FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UBIPITAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UBIPITAR » 25 jun 2021, 11:35

Tristan10 je napisao/la:
25 jun 2021, 01:20
Meni se nekako cini da navijaci Zelje nisu bili ovakvi ranije. Ne znam sta se uopste desava, ali ismijavati i rugati se igracima koji imaju velik broj utakmica u klubu, to mi nikako ne ide u glavu. Pa evo taj Kosoric, kad mi neko kaze Kosoric ja se odma sjetim utakmica protiv Ferencvarosa i Standarda. I ne radi se uopste star igrac, mlad igrac, svima ce se naci mana i pljuvanje. Da Ibrahim Sehic dodje, smijem se kladiti da bi mu se nasla mana poslije 3 mjeseca.
Ja se sjetim kad je puknutog čela odigrao do kraja u BL.Ma propitarili se,otišlio sve davno u neku stvar,eto ti živiš vani,jel se ljudi bave istraživanjem planeta i lansiranjem satelita u orbitu,a mi stali u vremenu,namećemo drugim a ne poštujemo svoje.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 jun 2021, 12:04

UBIPITAR je napisao/la:
25 jun 2021, 11:35
Tristan10 je napisao/la:
Meni se nekako cini da navijaci Zelje nisu bili ovakvi ranije. Ne znam sta se uopste desava, ali ismijavati i rugati se igracima koji imaju velik broj utakmica u klubu, to mi nikako ne ide u glavu. Pa evo taj Kosoric, kad mi neko kaze Kosoric ja se odma sjetim utakmica protiv Ferencvarosa i Standarda. I ne radi se uopste star igrac, mlad igrac, svima ce se naci mana i pljuvanje. Da Ibrahim Sehic dodje, smijem se kladiti da bi mu se nasla mana poslije 3 mjeseca.
Ja se sjetim kad je puknutog čela odigrao do kraja u BL.Ma propitarili se,otišlio sve davno u neku stvar,eto ti živiš vani,jel se ljudi bave istraživanjem planeta i lansiranjem satelita u orbitu,a mi stali u vremenu,namećemo drugim a ne poštujemo svoje.

Stopostozeljo
Kontakt:

Post Postao/la Stopostozeljo » 25 jun 2021, 12:06

UBIPITAR je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:
Sve su to negativci kakvi crni navijaci. Od kuce nose frustracije to nisu navijaci nego debili.

Stopostozeljo
Kontakt:

Post Postao/la Stopostozeljo » 25 jun 2021, 12:11

Mamba21 je napisao/la:
25 jun 2021, 08:09
Ritamreda je napisao/la:
24 jun 2021, 23:37
Mamba21 je napisao/la:
24 jun 2021, 22:59
slika
Dvije najveće gnjide...
Prvog je suvišno komentarisati, a drugi **** te Sloboda
Zbog cega gnjide? Sta je bilo? Nisam u toku?
Bekric Samir 5 trofeja sa Zeljom, donio klubu vise od pola miliona. Bez ruzne rijeci osim price o neznanju Misketa.
Kosoric 101 % vazda daje.
Cemu ta prica vodi?
Dođe Bekrić i hvali se što nisu ispoštovali trenera i oni odlučili da napadaju, da je drugačiji ishod bio, bio bi Slavko kriv za poraz. Penal protiv Slobode mu nikad neću halaliti, pa onaj promašaj, idi u Slobodu jado i igraj kad ih tako voliš. Pravo kapitenski!

Ah, Kosorić. Veliki prijatelj navijača iz grupe, pravi mahalac, gnjida, ulizica i rak rana, bojkot trenera i slično hvala što si član kluba, a najlošiji igrač na terenu... Bruka šta su mu radili napadači, ofiranje u svakoj tekmi. Pravo vice-kapitenski
Sta ces ti nekom halaliti bakterijo bezkorisna nezadovoljan si svojim zivotom pa ti sve nevalja. Ti navijac nisi nego pljuvac dezurni.

