Ne vjerujem nesto u tih 8 milja maraka. Svi pricaju da je njega slabo placena. Cak nevjerujem da imate i toliko u bruttu. Daj platnu listu pa se pored svega i po$€ri po nama
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 25 jun 2021, 14:16, ukupno mijenjano 5 puta.
Ajde sada svi neka napišu koliko mjesečno zarađuju, pozz,
off
off
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Dje se trebam prijaviti da za osam hiljada maraka perem guzove
- forza_juve
- Kontakt:
Možda kada bude ona Božićnica pa se nabere nekih 4000€
Ma gdje će imati 4000 u brutu.
Njegovatelji imaju nekih 1800-2200 € i to zavisi gdje žive i s kim žive jer nije isto MinKen i i Wuppertal.
Kako se neki stancaju platama rekao bi čovjek doktori a to jedva sabere za karte da dodje u bejha.
Italija osvaja prvenstvo
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Dje leorey da nam kaze kakva je njemu satnica
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
forza_juve je napisao/la: ↑25 jun 2021, 08:04Možda kada bude ona Božićnica pa se nabere nekih 4000€
Njegovatelji imaju nekih 1800-2200 € i to zavisi gdje žive i s kim žive jer nije isto MinKen i i Wuppertal.
Kako se neki stancaju platama rekao bi čovjek doktori a to jedva sabere za karte da dodje u bejha.
Italija osvaja prvenstvo![]()
Ako ima neko u okolini Minhena da je zainteresovan da pere guzice i to jos da ima 20 dana mjesecno slobodno naka mi se javi u privat.
Ti izgleda peres licno Merkel 
- forza_juve
- Kontakt:
Ma izgleda on daje svoju guzicu pa legne plata
❤️1946❤️
Da mu nije Schumacher pacijent
15.10.2013.
- OldFashioned
- Kontakt:
Balkanizam at its best..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nemojte samo bacati forice za ove kaj Nijemce podrzavaju, dajte koju za ove visokog IQa kaj vole Engleze 
ARSENAL4ever
Nekako sam dojma da manje više svi podcjenjuju Wales pred sutrašnji susret sa Danskom.Danska jeste favoriti , to nema sumnje , međutim Wales sa stabilnom igrom u odbrani i u napadu ako budu iole raspoloženi , mogu im napraviti ogromne probleme.Blage simpatije za Welšane od mene.
Što se tiče druge utakmice , Italija neće imati problema sa Austrijom , rutinski 2:0 ili 3:1 za zagrijavanje protiv Belgije/Portugal u 1/4 finala.
Što se tiče druge utakmice , Italija neće imati problema sa Austrijom , rutinski 2:0 ili 3:1 za zagrijavanje protiv Belgije/Portugal u 1/4 finala.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Platnu listu molim pa me po$€ri do grlaSheyi je napisao/la: ↑25 jun 2021, 10:31forza_juve je napisao/la: ↑25 jun 2021, 08:04Možda kada bude ona Božićnica pa se nabere nekih 4000€
Italija osvaja prvenstvo![]()
Ako ima neko u okolini Minhena da je zainteresovan da pere guzice i to jos da ima 20 dana mjesecno slobodno naka mi se javi u privat.
Kakav je ovo offtopic imal ovdje moderatoraSuki46 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 14:02Nekako sam dojma da manje više svi podcjenjuju Wales pred sutrašnji susret sa Danskom.Danska jeste favoriti , to nema sumnje , međutim Wales sa stabilnom igrom u odbrani i u napadu ako budu iole raspoloženi , mogu im napraviti ogromne probleme.Blage simpatije za Welšane od mene.
15.10.2013.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Suki46 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 14:02Nekako sam dojma da manje više svi podcjenjuju Wales pred sutrašnji susret sa Danskom.Danska jeste favoriti , to nema sumnje , međutim Wales sa stabilnom igrom u odbrani i u napadu ako budu iole raspoloženi , mogu im napraviti ogromne probleme.Blage simpatije za Welšane od mene.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaš mijenjati i tuđe postove.
Goretzka kompjuteru.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- feniksptica
- Kontakt:
Gledaj tema. Vracaj EURO na 16 ekipa krv ti yebem izgidosmo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kašike i pranje guzova
Prejako
Prejako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.