Pa istu stvar je radio i Osim, samo što on "nije bio vlasnik kluba" i što ste osvojili dosta manje titula od nas u tom perioduVanadij je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:57Nije mu ovo vijetnamska prcija da se tako ponasa, ili jeste pa mozesvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:28Nije valjda to uradio klosar jedanRacioEmocionalan je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:23Uzmu pare za Kovačevića, Nam ih sebi okrene a zavrnuo pipu. Tuga.
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- svrakino1921
- Kontakt:
Fanimo ostaje isplaceno mu je sve
Ako je ovo istina, za muštuluka si.
Jesil ozbiljan ili se zayebavaš? Tačnost informacije?
ako je isplaceno njemu, valjda je onda svima? Nema smisla samo pojedine igrace izmirit

Ako je ovo istina, za muštuluka si.
Jesil ozbiljan ili se zayebavaš? Tačnost informacije?
ako je isplaceno njemu, valjda je onda svima? Nema smisla samo pojedine igrace izmirit
- svrakino1921
- Kontakt:
Jovan Vladimir Pavlovic
. U mladjim kategorijama bio je odlican, perspektivan. Bio je u mladoj reprezentaciji Srbije sa Markovicem u tandemu na stoperskoj poziciji. Uz golmana Cetkovica je bio najperspektivniji igrac Zeljeznicara iz Banja Luke. Sigurno da moze jos napredovati i biti stijena u odbrani, ukoliko dodje. Koliko znam ugovor mu je istekao, tako da nema potrebe da se kontaktira Krupa
Evo jos jednog Pavlovica
U Bosanskog Dinama
E sad
Hocel i ovaj dizat srednji prst
To ce da vidimo
Evo jos jednog Pavlovica
U Bosanskog Dinama
E sad
Hocel i ovaj dizat srednji prst
To ce da vidimo
Joj covjece odmori vise, opra
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Beduin
- Kontakt:
Zamisli da Dinamo, onaj originalni, hrvatski, a ne ovaj bosanski 1946, igracima daje prijevremeni raskid ugovora uz oprost duga prema igracu. Naravno da ne mozes zamisliti jer oni nisu bosanski Dinamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- svrakino1921
- Kontakt:
Disciplinska komisija Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS), na sjednici održanoj
dana 18.06.2021. godine, zbog neizmirivanja dospjelih finansijskih dugovanja FK
„Željezničar“ Sarajevo prema FS KS, na osnovu člana 100. i 117. tačka 1. Disciplinskog
pravilnika NS/FS BiH donosi sljedeću:
O D L U K U
1. Suspenduje se FK „Željezničar“ Sarajevo na osnovu člana 117. Disciplinskog pravilnika
NS/FS BiH zbog neizmirivanja finansijskih dugovanja prema Fudbalskom Savezu Kantona
Sarajevo po odluci Disciplinke komisije FS KS broj: 342/21 od 11.06.2021. godine.
2. Suspenzija FK „Željezničar“ Sarajevo počinje da teče danom isteka ostavljenog roka za
isplatu novčane obaveze iz prethodno donesene odluke Disciplinske komisije FS KS.
3. Suspenzija se ukida nakon što se utvrdi da je prestao razlog suspenzije ili poslije izvršene
uplate punog iznosa obaveze.
4. FK „Željezničar“ Sarajevo je nakon izvršenja obaveze dužan istog dana dostaviti obavijest
o izvršenju obaveze FS KS putem telefaksa ili elektronskom poštom.
dana 18.06.2021. godine, zbog neizmirivanja dospjelih finansijskih dugovanja FK
„Željezničar“ Sarajevo prema FS KS, na osnovu člana 100. i 117. tačka 1. Disciplinskog
pravilnika NS/FS BiH donosi sljedeću:
O D L U K U
1. Suspenduje se FK „Željezničar“ Sarajevo na osnovu člana 117. Disciplinskog pravilnika
NS/FS BiH zbog neizmirivanja finansijskih dugovanja prema Fudbalskom Savezu Kantona
Sarajevo po odluci Disciplinke komisije FS KS broj: 342/21 od 11.06.2021. godine.
2. Suspenzija FK „Željezničar“ Sarajevo počinje da teče danom isteka ostavljenog roka za
isplatu novčane obaveze iz prethodno donesene odluke Disciplinske komisije FS KS.
3. Suspenzija se ukida nakon što se utvrdi da je prestao razlog suspenzije ili poslije izvršene
uplate punog iznosa obaveze.
4. FK „Željezničar“ Sarajevo je nakon izvršenja obaveze dužan istog dana dostaviti obavijest
o izvršenju obaveze FS KS putem telefaksa ili elektronskom poštom.
Sad na autoputu pokupih nekog stopera. Reko sta ima ljudino gdje ides? Ma ja sam kae autoSTOPER, putujem bezze pa ode malo i u Sarajvo. Reko da nes na pregovore sa ovima nasima ublehama. Oni i dovode i odvode samo stopere tobeyarabi
Nemir uze cenera i suspendovase zeljkana...
Joj joj a kapiten si bio...
Joj joj a kapiten si bio...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Semire imaš li srca?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Propade i najstabilniji klub FKS...nema tu marke
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
killafrommanilla
- Kontakt:
https://ibb.co/pWc82KDStroj1946 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:03Valmir BerishaRacioEmocionalan je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:23Uzmu pare za Kovačevića, Nam ih sebi okrene a zavrnuo pipu. Tuga.
Govorio je o namještenim mečevima.
"Nisu mi ništa ponudili, ali vidio sam... Sada postoje oklade na kornere i penale, tačne rezultate... Na jednoj utakmici, ne bih spominjao kojoj, bilo je 10 kornera u roku od 10 minuta. Bio je to sjajni veznjak koji je sve lopte slao u korner. Poslije smo razgovarali u autobusu i onda su se samo nasmijali, slegnuli ramenima. Shvatio sam da je to normalna stvar. To je veliki razlog zašto sam želio da odem. OK, igrate u lijepom klubu, ali ne želite biti u takvoj ligi. Ja lično nikada nisam dobio nikakvu ponudu za namještanje mečeva", dodao je Berisha u podcastu.
Postenje pijacarsko
![]()
Molimo, pokusajte kad isplatite plate.
Skoricu, odlican tekst, sabane mali golemo ti ovo pada na pamet ili je cvancika bila u pitanju. Ako je cvancika, oprosteno tezak je vakat
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Fadil Novalić i korneri grade evropski veležAli sam gledao. Korneri, penali, rezultati. Da ne spominjem.
Ne želite da spominjete?
- Ne, nije potrebno.
Berisha
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Ima li ko blizu sugavice da strumfovima skrati muke? Sevap je.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Evo klub im suspendovan a oni se brinu o nama, ja jadova propalih hahahahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Kakav si ti debil hahahahahahZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑25 jun 2021, 17:15Fadil Novalić i korneri grade evropski veležAli sam gledao. Korneri, penali, rezultati. Da ne spominjem.
Ne želite da spominjete?
- Ne, nije potrebno.
Berisha![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Meni da neko kaze da najveci i najtrofejniji klub u nekoj drzavi nije objavio na zvanicnom profilu video ili sliku sa priprema i treninga 12+ dana ja mu ne bi vjerovao
Pitari su cudo
Pitari su cudo
Suspendovase ih zbog cijene malo boljeg reno clia ili 3 Iphona 12pro 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.