Frane2020
Kontakt:

Post Postao/la Frane2020 » 25 jun 2021, 12:16

Koliko vidim po ovome ugovor ima do 2022. tako da ovaj teskt sa sportskih za 20km okacite macku o rep. On je kapiten koliko i ja. Prije derbija na kosevu ( 3:1 za njih) po svlacionici unosio negativu i pricu kako ce nas oni "vozati".
Pitajte ljude sto su na treninzima kakav mu je odnos prema saigracima pogotovo sa strane sto dodju. On da odredjuje ko moze u ševu sa kim.
DOSTA JE MITOVA I LAZNIH TEKSTOVA NOVINARA !
slika

slika

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 jun 2021, 12:25

Pa jeste taj clanak smijesan. I ja sam ga procitao, i odma mi je smijesan bio. Ali problem je sto navijaci slabo koga postuju, ali red bi bio da se postuju igraci koji su imali velik broj utakmica u klubu. Da nam za koju godinu dodje Ibrahim Sehic, znam ja dobro kako bi prica isla. Prvo bi bio nase dijete dosao radi Zelje, pa onda lagano poslije 3-4 mjeseca preseravanje. Samo stetu nanosimo, negativna spirala krece, motivacija pada, frustracija dolaze do igraca, forma opada itd. Jednostavno ne ide to tako. To je neko moje misljenje.

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 25 jun 2021, 13:48

Jest da mi ne zasluzujemo ovakvog Zelju ali ni Zeljo ovakve navijaca...

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 25 jun 2021, 13:50

UBIPITAR je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:
Pa ovi sto se krevelje teško da su punoljetni ili u plafonu da imaju 20 godina. Priča im se svodi u kafani ga ja sluso, cuj određuju kod Amara ko ce u ševu hahahaha.

Nažalost ovo je naša omladina,huligani s foruma.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 jun 2021, 13:55

taha21 je napisao/la:
25 jun 2021, 13:48
Jest da mi ne zasluzujemo ovakvog Zelju ali ni Zeljo ovakve navijaca...
Mi apsolutno zasluzujemo ovakog Zelju i nista drugo. :)

Zeljeli smo (su) promjene, nije vise raja htjela da prati Gradjevinski Klub Zeljeznicar, htjeli su povratnike i staru slavu, htjeli su trofeje, s drugom rijecima htjeli su smjene i promjene.

To sto je situacija 50x puta gora nego prije dolaska ovih parazita na celu sa babukom je sad druga stvar. Ali apsolutno smo zasluzili ovo, svi redom. I ovi poltroni i botovi, kao i mi koji smo sutili sve ovo vrijeme (gledam u tebe Jug).
@igrajlopte 🐦

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 25 jun 2021, 13:57

Nisi ti sutio, ti se satra jadan pisuci po forumima

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 jun 2021, 14:00

E mrki mrki, da imas malo grama mozga i da je ti je klub na avataru stvarno na prvom mjestu (umjesto jedne osobe), nebi se ni javljao.

Tako da ne sramoti se bezveze, ima drugi botova na ovom forumu cija je funkcija da smaraju. Ne trebas im uzimati posao.
@igrajlopte 🐦

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 25 jun 2021, 14:04

Bersaga je napisao/la:
25 jun 2021, 11:27

Ima i do juniora, slažem se, ne iskoriste taj period i samo nazaduju. Ali ima i do nas. Šehić prirodna pozicija desno krilo, kod nas završi na lijevom beku, Bojo zadnji vezni, kod nas igra desno krilo, Subašić ofanzivni vezni, kod nas krilo, Čeliković štoper, kod nas zadnji vezni i desni bek.
Ako je po prirodi ta pozicija, tu mu dati šansu, ako nije za toga, završiti s njim. Od tog guranja nema ništa ni za igrača ni za klub. Hrelju i Malića nisi mogao gledati u juniorima. Ma u svakom slučaju će se više boriti na terenu od prošlih igrača, bar to nije teško.
To su neke druge stvari i izbor trenera. Ja cu prije vjerovati treneru koji je svaki dan s njima u treningu nego nekog običnog navijača dimnjacara koji će komentarisati ko je kakav igrač. Trener u konačnici odgovara za stanje na terenu i tabeli ne bih puno ulazio u to.

