FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ima li ko da je blizi klubu, da Zna za novi pravilnik ponasanja u klubu sto se igraca tice, cuo Sam I da su kazne uvedene, nema nargila, gaziranih pica, cigareta, kilaza se kontrolise...???
-
- Kontakt:
A da se mi posvadjamo izmedju sebe, okrivicemo vrucinu? Evo ja cu poceti, Solinas nedostajes na pdf
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Evo kaze coach da nam trebaju doci jos 2 pojacanja i to je to, jel oni početkom Jula idu na Zlatibor?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Mislim da idu u ponedeljak 28.06. na Zlatibor.
-
- Kontakt:
Jutros sam prošetao do Tušnja i uplatio člansku premium kartu Haman sam bio prvi
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda javili se problemi oko sipova i izgradnje tribine istocne. Nece biti gotova ove godine. Iz pouzdanih izvora.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Znal ko makar na koje pozicije dolaze pojačanja ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
NemoguceProbisvjet je napisao/la: ↑25 jun 2021, 15:18Izgleda javili se problemi oko sipova i izgradnje tribine istocne. Nece biti gotova ove godine. Iz pouzdanih izvora.
-
- Kontakt:
Suša otišli pelceri u helaćProbisvjet je napisao/la: ↑25 jun 2021, 15:18Izgleda javili se problemi oko sipova i izgradnje tribine istocne. Nece biti gotova ove godine. Iz pouzdanih izvora.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Hoće li biti danas koga na Tušnju u klupskim prostorijama da se naruči karta?
Bolja je opcija jer se dobije priznanica, ovako online nema priznanice. A iz iskustva na kartu se pofino čeka.
Bolja je opcija jer se dobije priznanica, ovako online nema priznanice. A iz iskustva na kartu se pofino čeka.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ja sam bio oko 10 i ispunio podatke dao pare i dobio potvrdu kopiju zahtjeva i rekao mi da če me zvati kad bude gotova Prednost je što možeš sa tom potvrdom uči na utakmicu
FK Sloboda iz Tuzle doveo je novog golmana u svoje redove.
Saradnju sa Tuzlacima dogovorio je mladi golman Akademije FK Sarajevo, Ajdin Brkić, koji spada u red najtalentovanijih golmana u Akademiji FK Sarajevo.
U prethodnoj sezoni Brkić je nastupao za U17 selekciju na 17 utakmica.
Saradnju sa Tuzlacima dogovorio je mladi golman Akademije FK Sarajevo, Ajdin Brkić, koji spada u red najtalentovanijih golmana u Akademiji FK Sarajevo.
Da ne bude samo ko za Kadrica, i sa Islamovicem je raskinut ugovor po meni pametno i on je bio visakhondas je napisao/la: ↑26 jun 2021, 12:48FK Sloboda iz Tuzle doveo je novog golmana u svoje redove.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Pojacanje za juniore vjerovatno.Pashoni je napisao/la: ↑26 jun 2021, 12:57Da ne bude samo ko za Kadrica, i sa Islamovicem je raskinut ugovor po meni pametno i on je bio visakhondas je napisao/la: ↑26 jun 2021, 12:48FK Sloboda iz Tuzle doveo je novog golmana u svoje redove.