Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jan 2011, 17:37

To prvo dvoje neću komentarisat
Ibrahimović dolazi u Barcelonu tadašnjeg evropskog prvaka iz Intera i kojim čudom Inter za vrijeme Ibrahimovića nije nijednom prošao 1/8 LP sada osvajaju LP,a Barca ostala u polufinalu :lol: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 17 jan 2011, 17:39

LBJ MVP je napisao/la:
Kop je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Ko je među top 10 evo ti 3 napadača koja se mogu poredit sa njim Villa,Rooney,Drogba i Forlan evo ipak ispade 4 taman za top 5.Ovo su napadači koji najviše znače svojim ekipama i najviše rade za svoju ekipu koga bi vi tu još dodali možda Ibra no i o tom bi sedalo raspravljat
Eto'o i Torres su bolji od njega.Onda imas koliko hoces igraca koji su tu negdje po kvaliteti sa njim kao sto su Aguero, Dzeko, Pato,Van Persie..Da ne spominjem Messija i Ronalda koji su daleko ispred svih njih iako su krilni igraci.A smijesno je sto kazes da bi se dalo raspravljati je li Ibrahimovic bolji od Higuaina, svi smo mi malo subjektivni, ali u svemu treba imati mjeru, ovo 12-ogodisnjak ne bi napisao.
Bi 14-godišnjak :lol:
Etoa sam zaboravio.Torres španac koji je otišao u EPL da igra :lol: I opet nije prvi strijelac lige :roll:
Aguero pa čak i Maradona uvidio ko je bolji igrač.Džeko tek treba da se dokaže,Pato jel me zayebavaš 8-) :lol: Van Persie ja ti kažem da je svaki igrač Arsenala precijenjen Wenger iz njih ne izvlači maksimum već izvlači 10 šuta više nego što je pravi potencijal.Messi i Ronaldo nisu napadači
Ibrahimović sigurno zna više lopte od bilo koga na svijetu ima sve,ali to ga ne čini najboljim fudbalerom jer je lijen čovjek u Interu smetao u Barci takođe to dovoljno govori o njemu.

@legenda reala nek si priznao da je riječ o stativi no sada se ispostavilo bolje što je stativu pogodio otjerali smo onog levata i došao Mou,a i iskren da budem Lyon je bolje igrao od nas i zasluženo Real Madrid treba da razvali nekog 1/8 LP ne da se vadi na stative i sudije ili šta već :roll:
Hajmo redom..Znaci, apsolvirali smo da je Eto'o bolji..Statistika govori i da je Torres bolji.Uzmi u obzir da svi ovi igraci, osim gore Ville, imaju slabiji vezni red da ih hrane loptama. Aguero ne igra u Argentini, samo zato jer je slican tip igraca Tevezu i Messiju, a ne klasicni centarfor, a bez takvih se ne moze, izuzetak je Barca jedino.A grijeh je rec' da je Ibrahimovic bio smetalo u Interu, godinama njihov najbolji igrac, zbog njega su i osvajali scudetto, Dzeko je se dokazao u Wolfsburgu, ali eto, moguce je da je trenutno bolji od Pato-a, ali od ovih ostalih tesko, iako svako ima pravo na svoje misljenje :)
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 jan 2011, 17:41

Higuain je klasicni spic kakvih danas ima sve manje, sa tendencijom da bude bolji i od Klosea ,Ruuda,Forlana i Inzaghia.. Njemu je tek 23. nastala a sa 21 je bio najbolji strijelac i asistent. Ovi gore igraci su slicni kao Higuain po stilu igre , i samo obicni laici mogu osporavat kvalitete takvih nogometasa.. U danasnjem fudbalu glavnu rijec vode brzi spicevi koji su dosta aktivni i na sredini terena: Aguero,Eto,Villa itd.. Zbog same prisutnosti u sredini i akcijama u kojima i oni sudjeluju se njihova imena toliko uzvikuju na forumima, ne kazem da to nisu dobri napadaci-naprotiv..
Ali tipovi igraca poput Ruuda,Miroslava su danas rijetki i vrijede citavo bogatstvo i zbog toga su cijenjeni u drustvu nogometno priznatih strucnjaka.. Pogotovo ako se radi o 23-godisnjaku koji ima nos kao gore navedeni velikani..
On je jednostavno rodjeni napadac da postize golove iz svih mogucih i ne mogucih situacija , da bude uvijek tu kad treba .. Ovakav tip igraca procvjeta tek u 28. godini i zamislite kakav ce bit Pipita tad..
Mnogi mu zamjeraju za tu stativu, ah boze moj.. Desi se svakom.. Ako je on sam krivac ,a Ronaldo i Kaka su bili u ekipi kao najbolji igraci svijeta sto oni nisu rijesili utakmicu, jednostavno taj dan nas nije islo..
Nije atraktivan kao Ronaldo,najvise zbog toga sto privlaci paznju kao on..
A vi zamislite koji bi to igrac postigao 25+ golova pored jednog CRa ili Robbena, koji su najsebicniji igraci danasnjice..
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: L_blancos, dana/u 17 jan 2011, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 17 jan 2011, 17:42

