Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Baader
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Baader » 24 jun 2021, 09:44

Simpatizer je napisao/la:
24 jun 2021, 09:39
Baader je napisao/la:
24 jun 2021, 09:33
24 jun 2021, 09:32

Nema potrebe da mi seljacic iz Vrapcica pojasnjava znacenje rijeci "opus". Ipak, dobices plus zato si proguglao. Kao sto napisah, naucices. :kafa:
Sad kad sam te ucinio nervoznim i postavio na mjesto, mozemo se vratiti temi.
Oh, gle čuda, opet je napisao Vrapčići i etiketirao nas seljacima. Šta smo ono pričali, paćenik? :kafa:

I da, ponavljaš se u kratkom periodu, to je odlika nekreativnih, nedovoljno inteligentnih ljudi.
Nisam te etiketirao napisavsi da si seljak, napisah da si seljacic. Kad komuniciras sa mnom pozeljno je da budes precizan. A cinjenica je da FK Velez igra svoje utakmice u Vrapcicima i da ce tako biti i ubuduce. Kad se upristojis obraticu paznju na tebe. :kafa:
Mitomane obraćaš pažnju na mene čitavo vrijeme, citiraš me.

Činjenica je da Velež igra svoje utakmice u Vrapčićima kao i da za taj klub navijaju ljudi i mimo Mostara, Hercegovine, Bosne i Hercegovine i bivše Jugoslavije. Velež je internacionale, ali kako to objasniti jednom zatvorenom, tužnom, uskogrudnom mozgiću, otrovanom svakodnevnom politikom i primitivnim okruženjem u kojem se nalazi.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 jun 2021, 09:49

Tako je, to me zanimalo u vezi sa tobom. Pokazao si da ne mozes bolje osim sablonskog prebacivanja na teren politike.
Vise mi nisi interesantan, obicni otirac. :kafa:
Sebastijane, Sebastijane, nek' je tvojoj majci hvala...

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 24 jun 2021, 09:51

Ali ti je Velež interesantan, jer evo o Veležu pričamo, a ne vadiš nas "iz usta" danima. Meni je to ok, jer Veleža se ima razloga i voljeti i mrziti.

S druge strane, šta o Borcu da pričamo? Koga boli krasan qrac za Borac i ko bi trošio riječi i vrijeme na Borac? Ama baš niko.

I da, nauči koristiti smajli :kafa: , ne ide baš uz sve i uvijek.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 jun 2021, 09:58

Interesantno je vase horsko kmecanje zadnjih nekoliko mjeseci, uz kvalitetne izljeve mrznje. :kafa:
A Velez me zanima kao i svaki drugi klub u ligi. Ako ugrozi plasman sampiona naravno da cu obratiti paznju.
To sto je klub iz Vrapcica ne znaci da tu nema kvaliteta.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 24 jun 2021, 10:07

Pošto nemamo mehanizme da se odbranimo od sistemskih krađi koje nam je konkretno Borac u sprezi sa sudijskim i kriminalcima iz saveza složio prošle sezone, pojačana medijska prisutnost je bila jedina opcija, a usput je i potpuno opravdana i očekivana.

Što se tiče izljeva mržnje, pozabavi se najprije sa istom u svom otrovanom primitivnom okruženju, a onda da rješavamo internet budalaštine.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 jun 2021, 10:20

"Sistemska kradja." :mrgreen: Za ovo sam iskoristio zeleni smajli.

Necu se ja ni sa cim "pozabaviti", jer je moje okruzenje naprosto fantasticno. To potvrdjuju npr. svi igraci koji dodju u sampiona. :kafa:
A subjektivne (pr)ocjene o "primitivnom" okruzenju zadrzi za neki politicki forum, pa sa degenericima koji se tamo okupljaju raspravljaj do mile volje. :kafa:

Najgore uvrede, ispisane u poprilicnom broju od strane navijaca kluba iz Vrapcica, su budalastine a ne izljevi mrznje. I ja sam nesto naucio od tebe, hvala ti. :kafa:

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 24 jun 2021, 10:23

Ja ne sumnjam da je za takav mozak to fantastično okruženje. Apsolutno ispunjavaš očekivanja.

Ne raspravljamo o politici, ali kako provlačiš nešto ispod stola, očekuj istim putem i povratnu informaciju.

Uh, vidi opet, slučajno, "klub iz Vrapčića" u komentaru. Khm, khm, paćenik? :kafa:

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 24 jun 2021, 10:31

Baader je napisao/la:
24 jun 2021, 09:37
Demi je napisao/la:
24 jun 2021, 09:27
Fighter1926 je napisao/la:
24 jun 2021, 09:18
slika
Jadan si!
Nemoj ga,2015. je imao 10 godina,za sta je drugo mogao navijati?Tek sa 15 je skontao da je preci Velez
:urnebes: :P
Demi majstore, znaš i sam da podržavam ono što pišeš ovdje, vidi se da si upućen i znalac. Evo kako si me majstorski procijenio, vidi se odmah da si prava stvar. Samo nastavi :thumbup:
Ma sala brate opusteno :D
" "!
1926

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 24 jun 2021, 10:33

Nista, da zadovoljimo forumsku brigadu dovest cemo 7 hrvata i premjestit cemo stadion iz Vrapcica na Musalu, cisto da svi budu zadovoljni :urnebes:
Zivo me zanima koje bi onda zamjerke nalazili..

