FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

WOLF20
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la WOLF20 » 25 jun 2021, 00:39

Ritamreda je napisao/la:
25 jun 2021, 00:17
delinjo je napisao/la:
24 jun 2021, 23:38
Ritamreda je napisao/la:
24 jun 2021, 23:37

Zbog cega gnjide? Sta je bilo? Nisam u toku?
Bekric Samir 5 trofeja sa Zeljom, donio klubu vise od pola miliona. Bez ruzne rijeci osim price o neznanju Misketa.
Kosoric 101 % vazda daje.
Cemu ta prica vodi?
Volio bih da popijes jednu kafu sa Acom pa da vidis sta je mahala i kako fino prica o zelji sa svojim pajdasima Eldarom Hasanovicem i ostalim :mrgreen:
A ne znam sta treba pricati, u decembru zadnji put jeo od Zelje :mrgreen:
Neka ide u Novi Pazar pa neka cesce jede :hmmmmm:
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 25 jun 2021, 01:04

Ma kakvi mi i navijači,qrci, palci. Da igraju Bukal i Ivica sad, mi bi im našli nešto, mahalaju, cugaju itd. Većina nas ovdje hvali ili kudi igrača kojeg nikad nisu ni gledali kako igra. Dovedeš igrača koji je solidan, prošao tvoju školu, u najboljim godinama ali jbg šta će ti on, dolazi iz raspalog Radnika?
Dovedeš iz regije nekog igrača, koji će nam đavo on, bolje da su šansu dali nekom našem junioru.
Dođe vrijeme za mlađe momke, ma kakvi oni, ispadamo 100%.
Igrač koji je skupio 200+ nastupa, koji je osvojio dosta trofeja s nama, donio nam para od transfera, korektan uvijek bio i davao maksimum i sa 36 godina je bio naš najborbeniji igrač na terenu. Mi se ovdje uhvatili Slobode i gola. Kosorić je limitiran igrač baš kao i Siniša, ali su uvijek davali 100% od sebe. Nisu oni krivi što nismo bili u stanju dovesti bolje igrače, pa recimo da gledamo Vukotića umjesto Kosorića, kad smo poslali ponudu od 30 hiljada za njega, ili Memiševića iz Radnika na beku a i na štoperu.
Evo u zadnje vrijeme i Zubanovića proglasismo nepoželjnim i neprijateljem kluba.
Imam osjećaj kad bi nam došli pravi i sposobni ljudi da bi im mi našli neku manu, ovo "ta će oni" nam je prešlo u naviku i ne moze nam ni Bog ugoditi.
Zadnjih godina jesmo u sivilu, ali brate dragi srati na sve moguće stvari i posebno na ono na šta nema osnove niti smisla, ne ide. Pregurao je Željo i teža vremena, pregurat će i ovo.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 jun 2021, 01:10

Tako je, ipak je rijec o jednim od najveci legendi FK Zeljeznicara. Samo jos fali egzistencija. :ljepota:

Sta fali tome sto nisu za ozbiljnog fudbala, sto zauzimaju mjesto bezveze u ekipi i na platnom spisku, sto nisu nikako smjeli se ni dovoditi kao prvo, sto su polu penzioneri... nasi su ljubi ih majka!

Idemo zeljo po top 7 poziciju! :cool: :cool:
@igrajlopte 🐦

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 25 jun 2021, 01:14

Svako ko nije spreman gledati kako Drina, Gasal i Beća ne znaju primiti loptu neka razgule odavde.

To su naši momci koji su ostali tu kada svi drugi idu, a realno da vrijede i da ih traže, otišli bi i oni.

Mi sad moramo jako i izvući najbolje iz ove situacije, momci su naši, najbolji trenutno i treba podržati sve do jednog.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 jun 2021, 01:20

Meni se nekako cini da navijaci Zelje nisu bili ovakvi ranije. Ne znam sta se uopste desava, ali ismijavati i rugati se igracima koji imaju velik broj utakmica u klubu, to mi nikako ne ide u glavu. Pa evo taj Kosoric, kad mi neko kaze Kosoric ja se odma sjetim utakmica protiv Ferencvarosa i Standarda. I ne radi se uopste star igrac, mlad igrac, svima ce se naci mana i pljuvanje. Da Ibrahim Sehic dodje, smijem se kladiti da bi mu se nasla mana poslije 3 mjeseca.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 25 jun 2021, 01:28

Manijakdolopate je napisao/la:
25 jun 2021, 01:14
Svako ko nije spreman gledati kako Drina, Gasal i Beća ne znaju primiti loptu neka razgule odavde.