DAVID VILLA 7' je napisao/la:mali definitivno najjaci :mrgreen:
slika
haha baš sam se pitao oće'l ova slika igdje izbiti, nek si je stavio.. Mali glavni animator na tribini 8-)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 jan 2011, 17:44

LBJ MVP je napisao/la:To prvo dvoje neću komentarisat
Ibrahimović dolazi u Barcelonu tadašnjeg evropskog prvaka iz Intera i kojim čudom Inter za vrijeme Ibrahimovića nije nijednom prošao 1/8 LP sada osvajaju LP,a Barca ostala u polufinalu :lol: :lol:
Kojim cudom higuain igra 3-4 sezone u Realnu i oni nikad nisu osmine prosli. Sta da ti kazem. Prvo neznam zasto neces da komentarises, a drugo Pato je bolji u vecini segmenata igre i korisniji jer moze igrati krilo, poluspica i klasicnog centarfora dok higuain moze samo centarfora. Kraj rasprave.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jan 2011, 17:46

L_blancos je napisao/la:Higuain je klasicni spic kakvih danas ima sve manje, sa tendencijom da bude bolji i od Klosea ,Ruuda,Forlana i Inzaghia.. Njemu je tek 23. nastala a sa 21 je bio najbolji strijelac i asistent. Ovi gore igraci su slicni kao Higuain po stilu igre , i samo obicni laici mogu osporavat kvalitete takvih nogometasa.. U danasnjem fudbalu glavnu rijec vode brzi spicevi koji su dosta aktivni i na sredini terena: Aguero,Eto,Villa itd.. Zbog same prisutnosti u sredini i akcijama u kojima i oni sudjeluju se njihova imena toliko uzvikuju na forumima, ne kazem da to nisu dobri napadaci-naprotiv..
Ali tipovi igraca poput Ruuda,Miroslava su danas rijetki i vrijede citavo bogatstvo i zbog toga su cijenjeni u drustvu nogometno priznatih strucnjaka.. Pogotovo ako se radi o 23-godisnjaku koji ima nos kao gore navedeni velikani..
On je jednostavno rodjeni napadac da postize golove iz svih mogucih i ne mogucih situacija , da bude uvijek tu kad treba .. Ovakav tip igraca procvjeta tek u 28. godini i zamislite kakav ce bit Pipita tad..
Mnogi mu zamjeraju za tu stativu, ah boze moj.. Desi se svakom.. Ako je on sam krivac ,a Ronaldo i Kaka su bili u ekipi kao najbolji igraci svijeta sto oni nisu rijesili utakmicu, jednostavno taj dan nas nije islo..
Nije atraktivan kao Ronaldo,najvise zbog toga sto privlaci paznju kao on..
A vi zamislite koji bi to igrac postigao 25+ golova pored jednog CRa ili Robbena, koji su najsebicniji igraci danasnjice..
[youtube][/youtube]
Konačno glas razuma
A_d_0 je napisao/la:
Kojim cudom higuain igra 3-4 sezone u Realnu i oni nikad nisu osmine prosli. Sta da ti kazem. Prvo neznam zasto neces da komentarises, a drugo Pato je bolji u vecini segmenata igre i korisniji jer moze igrati krilo, poluspica i klasicnog centarfora dok higuain moze samo centarfora. Kraj rasprave.
Ja sam mislio u tom smislu što čim Ibra ode Inter uze LP :lol:
To je i blago Pipite jedan od rijetkih vrhunskih klasičnih špiceva tipa Ruud,Klose što je blancos iznad napisao 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 jan 2011, 17:46

A_d_0 je napisao/la:
Higuain je najbolji igrac Reala uz Pepea zadnjih 5 god..

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 jan 2011, 17:54

Tek kad ga nema vidimo koliko nam znaci. Za mene je on u TOP 5 napadaca na svijetu ( kada je u formi ) a ove price da zbog Higuaina ispadamo 6 godina zaredom su smijesne :lol: :roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 jan 2011, 18:32

Tesko je bit napadac u klubu gdje igra Ronaldo, sve lopte idu na njega , to donekle objasnjava Benzeminu golgetersku apstinenciju..
I bas su zanimljivi strucnjaci koji osporavaju Higuainov kvalitet, kvalitet tog istog Higuaina koji je kao 21-godisnjak donekle na klupu smjestio Ruuda i Raula.. I sa 23 je bio prvi izbor u odnosu na : D.Milita, Lisandra Lopeza, Aguera, Teveza, R.Palacia..

Da napomenem prije povrede Higuaina Real je bjezao u gol razlici Barci jedno 10-ak golova..
A sad su oni dosta,dosta ispred nas sto se te statistike tice..

