Mitomane obraćaš pažnju na mene čitavo vrijeme, citiraš me.Simpatizer je napisao/la: ↑24 jun 2021, 09:39Nisam te etiketirao napisavsi da si seljak, napisah da si seljacic. Kad komuniciras sa mnom pozeljno je da budes precizan. A cinjenica je da FK Velez igra svoje utakmice u Vrapcicima i da ce tako biti i ubuduce. Kad se upristojis obraticu paznju na tebe.Baader je napisao/la: ↑24 jun 2021, 09:33Oh, gle čuda, opet je napisao Vrapčići i etiketirao nas seljacima. Šta smo ono pričali, paćenik?Simpatizer je napisao/la: ↑24 jun 2021, 09:32
Nema potrebe da mi seljacic iz Vrapcica pojasnjava znacenje rijeci "opus". Ipak, dobices plus zato si proguglao. Kao sto napisah, naucices.![]()
Sad kad sam te ucinio nervoznim i postavio na mjesto, mozemo se vratiti temi.
I da, ponavljaš se u kratkom periodu, to je odlika nekreativnih, nedovoljno inteligentnih ljudi.![]()
Činjenica je da Velež igra svoje utakmice u Vrapčićima kao i da za taj klub navijaju ljudi i mimo Mostara, Hercegovine, Bosne i Hercegovine i bivše Jugoslavije. Velež je internacionale, ali kako to objasniti jednom zatvorenom, tužnom, uskogrudnom mozgiću, otrovanom svakodnevnom politikom i primitivnim okruženjem u kojem se nalazi.