To su naši momci koji su ostali tu kada svi drugi idu, a realno da vrijede i da ih traže, otišli bi i oni.

Mi sad moramo jako i izvući najbolje iz ove situacije, momci su naši, najbolji trenutno i treba podržati sve do jednog.
Ma gdje ćes to prijatelju? Da daš podršku toj našoj nesposobnoj djeci i tim našim amaterskim penzionerima?
Bolje nam je i lakše ovdje srati i ismijavati poslije svakog kiksa.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 25 jun 2021, 01:39

Tristan10 je napisao/la:
25 jun 2021, 01:20
Meni se nekako cini da navijaci Zelje nisu bili ovakvi ranije. Ne znam sta se uopste desava, ali ismijavati i rugati se igracima koji imaju velik broj utakmica u klubu, to mi nikako ne ide u glavu. Pa evo taj Kosoric, kad mi neko kaze Kosoric ja se odma sjetim utakmica protiv Ferencvarosa i Standarda. I ne radi se uopste star igrac, mlad igrac, svima ce se naci mana i pljuvanje. Da Ibrahim Sehic dodje, smijem se kladiti da bi mu se nasla mana poslije 3 mjeseca.
Za Šehu bi bilo "e jesmo našli golmana, nije mogao dalje od raspale Turske i nekog Qarabaga. Šta će nam penzioner, a sjećaš se da nije imao blage veze kod nas dok je branio, imao rep i nosio kačket i svaki drugi gol je bila njegova greška ili su ga lobovali."
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 jun 2021, 01:45

Bersaga je napisao/la:
25 jun 2021, 01:39
Tristan10 je napisao/la:
25 jun 2021, 01:20
Za Šehu bi bilo "e jesmo našli golmana, nije mogao dalje od raspale Turske i nekog Qarabaga. Šta će nam penzioner, a sjećaš se da nije imao blage veze kod nas dok je branio, imao rep i nosio kačket i svaki drugi gol je bila njegova greška ili su ga lobovali."
Bas tako. I zamisli ovo, nisu ni igraci glupi, i oni citaju sta se pise, lagano pada motivacija, samopouzdanje, pad forme, i eto ti negativne spirale. Moramo biti svijesni da kao navijaci imamo dosta efekta na sve.

Pametinikaddosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametinikaddosta » 25 jun 2021, 02:52

mavi je napisao/la:
24 jun 2021, 15:30
Tristan10 je napisao/la:
24 jun 2021, 15:25
Cunami87 je napisao/la:
24 jun 2021, 14:26

E cuj direktor nosio pazar,a covjek sto je gurnuo pare u klub,nije htio da ih vrati,i namjerno zakasnio.
I dalje tvrdim,da su nas iz saveza nasadili,fulas 3-4 dana na prvostepenoj a ostalo sve placeno,pa sto padosmo na drugostepenoj.
A ove godine glat prosli,a u belaju,marti misterija.
Samo je relevantno ko je odgovoran za uplatu. Po ovome to je Predsjednik kluba, i onda samo vidis ko je bio Predsjednik u tom periodu, i onda je sasvim jasno.
Ma, jeste Predsjednik odgovoran, to je neupitno, ali, direktor je u praksi imao obavezu da se izvši plaćanje. A para je bilo da se to uplati.
Pa imate li mozga imalo, jeste ikad radili u firmi sa 70 i više zaposlenih? Predsjednik UO određuje šta će se platiti na osnovu izvještaja direktora, direktor to operativno sprovodi odnosno prenosi nekom u računovodstvu da spremi naloge bilo papirne bilo elektronske. Ako su papirni direktor ih potpisuje. Pa nema nikakvog smisla da predsjednik koji ima svoj biznis popunjava naloge... Zamislite sada kad imate platu od 70 ljudi to je nekih 120-130 naloga. Da sjedi predsjednik i piše ih...

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 25 jun 2021, 07:52

Prave dječije priče, znaš šta priča na kafi s Eldarom ko da mu je on u gacama bio, to je sad kao relevatno nesto. Razumijem da 60% dejcurlije sto se krevelji imalo 10 godina kad je čovjek razvaljivao al nije to bitno.

@bersaga, djeca nemaju kvalitet i ne može se od njih očekivati da iznesu sezonu. Činjenica je da ako ostane ovako i kako se priča ode jos par igraca mi nemamo sta tražiti i nadati se u Pl.

