Za ovo gore, po meni je Real poceo da pada neplanskim kupovinama i prenatrpavanjem igraca na jednu te istu poziciju, znaci od ere Pereza.
EDIT:
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Hleb,Chigrinsky itd. ova 2 mi prvi padnu na pamet tako da ni vi niste ništa boljibparena je napisao/la:imate vi jos jednu losu politiku...
Kupi igraca makar nam i ne trebo - nek sve bude kod nas pa makar i na klupi. Bolje i na klupi nego kod drugih u igri. Onda je lakse do finala LP. Sta ste vi samo odlicnih fudbalera upropastili Boze sacuvaj ....
Sta rece i ostade zivLBJ MVP je napisao/la:Hleb,Chigrinsky itd. ova 2 mi prvi padnu na pamet tako da ni vi niste ništa boljibparena je napisao/la:imate vi jos jednu losu politiku...
Kupi igraca makar nam i ne trebo - nek sve bude kod nas pa makar i na klupi. Bolje i na klupi nego kod drugih u igri. Onda je lakse do finala LP. Sta ste vi samo odlicnih fudbalera upropastili Boze sacuvaj ....![]()
Trenutno najveći problem ove ekipe je Higuaina jbg najbolji napadač na svijetu povrijeđen svako bi to osjetio
pedro je u prvom timu barce od 21. godineMadridista_23 je napisao/la:@Nail For Real
Ne bih rekao da je smiješno, 94. godine kad je Valdano bio trener uzeo je Raula iz RealMadrid C sastava i nije pogriješio, dao je te sezone Raul 9 golova, ostalo je sve historija
isto tako, možda je Morata novi Raul, po onome što sam ja vidio u njegovim nastupima, u ono malo minuta što je dobio, lik ima potencijala
Ako može Barca, što ne bismo i mi mogli.. oni uzeli Pedra isto tako sa 18godina, davali mu priliku i sad lik rastura
Morata bi bio pun pogodak
Hleb je doveden kao zamena za R10 - pun promasaj.LBJ MVP je napisao/la:Hleb,Chigrinsky itd. ova 2 mi prvi padnu na pamet tako da ni vi niste ništa boljibparena je napisao/la:imate vi jos jednu losu politiku...
Kupi igraca makar nam i ne trebo - nek sve bude kod nas pa makar i na klupi. Bolje i na klupi nego kod drugih u igri. Onda je lakse do finala LP. Sta ste vi samo odlicnih fudbalera upropastili Boze sacuvaj ....![]()
Trenutno najveći problem ove ekipe je Higuaina jbg najbolji napadač na svijetu povrijeđen svako bi to osjetio
Ko je među top 10 evo ti 3 napadača koja se mogu poredit sa njim Villa,Rooney,Drogba i Forlan evo ipak ispade 4 taman za top 5.Ovo su napadači koji najviše znače svojim ekipama i najviše rade za svoju ekipu koga bi vi tu još dodali možda Ibra no i o tom bi sedalo raspravljatMaGiCa je napisao/la:Hleb je doveden kao zamena za R10 - pun promasaj.LBJ MVP je napisao/la:Hleb,Chigrinsky itd. ova 2 mi prvi padnu na pamet tako da ni vi niste ništa boljibparena je napisao/la:imate vi jos jednu losu politiku...
Chygrynsky je doveden kao backup - pun promasaj.
Mascherano je doveden kao zamena za YToure-a - na putu da bude pun promasaj.
Ali ovo resto sto su su dovodili je dobro i podigli su kvalitet ekipe.
Real godinama kupuje na slepo. Doduse, Mou je uveo red i pogodio kod svih igraca, ali ni to nije dovoljno za Barcu.
A sto se tice Pipite Higuaina kao najboljeg spica sveta - presmesno. Decko nije ni u top10 na svetu.
Napisao sam Ibra no ti očigledno nisi pročitao do krajaA_d_0 je napisao/la:Ti ocigledno nisi cuo za Ibrahimovica.
Ima ih puno više, i ne da se ti mogu porediti sa njim nego su bolji od njega.. A što se tiče sinoćnje utakmice znamo kakva je ovo liga postala tako da možemo komotno čestitai Barceloni na zasluženoj tituliKo je među top 10 evo ti 3 napadača koja se mogu poredit sa njim Villa,Rooney,Drogba i Forlan evo ipak ispade 4 taman za top 5.Ovo su napadači koji najviše znače svojim ekipama i najviše rade za svoju ekipu koga bi vi tu još dodali možda Ibra no i o tom bi sedalo raspravljat
Ma titula nije bitna više kada čujem da nego ogovara Higuaina koji su to bolji od njegaToxicity je napisao/la:Ima ih puno više, i ne da se ti mogu porediti sa njim nego su bolji od njega.. A što se tiče sinoćnje utakmice znamo kakva je ovo liga postala tako da možemo komotno čestitai Barceloni na zasluženoj tituliKo je među top 10 evo ti 3 napadača koja se mogu poredit sa njim Villa,Rooney,Drogba i Forlan evo ipak ispade 4 taman za top 5.Ovo su napadači koji najviše znače svojim ekipama i najviše rade za svoju ekipu koga bi vi tu još dodali možda Ibra no i o tom bi sedalo raspravljat
pretjeravaš i ti sa tim Higuainom ,on ti je u rangu Bendtnera ,a sa ovim pobrojanim napadačima se ne može poreditiLBJ MVP je napisao/la:Napisao sam Ibra no ti očigledno nisi pročitao do krajaA_d_0 je napisao/la:Ti ocigledno nisi cuo za Ibrahimovica.