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 24 jun 2021, 10:35

Nije "klub iz Vrapčića" nego je Vehlež.
"JOŠ OD 1926"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 jun 2021, 10:36

Baader je napisao/la:
24 jun 2021, 10:23
Ja ne sumnjam da je za takav mozak to fantastično okruženje. Apsolutno ispunjavaš očekivanja.

Ne raspravljamo o politici, ali kako provlačiš nešto ispod stola, očekuj istim putem i povratnu informaciju.

Uh, vidi opet, slučajno, "klub iz Vrapčića" u komentaru. Khm, khm, paćenik? :kafa:
Nisam na forumu da ispunjavam necija ocekivanja. :kafa:
I bio sam sasvim jasan, to sto je tvoja percepcija drugacija zaista nije moj problem. I ne znam o kojim povratnim informacijama pises, jer od tebe ne ocekujem nijednu.

A stadion kluba je na adresi u Vrapcicima. Dakle, klub iz Vrapcica. Kao sto je stadion Borca na adresi u Banjaluci. Dakle, klub iz Banjaluke.
Ako nekad budete mijenjali adresu i nastanite se u Mostaru onda cu tako i napisati. Nikakav problem.

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 24 jun 2021, 10:37

Baader je napisao/la:
24 jun 2021, 09:51

S druge strane, šta o Borcu da pričamo? Koga boli krasan qrac za Borac i ko bi trošio riječi i vrijeme na Borac? Ama baš niko.
Bome apsolutno nije tako.Evo pimjer iz najblize proslosti,Borac dobio Kluza,5 stranica AJ KLUZ NEMA VICE HAHAHAHAHAHAHAHAHA ko idioti pisete.

I uopsteno svaki post u kome se pomene Borac od strane mnogih a konkretno posebno Sarajlija,to slini,to bjesni,to huja,pakost,hoce da pojede noge svoje.

Ne bih rekao da se o Borcu nema sta pisati ;) Mislim sami sebe demantujete.

I naravno,ponovo se vracamo zakljucku da Borac bez kradje i namjestanja moze samo da ispadne iz lige ili bude odmah iznad crte,Ako osvoji titulu ili izadje u Evropu,to automatski znaci da je namjestno jer Borac po difoltu to ne moze i ne smije ni po koju cijenu.
" "!
1926

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 24 jun 2021, 10:42

24 jun 2021, 10:36
Baader je napisao/la:
24 jun 2021, 10:23

Nisam na forumu da ispunjavam necija ocekivanja. :kafa:
I bio sam sasvim jasan, to sto je tvoja percepcija drugacija zaista nije moj problem. I ne znam o kojim povratnim informacijama pises, jer od tebe ne ocekujem nijednu.

A stadion kluba je na adresi u Vrapcicima. Dakle, klub iz Vrapcica. Kao sto je stadion Borca na adresi u Banjaluci. Dakle, klub iz Banjaluke.
Ako nekad budete mijenjali adresu i nastanite se u Mostaru onda cu tako i napisati. Nikakav problem.
Vidi, još jedan post o Veležu :kuknjava:

Fali ti dva smajlija kafe.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 jun 2021, 10:44

Nisam htio da te dodatno iritiram. :kafa:

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 24 jun 2021, 10:47

Opet sebi laskaš.

Mislim da je za jutros dosta, biću tu kad i sljedeći put budeš prosipao idiotarije o Veležu, pa ćemo se razgovarati, pustimo i ostale malo sada, forumski huligan fajter se nije javio odavno sa svojim navijačkim percepcijama.

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 24 jun 2021, 10:50

GGMU :kafa:
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 24 jun 2021, 10:52

Huligandžo, javi se na privat da ti pošaljem nick koji sam imao od 2009. godine, pa traži malo, šta ti fali, očito nemaš pametnijeg posla :mrgreen:

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 jun 2021, 10:56

Baader je napisao/la:
24 jun 2021, 10:47
Opet sebi laskaš.

Mislim da je za jutros dosta, biću tu kad i sljedeći put budeš prosipao idiotarije o Veležu, pa ćemo se razgovarati, pustimo i ostale malo sada, forumski huligan fajter se nije javio odavno sa svojim navijačkim percepcijama.
Dosta je, saglasan sam. Slobodno u pp najavi kad budes ponovo imao namjeru da budes licemjeran, pokusacu da budem prisutan. :kafa:

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 24 jun 2021, 11:04

Sta te briga, navijao za Mancester ili Velez isto ti je, ni jedan, a ni drugi stadion nisi vidio uzivo... :cool:
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 24 jun 2021, 11:18

Bože kakav fail :facepalm: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []