NK Zvijezda Gradačac
-
Re: NK Zvijezda Gradačac
napustio mahir mehic ??? najbolji igrac u protekloj sezoni , uvjek je bio dobarr , za razliku od nekih koji malo igraju malo ne igraju dobro, malo hodajj malo imaju viska kila , malo daju golove malo prodaju .... steta bas izgubiti jednog od najboljih igraca lige ,,
i po meni je medju boljim igracima bio, ali ako je trazio neke nerealne uslove, onda mu dzaba pa makar igro ko ronaldo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Ko god ode vi pisete da je trazio nerealne uslove, mozda je momku preko glave vise prica o blokiranim racunima jer jos uvijek nisu isplatili zaostale 2 plate...
A šta ćeš pisat kad se odblokira račun kad se isplate plate. Ljudi jel vi vidite šta se dešava sa klubovima u BIH
Imal neko podatak koliko je Orasje zaduzeno u odnosu na Zvijezdu, vidim da idu na varijantu brisanja ili smanjenja duga.
Azmir ne zeli Husaru vidjeti jos od Slobode, tako da ti ta prica ne pije vode.crvenobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2021, 19:15Husara nas sjeboo kad smo se borili sa sinonim banom za ulazak u pl. Posle utakmice u tz. Azmir dolazi do husare i odlaze na veceru kasnije od njegovih sad vec bivsih igra a cujem da je uzeo pare da sjebe zvijezdu. Adzem i civic su bili njegovi i jos par njih koji su povukli rucnu
-
- Kontakt:
Ja ti samo kazem zasto igraci odlaze, ne mozes se ti cjenkati sa igracima kad im i ovo od prije nisi isplatio, pa svi oni igraju zbog para jer im je to i posao, ja jos nisam cuo da je neko od igraca rekao igrat cu besplatno jer volim zvijezdu, znas kad ce ti to neko rec od igraca-NIKAD. Isto kao da ti u firmi radis bez marke!?!?!? Nije ovo nikakvo pljuvanje samo smo izgubili povjerenje igraca s razlogom i to je cinjenica
Teska vremena idu za BiH fudbal, sto ti kazes istupaju i oni koji nisu zaduzeni posebno. Sve je manje zainteresiranih za investiranje u fudbal
Vise od 2 plate, ima i zaostatak trece.Bhfanatic8989 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 15:14Ko god ode vi pisete da je trazio nerealne uslove, mozda je momku preko glave vise prica o blokiranim racunima jer jos uvijek nisu isplatili zaostale 2 plate...
A za Mehu znam sigurno da su mu ponudili manje nego prosli ugovor a bio je jedan od najboljih prosle sezone.
Ali zato Husara dovodi i komsije svoje da igraju...jos malo pa DJL
-
- Kontakt:
Nije mi jedno jasno samo, prije par mjeseci u jeku pandemije se otimate za igrače koji vam nisu potrebni a sad puštaš najbolje radi par stotina koje će pojesti neki igrač Mionice koji neće osjetiti terena.
Podržavam vas od početka dobar ste tim ali vam ovo nije pametno.
Evo izazov za brata Ćiru, dovedi Trumu u Gradačac, vraća se publika nek uživa narod u igri.
Podržavam vas od početka dobar ste tim ali vam ovo nije pametno.
Evo izazov za brata Ćiru, dovedi Trumu u Gradačac, vraća se publika nek uživa narod u igri.
- ASD
- Kontakt:
Truma će doći igrati za Zvijezdu ako ga oslobodiš treninga. Da dođe kao na termin i igra za svoju dušu jer ima posao.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Jeste. Ali je velika razlika obecati platu 1200-1300 i ostanes ljudima dužan 2 plate. Dok znam iz provjerenih informacija da se to u TOŠK-u nije skoro nikada desilo. Možda su plate nesto manje par stotina ali ljudi se u klubu na glavu nasade i ispoštuju igrače. Zato je TOŠK postao klub u ovom rangu jedan od najprimamljivijih za igrače, dok Bgm ima dosta klubova koji izrade igrače i prave ove cirkuse. Uvijek je brate bilo, pokrij se koliko si dugačak. Ovdje se naobećava ljudima, oni potpišu, onda po 3 mjeseca nemaju sta jesti.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 10:36Ti uslovi što si spomenuo su sasvim realni i svi traže iste il slične. Druga je priča da li svi klubovi isplate iste zahtjeve do kraja. Par klubova, da. Većina ostane platu-dvije dužna.
Izuzetak je bio u TOŠKu recimo gdje su ove sezone odigrali top a uslovi nisu bili veliki..