Jasno je budali da Bekric, Kosoric, Sinisa, Alispahic ne mogu vise nista dati al niko ne može reći da su loši igrači. To vec prelazi u bezobrazluk.
A s druge strane ne mozes graditi tim s juniorima čak da nemas nikakve ambicije nego čisto da igraš. I nakon svega mi bi tjerali ono malo igraca sto su pristali igrati za hiljadu a mogu pomoći bar koliko toliko. To nisu navijaci, posebno ovi sto se krevelje svako malo.

U svijetu fudbala ne postoji klub koji je uradio sta smo mi uradili a to je da od 16 igraca imas 9 juniora. To je ozbiljan alarm i igranje s imenom kluba.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 25 jun 2021, 14:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 jun 2021, 14:11

Još 3 hefte do početka lige.

slika

:mrgreen:

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 25 jun 2021, 14:24

Kakve su šanse da ćemo igrati 1. kolo zbog evropskih utakmica Borca?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jun 2021, 14:27

Bersaga je napisao/la:
25 jun 2021, 14:24
Pa mislim da su velike s obzirom da prvu u ovoj KL igraju kuci. Mozda samo nece doci u najjacem sastavu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 jun 2021, 14:28

LjoZee je napisao/la:
25 jun 2021, 14:27
Bersaga je napisao/la:
Pa mislim da su velike s obzirom da prvu u ovoj KL igraju kuci. Mozda samo nece doci u najjacem sastavu.
Kako ćemo ih razvaliti @ljoze nisi svjestan.
Željezničar za život cijeli!

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 25 jun 2021, 14:34

SudoHusika je napisao/la:
25 jun 2021, 14:28
LjoZee je napisao/la:
25 jun 2021, 14:27
Bersaga je napisao/la:
Kad prođu Cluja i kažu evo vam tri boda, svakako ćemo biti prvi pa da bude malo zanimljivije :rol:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jun 2021, 14:42

SudoHusika je napisao/la:
25 jun 2021, 14:28
Hocemo 100%, sa 15 igraca u zapisniku. :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

CentarsutNaClanak921
Kontakt:

Post Postao/la CentarsutNaClanak921 » 25 jun 2021, 14:47

Naše najveće prokletstvo je da se, i pored svega što se trenutno dešava, nečemu nadamo, svako na svoj način. Međutim, kada sam danas dobio informaciju iz prve ruke da će nam biti dostavljen nalog za isključenje struje zbog duga od ~4000 KM, čovjek se stvarno treba zapitati.

Možda će neki pojedinci potencirati da elektrodistribucija koristi priliku i našu finansijsku situaciju, ali ljudi, budimo realni, sama činjenica da taj papir postoji je odraz svega šta je bilo i šta nam tek predstoji.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!

FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆

Pametinikaddosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametinikaddosta » 25 jun 2021, 15:01

CentarsutNaClanak921 je napisao/la:
25 jun 2021, 14:47
Naše najveće prokletstvo je da se, i pored svega što se trenutno dešava, nečemu nadamo, svako na svoj način. Međutim, kada sam danas dobio informaciju iz prve ruke da će nam biti dostavljen nalog za isključenje struje zbog duga od ~4000 KM, čovjek se stvarno treba zapitati.

Možda će neki pojedinci potencirati da elektrodistribucija koristi priliku i našu finansijsku situaciju, ali ljudi, budimo realni, sama činjenica da taj papir postoji je odraz svega šta je bilo i šta nam tek predstoji.
Ma to će predsjednik pokriti iz svog đepa :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, nedimmmm1337, UltraSa46 i 43 gosta.