Da
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 25 jun 2021, 08:09

Ritamreda je napisao/la:
24 jun 2021, 23:37
Mamba21 je napisao/la:
24 jun 2021, 22:59
slika
Dvije najveće gnjide...
Prvog je suvišno komentarisati, a drugi **** te Sloboda
Zbog cega gnjide? Sta je bilo? Nisam u toku?
Bekric Samir 5 trofeja sa Zeljom, donio klubu vise od pola miliona. Bez ruzne rijeci osim price o neznanju Misketa.
Kosoric 101 % vazda daje.
Cemu ta prica vodi?
Dođe Bekrić i hvali se što nisu ispoštovali trenera i oni odlučili da napadaju, da je drugačiji ishod bio, bio bi Slavko kriv za poraz. Penal protiv Slobode mu nikad neću halaliti, pa onaj promašaj, idi u Slobodu jado i igraj kad ih tako voliš. Pravo kapitenski!

Ah, Kosorić. Veliki prijatelj navijača iz grupe, pravi mahalac, gnjida, ulizica i rak rana, bojkot trenera i slično hvala što si član kluba, a najlošiji igrač na terenu... Bruka šta su mu radili napadači, ofiranje u svakoj tekmi. Pravo vice-kapitenski
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 jun 2021, 08:45

Rak rana ekipe, ne znaš je li gori čovjek ili igrač. Što ga Pazarci ne kidnapovaše...
Željezničar za život cijeli!

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 25 jun 2021, 08:54

Najgori su ovi sto lafo sve znaju,a ne znaju koliko su suplji.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 jun 2021, 09:12

Pametinikaddosta je napisao/la:
25 jun 2021, 02:52
mavi je napisao/la:
24 jun 2021, 15:30
Tristan10 je napisao/la:
24 jun 2021, 15:25

Samo je relevantno ko je odgovoran za uplatu. Po ovome to je Predsjednik kluba, i onda samo vidis ko je bio Predsjednik u tom periodu, i onda je sasvim jasno.
Ma, jeste Predsjednik odgovoran, to je neupitno, ali, direktor je u praksi imao obavezu da se izvši plaćanje. A para je bilo da se to uplati.
Pa imate li mozga imalo, jeste ikad radili u firmi sa 70 i više zaposlenih? Predsjednik UO određuje šta će se platiti na osnovu izvještaja direktora, direktor to operativno sprovodi odnosno prenosi nekom u računovodstvu da spremi naloge bilo papirne bilo elektronske. Ako su papirni direktor ih potpisuje. Pa nema nikakvog smisla da predsjednik koji ima svoj biznis popunjava naloge... Zamislite sada kad imate platu od 70 ljudi to je nekih 120-130 naloga. Da sjedi predsjednik i piše ih...
Od kad je taj amater zakoracio u klub krenulo je niz brdo. I ne znam kako ljudi mogu da pravdaju. Da je neko drugi bio predsjednik u tom periodu, da nije ispunio uvjete za lincencu zbog 40.000 km, cisto sumnjam da bi se branio. Mozda bi trebali pitati Selimovica koja mu je prva utakmica Zelje koju je pogledao, a koja najdraza, od kad je clan kluba? Sto bi neko dolazio u klub a nije navijac kluba i to na poziciji predsjednika.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 25 jun 2021, 09:29

SudoHusika je napisao/la:
25 jun 2021, 08:45
Rak rana ekipe, ne znaš je li gori čovjek ili igrač. Što ga Pazarci ne kidnapovaše...
Čuj voli Želju, pa jedino tu i može igrati i glumiti barabu, plus eventualno Slavija.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 25 jun 2021, 09:54

StrikeWarzone je napisao/la:
25 jun 2021, 09:29
SudoHusika je napisao/la:
25 jun 2021, 08:45
Čuj voli Želju, pa jedino tu i može igrati i glumiti barabu, plus eventualno Slavija.
Pa sta ti hoces Vukotica da ti igra za 1500 kao što ovaj igra?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 25 jun 2021, 10:11

Benderrr je napisao/la:
25 jun 2021, 07:52
Prave dječije priče, znaš šta priča na kafi s Eldarom ko da mu je on u gacama bio, to je sad kao relevatno nesto. Razumijem da 60% dejcurlije sto se krevelji imalo 10 godina kad je čovjek razvaljivao al nije to bitno.

@bersaga, djeca nemaju kvalitet i ne može se od njih očekivati da iznesu sezonu. Činjenica je da ako ostane ovako i kako se priča ode jos par igraca mi nemamo sta tražiti i nadati se u Pl.