EDIT: Sarabia i Morata briljirali za Castillu u pobjedi od 5:0, lijevi krilni igrac-Sarabia postigao dva a Morata jedan pogodak ..

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 jan 2011, 23:08

slika
mali treba da smrsa minimalno jednu 15 kg :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 jan 2011, 23:26

Balotelli: Mancini je 10 kilometara ispred Mourinha

Dok su bili zajedno u milanskom Interu trener Jose Mourinho i nogometaš Mario Balotelli se nisu mogli podnijeti. Gotovo su na svakodnevnoj bazi frcale iskre i trajale svađe...

Danas više niti jedan od njih dvojice nije u Interu - Mourinho je trener Reala, dok je Balotelli na Otoku u dresu Manchester Cityja. U razgovoru za La Gazzettu dello Sport Balotelli je opet imao potrebe napasti Portugalca.

- Mogu njega proglasiti najboljim trenerom na svijetu, ali za mene on ostaje sirovina. Pravi je primitivac i takav će uvijek ostati bez obzira na dobre rezultate koje ostvaruje - rekao je Balotelli i nastavio:

- Recimo, Roberto Mancini s kojim radim u Cityju je mnogo bolji taktičar od njega. Točnije, Mancini je najbolji trener s kojim sam radio u karijeri. U ljudskom smislu je, pak, 10 kilometara ispred Mourinho - zaključio je Balotelli.

edit: Ova crna suga ce brzo zavrsitii nogometnu karijeru, mali se docepo para, misli da je najbolji nogometas sa velikim mozgom :mrgreen: kako su mi ovi afro koji se uzdignu mrski, cast izuzecima 8-) npr: LUKAKU " nezelim biti decko od 17 godina koji ce otici u veliki klub i uzeti stroj sebi kao da je sve u zivotu stekao sa tim, sada zelim biti u Andr. i zavrsiti skolu"
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 17 jan 2011, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jan 2011, 23:30

Balloteliju krivo što ga nije u Real za sobom doveo :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 jan 2011, 23:32

LBJ MVP je napisao/la:Balloteliju krivo što ga nije u Real za sobom doveo :lol:
On bi u Real Madridu mogao da cisti kopacke C.Ronaldi i Higuainu :lol:

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jan 2011, 23:36

Los_Blanos2 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Balloteliju krivo što ga nije u Real za sobom doveo :lol:
On bi u Real Madridu mogao da cisti kopacke C.Ronaldi i Higuainu :lol:
Ma taman i jest za toga ispraksiro se na Pandevu,Sneijderu,Militu i Etou :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 jan 2011, 00:09

Toxicity je napisao/la:
slika
haha baš sam se pitao oće'l ova slika igdje izbiti, nek si je stavio.. Mali glavni animator na tribini 8-)
Ja al sta vam ovaj deba pokazuje lijevom rukom. Nesto poznato. :D
Ko da kaze poklopite se :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 jan 2011, 00:32

Deba je dig'o ruku kad smo izjednacili..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 jan 2011, 02:11

bparena je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:
slika
Mene podsjeća na Heil Hitler :lol: Da pogledam još koji put :mrgreen: :lol: :P
Mali nacista ccc ko navija za sveti klub :twisted: :twisted: :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 08:00

slika

FK Željezničar

Podrška Papetu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 jan 2011, 10:31

bparena je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:
slika
PA to Almerijinim navijačima govore da se poklope. Vjerovatno nije mogao u miru gledati utakmicu od njih :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 11:11

Sport Foot: Ronaldo predvodi popis najplaćenijih nogometaša svijeta

Portugalac u redovima Real Madrida Cristiano Ronaldo najplaćeniji je nogometaš svijeta prema istraživanju koje je proveo belgijski magazin Sport Foot.

Godišnje tako Ronaldo u Realu zaradi 12 milijuna eura, što je pola milijuna više od Engleza u redovima Manchester Uniteda Waynea Rooneyja i milijun više od dvostrukog uzastopnog najboljeg igrača svijeta Argentinca Lionela Messija.

Četvrti na popisu je Bjelokošćanin u redovima Manchester Cityja Yaya Toure s plaćom od 10.8 milijuna eura, a slijede ga Samuel Eto'o (10.5) i Bastian Schweinsteiger (9.7). Od sedmog do desetog mjesta su četvorica igrača s primanjima od devet milijuna eura, a to su Zlatan Ibrahimović, Kaka, John Terry i Emmanuel Adebayor.

Popis deset najplaćenijih nogometaša svijeta prema magazinu Sport Foot:

1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 12 milijuna eura
2. Wayne Rooney (Manchester United) 11.5
3. Lionel Messi (Barcelona) 11
4. Yaya Toure (Manchester City) 10.8
5. Samuel Eto'o (Inter) 10.5
6. Bastian Schweinsteiger (Bayern) 9.7
7. Zlatan Ibrahimović (Milan) 9
8.Kaka (Real) 9
9.John Terry (Chelsea)
10.Emmanuel Adebayor (Manchester City) 9

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.