Eto'o i Torres su bolji od njega.Onda imas koliko hoces igraca koji su tu negdje po kvaliteti sa njim kao sto su Aguero, Dzeko, Pato,Van Persie..Da ne spominjem Messija i Ronalda koji su daleko ispred svih njih iako su krilni igraci.A smijesno je sto kazes da bi se dalo raspravljati je li Ibrahimovic bolji od Higuaina, svi smo mi malo subjektivni, ali u svemu treba imati mjeru, ovo 12-ogodisnjak ne bi napisao.LBJ MVP je napisao/la: Ko je među top 10 evo ti 3 napadača koja se mogu poredit sa njim Villa,Rooney,Drogba i Forlan evo ipak ispade 4 taman za top 5.Ovo su napadači koji najviše znače svojim ekipama i najviše rade za svoju ekipu koga bi vi tu još dodali možda Ibra no i o tom bi sedalo raspravljat
S tim da si trebao napisati ubjedljivo najbolji napadac Ibra onda ostali ali eto realnost ti nije jaca strana cini mi se.LBJ MVP je napisao/la:Napisao sam Ibra no ti očigledno nisi pročitao do krajaA_d_0 je napisao/la:Ti ocigledno nisi cuo za Ibrahimovica.

Ibrahimovic i Higuain se ne mogu porediti ni u snu, zato što je Zlatan za jedno 3 klase bolji igrac...smiješno porediti uopšte.Kop je napisao/la:Eto'o i Torres su bolji od njega.Onda imas koliko hoces igraca koji su tu negdje po kvaliteti sa njim kao sto su Aguero, Dzeko, Pato,Van Persie..Da ne spominjem Messija i Ronalda koji su daleko ispred svih njih iako su krilni igraci.A smijesno je sto kazes da bi se dalo raspravljati je li Ibrahimovic bolji od Higuaina, svi smo mi malo subjektivni, ali u svemu treba imati mjeru, ovo 12-ogodisnjak ne bi napisao.LBJ MVP je napisao/la: Ko je među top 10 evo ti 3 napadača koja se mogu poredit sa njim Villa,Rooney,Drogba i Forlan evo ipak ispade 4 taman za top 5.Ovo su napadači koji najviše znače svojim ekipama i najviše rade za svoju ekipu koga bi vi tu još dodali možda Ibra no i o tom bi sedalo raspravljat
Bi 14-godišnjakKop je napisao/la:Eto'o i Torres su bolji od njega.Onda imas koliko hoces igraca koji su tu negdje po kvaliteti sa njim kao sto su Aguero, Dzeko, Pato,Van Persie..Da ne spominjem Messija i Ronalda koji su daleko ispred svih njih iako su krilni igraci.A smijesno je sto kazes da bi se dalo raspravljati je li Ibrahimovic bolji od Higuaina, svi smo mi malo subjektivni, ali u svemu treba imati mjeru, ovo 12-ogodisnjak ne bi napisao.LBJ MVP je napisao/la: Ko je među top 10 evo ti 3 napadača koja se mogu poredit sa njim Villa,Rooney,Drogba i Forlan evo ipak ispade 4 taman za top 5.Ovo su napadači koji najviše znače svojim ekipama i najviše rade za svoju ekipu koga bi vi tu još dodali možda Ibra no i o tom bi sedalo raspravljat
Prvi bold- sramota sto je covjek otisao u najbolju ligu svijeta (realno) i nije najbolji strijelacLBJ MVP je napisao/la:Bi 14-godišnjakKop je napisao/la:Eto'o i Torres su bolji od njega.Onda imas koliko hoces igraca koji su tu negdje po kvaliteti sa njim kao sto su Aguero, Dzeko, Pato,Van Persie..Da ne spominjem Messija i Ronalda koji su daleko ispred svih njih iako su krilni igraci.A smijesno je sto kazes da bi se dalo raspravljati je li Ibrahimovic bolji od Higuaina, svi smo mi malo subjektivni, ali u svemu treba imati mjeru, ovo 12-ogodisnjak ne bi napisao.LBJ MVP je napisao/la: Ko je među top 10 evo ti 3 napadača koja se mogu poredit sa njim Villa,Rooney,Drogba i Forlan evo ipak ispade 4 taman za top 5.Ovo su napadači koji najviše znače svojim ekipama i najviše rade za svoju ekipu koga bi vi tu još dodali možda Ibra no i o tom bi sedalo raspravljat![]()
Etoa sam zaboravio.Torres španac koji je otišao u EPL da igraI opet nije prvi strijelac lige
![]()
Aguero pa čak i Maradona uvidio ko je bolji igrač.Džeko tek treba da se dokaže,Pato jel me zayebavaš![]()
Van Persie ja ti kažem da je svaki igrač Arsenala precijenjen Wenger iz njih ne izvlači maksimum već izvlači 10 šuta više nego što je pravi potencijal.Messi i Ronaldo nisu napadači
Ibrahimović sigurno zna više lopte od bilo koga na svijetu ima sve,ali to ga ne čini najboljim fudbalerom jer je lijen čovjek u Interu smetao u Barci takođe to dovoljno govori o njemu.
@legenda reala nek si priznao da je riječ o stativi no sada se ispostavilo bolje što je stativu pogodio otjerali smo onog levata i došao Mou,a i iskren da budem Lyon je bolje igrao od nas i zasluženo Real Madrid treba da razvali nekog 1/8 LP ne da se vadi na stative i sudije ili šta već
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.