Da
To je to što govorim. Već znamo da nemaju kvalitet?
Zaključili smo na osnovu čega? Malića sigurno nismo gledali nijednu utakmicu, Drina nema kvalitet na osnovu 10 minuta protiv Krupe, Duraković loš zbog poluvremena u Mostaru i 20tak minuta protiv Krupe, Hrelja odigrao ukupno 30tak minuta ukupno, Gasal i Subašić lošiji od Veselinovića?
Uredu, nemaju kvalitet i ne mogu iznijeti sezonu. A šta ćemo ako na njih padne to da silom prilika čine okosnicu tima? Predali smo se već i ispali?
Poenta je da ko god bude igrao, kakvi god da su, MORAMO IM PRUŽITI PODRŠKU. Svojom borbenošću će nadoknaditi manjak kvaliteta, pa bolje je gledati i njih nego da mi "majstori fudbala" citavu polusezonu odigraju preko neke stvari.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 25 jun 2021, 10:29

Bersaga je napisao/la:
25 jun 2021, 10:11
Benderrr je napisao/la:

Da
Zaključili smo na osnovu čega? Malića sigurno nismo gledali nijednu utakmicu, Drina nema kvalitet na osnovu 10 minuta protiv Krupe, Duraković loš zbog poluvremena u Mostaru i 20tak minuta protiv Krupe, Hrelja odigrao ukupno 30tak minuta ukupno, Gasal i Subašić lošiji od Veselinovića?
Uredu, nemaju kvalitet i ne mogu iznijeti sezonu. A šta ćemo ako na njih padne to da silom prilika čine okosnicu tima? Predali smo se već i ispali?
Poenta je da ko god bude igrao, kakvi god da su, MORAMO IM PRUŽITI PODRŠKU. Svojom borbenošću će nadoknaditi manjak kvaliteta, pa bolje je gledati i njih nego da mi "majstori fudbala" citavu polusezonu odigraju preko neke stvari.
A Jel ti stvarno misliš da će ova djeca igrati džabe ako ne bude plata kao tad.?

Pa ja sam svako to dijete gledao u juniorima. A evo i da nisam, svaki koji je potpisao za prvi tim i otišao na posudbu u federalnoj nije pokazao nista. Evo ti primjer Sehica, igrao dvije godine nista nije napredovao a guraš ga i guraš i ode lagano.
by KANA

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 25 jun 2021, 11:06

admin je napisao/la:
24 jun 2021, 21:20
Trudim se da ne banujem ljude zbog misljenja koje ne odrazava stav vecine u datom periodu. Forum radi toga i postoji. Ponekad posaljem upozorenje u vidu kraceg odmora. Necu se vise ponavljati, trolanje nemam namjeru trpiti. Isto tako ni vrijedjanje clanova foruma i prepucavanja na temi. Imate pp i tamo se nadmudrujte.
Hoce li admin tim foruma analizirati postove Benderra i ako nadjete jedan post koji je konstruktivan/normalan gdje ne kontrira svakome ko napise bilo sta mene banujte umjesto njega. Razumijem da nemamo svi ista misljenja i ne djelimo svi isto misljenje al ovo sto ovaj lik radi je bezobrazno i kvari normalan razgovor na forumu.
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 25 jun 2021, 11:27

Benderrr je napisao/la:
25 jun 2021, 10:29
Bersaga je napisao/la:
25 jun 2021, 10:11
Benderrr je napisao/la:

Da
A Jel ti stvarno misliš da će ova djeca igrati džabe ako ne bude plata kao tad.?

Pa ja sam svako to dijete gledao u juniorima. A evo i da nisam, svaki koji je potpisao za prvi tim i otišao na posudbu u federalnoj nije pokazao nista. Evo ti primjer Sehica, igrao dvije godine nista nije napredovao a guraš ga i guraš i ode lagano.
Ima i do juniora, slažem se, ne iskoriste taj period i samo nazaduju. Ali ima i do nas. Šehić prirodna pozicija desno krilo, kod nas završi na lijevom beku, Bojo zadnji vezni, kod nas igra desno krilo, Subašić ofanzivni vezni, kod nas krilo, Čeliković štoper, kod nas zadnji vezni i desni bek.
Ako je po prirodi ta pozicija, tu mu dati šansu, ako nije za toga, završiti s njim. Od tog guranja nema ništa ni za igrača ni za klub. Hrelju i Malića nisi mogao gledati u juniorima. Ma u svakom slučaju će se više boriti na terenu od prošlih igrača, bar to nije teško.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Beli98, Levin i 45 gostiju.