-
- Kontakt:
[/quote]
Jeste. Ali je velika razlika obecati platu 1200-1300 i ostanes ljudima dužan 2 plate. Dok znam iz provjerenih informacija da se to u TOŠK-u nije skoro nikada desilo. Možda su plate nesto manje par stotina ali ljudi se u klubu na glavu nasade i ispoštuju igrače. Zato je TOŠK postao klub u ovom rangu jedan od najprimamljivijih za igrače, dok Bgm ima dosta klubova koji izrade igrače i prave ove cirkuse. Uvijek je brate bilo, pokrij se koliko si dugačak. Ovdje se naobećava ljudima, oni potpišu, onda po 3 mjeseca nemaju sta jesti.
[/quote]
O tome ja ovde stalno pricam, a oni nece da priznaju svoju gresku, cim se spomene nesto sto nije po njihovom odma postajes "pljuvac"...
Jeste. Ali je velika razlika obecati platu 1200-1300 i ostanes ljudima dužan 2 plate. Dok znam iz provjerenih informacija da se to u TOŠK-u nije skoro nikada desilo. Možda su plate nesto manje par stotina ali ljudi se u klubu na glavu nasade i ispoštuju igrače. Zato je TOŠK postao klub u ovom rangu jedan od najprimamljivijih za igrače, dok Bgm ima dosta klubova koji izrade igrače i prave ove cirkuse. Uvijek je brate bilo, pokrij se koliko si dugačak. Ovdje se naobećava ljudima, oni potpišu, onda po 3 mjeseca nemaju sta jesti.
[/quote]
O tome ja ovde stalno pricam, a oni nece da priznaju svoju gresku, cim se spomene nesto sto nije po njihovom odma postajes "pljuvac"...
Ovako to sto se duguje ova uprava nikakve veze nema nego je problem sto GRAD ne može vise prebacivati novce na neka druga udružena izuzev NK Zvijezda koji će tek biti za par dana odblokiran. A drugovi sto sve znate da nismo nurdi platili 25.000, jusugbasic Kadric ilic 10.500 km i 5000 savezu kaznu za olimpik kllub bi završio u debelom plusu. Ali nema veze sta je tu je bitno je ovu upravu linčovati sto vraća dugove, ali samo derite, sta ćemo sada sto nećemo vise igrače plaćati previše opet ne valja prozivke Trpimo sto hoćemo jeftiniju ekipu.
Npr. Jedan igrač koji je imao platu 900 km, nije imao na ruke u novoj sezoni traži sljedeće 1200 km platu i 4000 km na ruke.
Jel treba možda na to pristati?! Samo vas pitam posto znate dosta toga pomozite nam
PS. Sve će se rijesiti i isplatiti novca ima dovoljno, slijede i neki transferi al otom potom...
Ovdje vama niko ne može ugoditi, ko god da dodje! Barem znajte da ovi momci kafu nisu popili na Zvijezdin račun čak se auta svoja koriste u svrhu kluba sve do jedne utakmice sam gledao i ja i presjednik sve sa privatnim vozilima smo isli, prema tome spustite tenzije pomozite nam budite nam podrska, vjerujte da radimo ispravno.
Npr. Jedan igrač koji je imao platu 900 km, nije imao na ruke u novoj sezoni traži sljedeće 1200 km platu i 4000 km na ruke.
Jel treba možda na to pristati?! Samo vas pitam posto znate dosta toga pomozite nam
PS. Sve će se rijesiti i isplatiti novca ima dovoljno, slijede i neki transferi al otom potom...
Ovdje vama niko ne može ugoditi, ko god da dodje! Barem znajte da ovi momci kafu nisu popili na Zvijezdin račun čak se auta svoja koriste u svrhu kluba sve do jedne utakmice sam gledao i ja i presjednik sve sa privatnim vozilima smo isli, prema tome spustite tenzije pomozite nam budite nam podrska, vjerujte da radimo ispravno.
Lijepo je bilo i odmarati. A sad pogledah ove statuse. Pa čijim autom da ideš ako nećeš svojim. Ili ćeš autom kluba? I još pogledam ono na b1tv, član uprave i vd direktor. Sramote nas!spiska je napisao/la: ↑25 jun 2021, 06:27Ovako to sto se duguje ova uprava nikakve veze nema nego je problem sto GRAD ne može vise prebacivati novce na neka druga udružena izuzev NK Zvijezda koji će tek biti za par dana odblokiran. A drugovi sto sve znate da nismo nurdi platili 25.000, jusugbasic Kadric ilic 10.500 km i 5000 savezu kaznu za olimpik kllub bi završio u debelom plusu. Ali nema veze sta je tu je bitno je ovu upravu linčovati sto vraća dugove, ali samo derite, sta ćemo sada sto nećemo vise igrače plaćati previše opet ne valja prozivke Trpimo sto hoćemo jeftiniju ekipu.
