FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kurdic ne valja, lik igro standardno u Srbiji i Albaniji, jacim ligama, kod nas nema mjesta. Besic nije dobio 10 minuta kako treba, vec se otpisuje. Opet igrace sumnjive kvalitet dovode, i to opet iz ovih patuljastih ekipa. Fuj
Bil ti ulozio 15 miliona, i onda digao ruke?OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 jun 2021, 10:53Slagah li na kraju ja ipak? A volio bih više nego išta da sam lagao i da je legla isplata... Po svemu sudeci ništa od ljubavi sa Namom više.
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sretno Mili ako je istina
Vjerovatno nije bilo ponuda za njega, pa dogovorili raskid u zamjeenu za oprost dugova
Pa ima Sablic koji odlucuje ko ce igrati, pazi ono upravi redom sve psuje, radi cega( konkretno za ovu situaciju ) ?
Vjerovatno nije bilo ponuda za njega, pa dogovorili raskid u zamjeenu za oprost dugova
Pa ima Sablic koji odlucuje ko ce igrati, pazi ono upravi redom sve psuje, radi cega( konkretno za ovu situaciju ) ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ukucaš na yt, izleti turnir u kickboksu, 2 pjesme od Milice Pavlović i izvinjenje Bojana Pavlovića. Idemo probati i sa Jovan, možda još kakav Milicin hit preslušamo.
I kadaaa teškooo jeee...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Kurdic,besic,dupovac,ovaj iz hajduka,adukor jos tu, Lazic i ti pregovaras sa nekim usranim fudbalerom iz usrane krupe.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:32Sretno Mili ako je istina
Ko kaže da Vlahimir nije novi Tatar i da vas neće ušutkati?? Kad smo kod novih Tatara, valjda Cmiljara ne raskine ugovor zbog dugovanja, to bi već udarac za nas bio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Na Kurdica Sablic ne racuna koliko znam, a i koliko se pricalo, Vicko ce igrati desnog beka skoro sigurno, Adukor(?) neko rece raskid..Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:37Kurdic,besic,dupovac,ovaj iz hajduka,adukor jos tu, Lazic i ti pregovaras sa nekim usranim fudbalerom iz usrane krupe.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:32Sretno Mili ako je istina
Znaci Dupovac, Besic, Lazic, Pavlovic i Milicevic( nema jos nista zvanicno ), i jos Vicko moze uletiti s beka
Nije previse jer cemo igrati s 3 stopera po pricama nekih
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ako ovaj iz Krupe potpiše, na mjestu Kurdića i Bešića bi odmah tražio raskid ugovora.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:37Kurdic,besic,dupovac,ovaj iz hajduka,adukor jos tu, Lazic i ti pregovaras sa nekim usranim fudbalerom iz usrane krupe.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:32Sretno Mili ako je istina
-
- Kontakt:
Pa jel bgt mislis da je taj iz krupe bolji od kurdica npr?ovaj nije mogao u krupi biti redovan,a kurdic u srbiji standardan,gdje je tu logika.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:39Na Kurdica Sablic ne racuna koliko znam, a i koliko se pricalo, Vicko ce igrati desnog beka skoro sigurno, Adukor(?) neko rece raskid..Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:37Kurdic,besic,dupovac,ovaj iz hajduka,adukor jos tu, Lazic i ti pregovaras sa nekim usranim fudbalerom iz usrane krupe.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:32Sretno Mili ako je istina
Znaci Dupovac, Besic, Lazic, Pavlovic i Milicevic( nema jos nista zvanicno ), i jos Vicko moze uletiti s beka
Kako ja znam ima ponuda za Kurdica i on hoce da ide.
-
- Kontakt:
Kurdic-Standardan na posudbama u N.Pazaru(duplo jaca liga)
Standardan u Kukesiju
Besic-2 godine ceka pravu priliku
Imas i Dupovca i Lazica i Adukora
I umjesto da dovedes veznog,krilo,spic jer si rijesio odbranu ti dovedes jos jednog stopera,koji je bio rezerva u mrtvoj Krupi,niti su ozbiljno racunali na njega...Jos je gori od sviju gore navedeni
Sta li su Hamza i Numan skrivili....
I onda mi pricaju o nakvom posvecivanju akademiji i mladim igracima iz akademija,ma hajde....
Standardan u Kukesiju
I umjesto da dovedes veznog,krilo,spic jer si rijesio odbranu ti dovedes jos jednog stopera,koji je bio rezerva u mrtvoj Krupi,niti su ozbiljno racunali na njega...Jos je gori od sviju gore navedeni
I onda mi pricaju o nakvom posvecivanju akademiji i mladim igracima iz akademija,ma hajde....
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 25 jun 2021, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Neko gore napisa, da je čuo da Sablić ne računa na Kurdića.Samo bi volio znati, na osnovu čega je Sablić zaključio da mu je Kurdić nepotreban, na osnovu čega ga je otpisao, nismo odigrali ni jednu utakmicu pa da ga pogleda i procjeni.Možda mu se Numanov izgled ne sviđa, pa ga je prektrižio.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:43Pa jel bgt mislis da je taj iz krupe bolji od kurdica npr?ovaj nije mogao u krupi biti redovan,a kurdic u srbiji standardan,gdje je tu logika.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:39Na Kurdica Sablic ne racuna koliko znam, a i koliko se pricalo, Vicko ce igrati desnog beka skoro sigurno, Adukor(?) neko rece raskid..Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:37
Kurdic,besic,dupovac,ovaj iz hajduka,adukor jos tu, Lazic i ti pregovaras sa nekim usranim fudbalerom iz usrane krupe.
-
- Kontakt:
Bolje je da su Todorovića doveli za lijevo krilo, eno lik ode u PosušjeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:52Kurdic-Standardan na posudbama u N.Pazaru(duplo jaca liga)
Standardan u Kukesiju

Od Kurdica praviti ko da je Ramos. i ja bi mu dao priliku. ali nije bio na kraju standardan u Srbiji nije bez veze napustio i osao u Kukesi.
Historicar je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:54Neko gore napisa, da je čuo da Sablić ne računa na Kurdića.Samo bi volio znati, na osnovu čega je Sablić zaključio da mu je Kurdić nepotreban, na osnovu čega ga je otpisao, nismo odigrali ni jednu utakmicu pa da ga pogleda i procjeni.Možda mu se Numanov izgled ne sviđa, pa ga je prektrižio.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:43Pa jel bgt mislis da je taj iz krupe bolji od kurdica npr?ovaj nije mogao u krupi biti redovan,a kurdic u srbiji standardan,gdje je tu logika.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:39
Na Kurdica Sablic ne racuna koliko znam, a i koliko se pricalo, Vicko ce igrati desnog beka skoro sigurno, Adukor(?) neko rece raskid..

Ovaj pdf je postao cirkuskeli je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:58Historicar je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:54Neko gore napisa, da je čuo da Sablić ne računa na Kurdića.Samo bi volio znati, na osnovu čega je Sablić zaključio da mu je Kurdić nepotreban, na osnovu čega ga je otpisao, nismo odigrali ni jednu utakmicu pa da ga pogleda i procjeni.Možda mu se Numanov izgled ne sviđa, pa ga je prektrižio.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:43
Pa jel bgt mislis da je taj iz krupe bolji od kurdica npr?ovaj nije mogao u krupi biti redovan,a kurdic u srbiji standardan,gdje je tu logika.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO

Evo novi dresova