Sikter u svoje selo, pa vrijeđaj i psuj svoj seljake.Kratko si na forumu, samo psuješ sve mrtvo i živo ljudima i vrijeđaš.Ne obračaj mi se više nikada.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
hahaha nadji moju psovku kupim ti dres po izboru u fan shopuHistoricar je napisao/la: ↑25 jun 2021, 10:59Sikter u svoje selo, pa vrijeđaj i psuj svoj seljake.Kratko si na forumu, samo psuješ sve mrtvo i živo ljudima i vrijeđaš.Ne obračaj mi se više nikada.

-
- Kontakt:
Nije moguce ovo, hoce sabri da podmetnu nesto
mi smo jos u dobrom stanju ko nas vodi..

-
- Kontakt:
Nije moguce, ovo hoce sabri da podmetnu nesto
mi smo jos u dobrom stanju ko nas vodi..

Hajmo ljudi malo mozga uključiti, Sinan pišemsveza50maraka Sinanović objavio vijest i vi se odmah uhvatili za to ko kakva djeva za ku*ac
Razumijem da je cilj pljuvanje svega, al' makar koristite mozak kad to radite
Razumijem da je cilj pljuvanje svega, al' makar koristite mozak kad to radite
Ovo je sasvim ocekivano i najavljeno,sto ste sad kao iznenadeni. Daj Boze samo da Fanimo ne ode djaba.
Mene vise zanima sta ce biti sa Namom,je li definitivno digao ruke od kluba.
Mene vise zanima sta ce biti sa Namom,je li definitivno digao ruke od kluba.
-
- Kontakt:
Dobro si, izgleda da će izborena Evropa naredne sezone biti kao da smo ušli u grupe Lige prvaka.Cuj sa jednim od najboljih igrača ekipe i Premijer lige, raskidaš ugovor godinu prije njegovog isteka, zbog dugova prema njemu, a imaš vlasnika milioneraSanchez1987 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:06Nije moguce, ovo hoce sabri da podmetnu nestomi smo jos u dobrom stanju ko nas vodi..

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 25 jun 2021, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Pusti ga, lik ima neki poremecaj pa sve sto on radi kaze da ti to radiskeli je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:00hahaha nadji moju psovku kupim ti dres po izboru u fan shopuHistoricar je napisao/la: ↑25 jun 2021, 10:59Sikter u svoje selo, pa vrijeđaj i psuj svoj seljake.Kratko si na forumu, samo psuješ sve mrtvo i živo ljudima i vrijeđaš.Ne obračaj mi se više nikada.![]()
![]()

Znaju ga mnogi ovde, neki jos nisu imali priliku da ga upoznaju.
Nas :historicar:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da se nisu obestinile moje sumnje u prestanak ulaganja Nama više nakon svega?OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 jun 2021, 10:53Slagah li na kraju ja ipak? A volio bih više nego išta da sam lagao i da je legla isplata... Po svemu sudeci ništa od ljubavi sa Namom više.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma dobar je @historicar, prepoznao je da je usrivoju kešoljubovicu samo para bitnaZip je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:08Pusti ga, lik ima neki poremecaj pa sve sto on radi kaze da ti to radiskeli je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:00hahaha nadji moju psovku kupim ti dres po izboru u fan shopuHistoricar je napisao/la: ↑25 jun 2021, 10:59
Sikter u svoje selo, pa vrijeđaj i psuj svoj seljake.Kratko si na forumu, samo psuješ sve mrtvo i živo ljudima i vrijeđaš.Ne obračaj mi se više nikada.![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Rece Zip, inace najveci debil i največa maskota u historiji foruma, mene da toliko ovdje ismijavaju, davno bi ovaj forum napustio.Nemoj da sad ovdje pokažem tvoja psovanja i kočijaška vrijeđanja koja si mi slao.Zip je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:08Pusti ga, lik ima neki poremecaj pa sve sto on radi kaze da ti to radiskeli je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:00hahaha nadji moju psovku kupim ti dres po izboru u fan shopuHistoricar je napisao/la: ↑25 jun 2021, 10:59
Sikter u svoje selo, pa vrijeđaj i psuj svoj seljake.Kratko si na forumu, samo psuješ sve mrtvo i živo ljudima i vrijeđaš.Ne obračaj mi se više nikada.![]()
![]()
![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vladimir Pavlović, stoper iz Krupe nam dolazi, vjerovatno je i tačno onda da je Miličević juče napustio klub.
FK Sarajevo
Evo dovodimo štopera iz Krupe, 21 godina hahahahahhahahahahaahhahahahaah.To je vjerovatno kapitalac za titulu.Mislio sam da nakon Milanovića, zadugo necemo nekoga iz Krupe dovesti

-
- Kontakt:
Ojj pa je.bo ih stoperi viseBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:13Vladimir Pavlović, stoper iz Krupe nam dolazi, vjerovatno je i tačno onda da je Miličević juče napustio klub.
Opet pojacanaj se dovode iz Krupe i Mladosti...
Nevjerovatno sta rade..
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Zbog ovakve uprave ce dici vrlo vjerovatno,samo dok jos skonta kome je vjerovao i ko mu je bio desna ruka,treba mu poslati slike sabrine

Kupite klub od Nama pa vi na vrijeme dajte igračima platu!
Ima li kuveta u ovom Vlahimiru iz Krupe?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Historicar je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:12Rece Zip, inace najveci debil i največa maskota u historiji foruma, mene da toliko ovdje ismijavaju, davno bi ovaj forum napustio.Nemoj da sad ovdje pokažem tvoja psovanja i kočijaška vrijeđanja koja si mi slao.

Inace tvoja rijec je jako bitna, evo odohnpitati donDon kako se napusta i dize sidro. Cim mi odgovori, ja cu se povuci.
Ajd molim te posalji

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 25 jun 2021, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ovaj Pavlovic u Krupi ove sezone sjedio na klupi 70%utakmica a nama dolazi kao zamjena za najboljeg stopera zadnjih 5-6 godina

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pavlovic je strasan stoper vec sa 21 godinom, odlican potez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.