Cekamo svrakino da zalijepi Grbavicu ispod ove slike... ljepotica sa 2 tribine

Cekamo svrakino da zalijepi Grbavicu ispod ove slike... ljepotica sa 2 tribine
Ako ces iskreno nama.je mnogo znacajnije to svo uredjivanje stadiona 2010. jer ga je naprosto preporodilo.Stolice na istoku koji ne postao druga tribina sa svim uredjivanjem,zapad obnovljen,rasvjeta,kasnije i led paneli,pomocni teren...A sjever je izgradjen da bi stajao tamo i bio lijep (to mi stvarno nije moglo biti jasno).Dobro,sad prelaskom Lesinara tamo je dobio znacaj,ali do tad na onin stolicama niko nikad nije sjedio.mozak je napisao/la: ↑22 jun 2021, 15:38Nabrojao sam najznačajnije projekte koje su klubovi uradili.delko je napisao/la: ↑22 jun 2021, 14:13Mi jesmo jednu nanovo tribinu uradili ali treba napomenuti i onda kad smo prvi put usli u evropu u novije doba, da smo renovirali sve na stadionu. Na obe postojece tribine su zamijenjene sve sjedalice, klupe za igrace za VIP loze, okolo stadiona je dosta uredjeno, nova rasvjeta (fakticki novi reflektori), itd itd. Tako da smo mi imali ulaganja u stadion a da je jos izgraditi sjever i travnjak bio bi to fin stadionmozak je napisao/la: ↑22 jun 2021, 12:45U zadnjih 10-15 godina, ako ne griješim, od raznih maketa i izgradnje, stvari ovako stoje:
Željo je izgradio 1 tribinu sa krovom,
Široki krov na 1 tribini
Radnik krov na tribini, reflektore
Mladost 2 tribine,
Zrinjski 50m nastrešnice
Borac 1 tribinu,
Sloboda 1 tribinu sa krovom,
Velež 2 tribine, od toga 1 sa krovom, reflektore.![]()
Stolice, svlačionice, wc-ove, ograde, rasvjetna tjela, farbanje i ostalo nisam, jer toga ima, beznačajni su u odnosu na izgradnju tribine, krova.
Iskreno ovaj stadion u BL nije neka ljepota al je činjenica da ima dosta potencijala i uz neke sitne dorade mogao bi lahko dobiti uefa kategi+oruju 3 a mozda i 4.Demi je napisao/la: ↑24 jun 2021, 09:21Ako ces iskreno nama.je mnogo znacajnije to svo uredjivanje stadiona 2010. jer ga je naprosto preporodilo.Stolice na istoku koji ne postao druga tribina sa svim uredjivanjem,zapad obnovljen,rasvjeta,kasnije i led paneli,pomocni teren...A sjever je izgradjen da bi stajao tamo i bio lijep (to mi stvarno nije moglo biti jasno).Dobro,sad prelaskom Lesinara tamo je dobio znacaj,ali do tad na onin stolicama niko nikad nije sjedio.mozak je napisao/la: ↑22 jun 2021, 15:38Nabrojao sam najznačajnije projekte koje su klubovi uradili.delko je napisao/la: ↑22 jun 2021, 14:13
Mi jesmo jednu nanovo tribinu uradili ali treba napomenuti i onda kad smo prvi put usli u evropu u novije doba, da smo renovirali sve na stadionu. Na obe postojece tribine su zamijenjene sve sjedalice, klupe za igrace za VIP loze, okolo stadiona je dosta uredjeno, nova rasvjeta (fakticki novi reflektori), itd itd. Tako da smo mi imali ulaganja u stadion a da je jos izgraditi sjever i travnjak bio bi to fin stadion![]()
Stolice, svlačionice, wc-ove, ograde, rasvjetna tjela, farbanje i ostalo nisam, jer toga ima, beznačajni su u odnosu na izgradnju tribine, krova.
Ako nista, ovo:
I ovo:
maltene nije isti stadion![]()
Kako si samo duhovit
Bolje ti je misli kako da skupis 10k maraka da vas savez KS ne suspenduje, nego sto se bavis terenom u Vrapcicima.
Ja tebe moram blokirati, ne znam kako te do sad nisam blokirao.
Neki dan gledam tekmu na Kantridi 2.HNL Opatija tu igra. Znaci omladina sjedi na ovom zidicu bez ikakve ograde ili zastite, a visina je mozda 50m. Ludilo
Baš nakon što sam snimak pogledao htio pitati, al' tesko da ovdje to iko zna da li je prije bila ograda ili nešto dok su igrali na njemu posebno evropaZenicanin988 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 22:54Neki dan gledam tekmu na Kantridi 2.HNL Opatija tu igra. Znaci omladina sjedi na ovom zidicu bez ikakve ograde ili zastite, a visina je mozda 50m. Ludilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.