila savršena.
Gledam Srbiju i sjetim se Saše Čađo dok je igrala u Želji, htjela da igra za našu reprezentaciju ali otac veliki srbin se protivio tome , šta će reći komšije... Kako bi nam danas legla ...
Gledam Srbiju i sjetim se Saše Čađo dok je igrala u Želji, htjela da igra za našu reprezentaciju ali otac veliki srbin se protivio tome , šta će reći komšije... Kako bi nam danas legla ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Nikolina Milic nije nikakav "stranac"
Devojka ima bronzu sa poslednjeg eurobasketa 2019. sa srpskom reprezentacijom.
Andersonova je jedini stranac (zauzima to mesto po FIBA-pravilniku). Ovo budalasto spinovanje oko Jelene Milovanovic (udato Brooks) nema smisla da komentarisem.

Andersonova je jedini stranac (zauzima to mesto po FIBA-pravilniku). Ovo budalasto spinovanje oko Jelene Milovanovic (udato Brooks) nema smisla da komentarisem.
-
- Kontakt:
rekoh ja srpska Ćamila, samo iz drugih razloga... (ako se ove dvije mogu poreditibombaysaphire je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:16Marica Gajić **** Sloveniju i Srbiju , čekala godinama pravu priliku i najvažnija utakmica karijere , povreda joj nije dala da igra ...

a ova Brooks je bivša Milovanović za one kretenčine
Zašto je nema na ovom ep? Igrala je važnu rolu u Avenidi ove sezoneEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:17Nikolina Milic nije nikakav "stranac"![]()
nema potpisa
Idi pisi i svoje cetnistvo prosipaj po srbijanskim forumima, ovdje bas i nisi zanimljiv.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:17Nikolina Milic nije nikakav "stranac"![]()

-
- Kontakt:
Pa zato što se broji kao stranac po fibinom pravilniku ima i naše i njihovo drzavljanstvo.Admir_Sa je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:21Zašto je nema na ovom ep? Igrala je važnu rolu u Avenidi ove sezoneEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:17Nikolina Milic nije nikakav "stranac"![]()
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Smesan siFederer17 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:22Idi pisi i svoje cetnistvo prosipaj po srbijanskim forumima, ovdje bas i nisi zanimljiv.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:17Nikolina Milic nije nikakav "stranac"![]()
Andersonova je jedini stranac (zauzima to mesto po FIBA-pravilniku). Ovo budalasto spinovanje oko Jelene Milovanovic (udato Brooks) nema smisla da komentarisem.![]()

POLUFINALE !!!!!!!!!!!
Ovaj gore piše da nije stranacShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:25Pa zato što se broji kao stranac po fibinom pravilniku ima i naše i njihovo drzavljanstvo.Admir_Sa je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:21Zašto je nema na ovom ep? Igrala je važnu rolu u Avenidi ove sezoneEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:17Nikolina Milic nije nikakav "stranac"![]()
nema potpisa
-
- Kontakt:
Ma ne zna ni on,pusti ga.
Ima stvarno glupih forumaša, ali @EpateguiHuleteti je prekucao igricu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.