Ima tužbi za telefon, gorivo, odjela kupovana novcem Zvijezde Itd. Radili su za Plate Cvitkušić 2500 km možda i vise, Hamzic 2000 km, Zdravko 1000 km, Fahrudin Piskic i Terzic Adnan 0 KM, Ali ti su dobri bili odlični su, nema hdje nas nisu zadužili, a mi volonteri logično nevaljamo i lopovi smo!!!zmajo je napisao/la: ↑25 jun 2021, 09:08Lijepo je bilo i odmarati. A sad pogledah ove statuse. Pa čijim autom da ideš ako nećeš svojim. Ili ćeš autom kluba? I još pogledam ono na b1tv, član uprave i vd direktor. Sramote nas!spiska je napisao/la: ↑25 jun 2021, 06:27Ovako to sto se duguje ova uprava nikakve veze nema nego je problem sto GRAD ne može vise prebacivati novce na neka druga udružena izuzev NK Zvijezda koji će tek biti za par dana odblokiran. A drugovi sto sve znate da nismo nurdi platili 25.000, jusugbasic Kadric ilic 10.500 km i 5000 savezu kaznu za olimpik kllub bi završio u debelom plusu. Ali nema veze sta je tu je bitno je ovu upravu linčovati sto vraća dugove, ali samo derite, sta ćemo sada sto nećemo vise igrače plaćati previše opet ne valja prozivke Trpimo sto hoćemo jeftiniju ekipu.
Tako da vama smetam ja eto sad sam se odmakeo, smeta vam sad i Terza sto je direktor, ne razumijem kako se ne umorite...
Bitno je da se samo pljuje ko hod može pomoci klubu bujrum pomozite, od laprdanja nema ništa i meni je lako bilo pametovat i kritikovati druge još sam i davao Donacije neke, a bez para najbolje se može pametovati...
Samo naprijed Pisko. Jeftin kadar, domaci igraci i sredina tabele. A pusti ove 'znalce' sto misle da su svu pamet svijeta pokupili, a u ovu ligu, fudbal i vodjenje fudbalskog kluba se razumiju ko mara u kriv qrac
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Pa salihovicu ste dali te iste uslove 1200/4000 a nije nista konkretno odigrao vjerovatno je i taj igrac rekao sam sebi ako je salihovic zasluzio toliko onda sam i ja barem isto kao i onspiska je napisao/la: ↑25 jun 2021, 06:27Ovako to sto se duguje ova uprava nikakve veze nema nego je problem sto GRAD ne može vise prebacivati novce na neka druga udružena izuzev NK Zvijezda koji će tek biti za par dana odblokiran. A drugovi sto sve znate da nismo nurdi platili 25.000, jusugbasic Kadric ilic 10.500 km i 5000 savezu kaznu za olimpik kllub bi završio u debelom plusu. Ali nema veze sta je tu je bitno je ovu upravu linčovati sto vraća dugove, ali samo derite, sta ćemo sada sto nećemo vise igrače plaćati previše opet ne valja prozivke Trpimo sto hoćemo jeftiniju ekipu.
Ja sam licno 4000 km dao salihovicu mimo kluba mislili smo da nam može pomoci i to je to, znaci klub ništa nije osjetio, a Salihovic nije imao stan i hranu kad se uzme to da mu na gorivo ode 300-400 km mjesečno salihovica Plata je izlazila 800 km. Al teška je to matematika za neke, al sta je tu je.
A Salihovic je došao kao najbolji strijelac lige svih vrmeena i napadac, mi smo i sada bili spremni dati dobrom igraču ove pare koji će pravit prevagu, a neki igrači nemaju centaršuta a hoće ove pare, mislim da je smijesno nikoga nećemo kuditi sta je bilo bilo je idemo dalje još jace, i pametnije na greškama se uci.
A Salihovic je došao kao najbolji strijelac lige svih vrmeena i napadac, mi smo i sada bili spremni dati dobrom igraču ove pare koji će pravit prevagu, a neki igrači nemaju centaršuta a hoće ove pare, mislim da je smijesno nikoga nećemo kuditi sta je bilo bilo je idemo dalje još jace, i pametnije na greškama se uci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.