Ne znam da li je ko upratio, ali u jednom članku direktor Krupe je govorio vezano za napuštanje lige i njihovih finanasija, da mi dugujemo 22 miliona KM. Mislim da je u pitanju bio ****.Robust je napisao/la: ↑25 jun 2021, 16:46u klubu se nista ne rjesava evo vec od zavrsetka jesenje polusezone 2019 godine skoro dvije godine kako imamo raspad sistema od tada plivamo svima za sve
piskaranje i dizanje svijesti javnosti je jedino sto nam je ostalo da se klub spasi ovog brukanja
nadrealna stvar da klub u kasi na danasnjem vaktu nema deset milja to je nocni pazar malo bolje kafane u gradu i mi ocekujemo nesto hahahahahaha
i smije li iko eto upitati koliki nam je dug prema albi za održavanje terena jel presao sest cifara
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bersaga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Yebem im svaku kap onog sampanjca.
Pa pitari nam ne bi ovoliko bruke donijeli da su u upravi.
Dje onaj sto vazda kontrira jel i ovo neko podmetanje garant
Pa pitari nam ne bi ovoliko bruke donijeli da su u upravi.
Dje onaj sto vazda kontrira jel i ovo neko podmetanje garant
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Op ima svoj poseban racun, sponzore, donatore i ovo je njihov dug. Valjda su sekretar i direktor Op trebali uloziti neki trud da plate dug koji su napravili, a ne samo turnire neke organizovati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Čekaj, nešto posebno nisam pametan ali može li ovo neko pregledati i potvrditi.
Sudije i kotizaciju za ligu plaća savez
Mi dužni igračima
Dužni trenerima
Dužni savezu
Dužni dobavljačima
Ne uplaćujemo poreskoj
Ne održavamo teren propisno
Pripreme nam Badžak pokloni
Putovanja i spavanja stižu fakture.
JEDNO PITANJE, KOME I ŠTA JE TRENUTNA UPRAVA PLATILA I KOLIKO, IMA LI KO FINASIJSKI IZVJEŠTAJ.
I zamisli ti dodjes Kulašinu i kažeš, e izvini, prenesi momcima da ne možete igrati koje kolo dok ne platimo vaše kartone i registracije iz prošle godine. Podržavam malog što je otišao potpuno.
Sad ti ne smije suditi niko ni prijateljsku od sudija iz KS.
Sudije i kotizaciju za ligu plaća savez
Mi dužni igračima
Dužni trenerima
Dužni savezu
Dužni dobavljačima
Ne uplaćujemo poreskoj
Ne održavamo teren propisno
Pripreme nam Badžak pokloni
Putovanja i spavanja stižu fakture.
JEDNO PITANJE, KOME I ŠTA JE TRENUTNA UPRAVA PLATILA I KOLIKO, IMA LI KO FINASIJSKI IZVJEŠTAJ.
I zamisli ti dodjes Kulašinu i kažeš, e izvini, prenesi momcima da ne možete igrati koje kolo dok ne platimo vaše kartone i registracije iz prošle godine. Podržavam malog što je otišao potpuno.
Sad ti ne smije suditi niko ni prijateljsku od sudija iz KS.
Gurali pod tepih ili ne, svima je jasno da je Željo u najvećoj krizi od poslije rata. Situacija je takva da ukoliko se uskoro ne dese korijenite promjene u strukturama kluba teško možemo izbjeći sudbinu klubova koje su zbog finansija napustile premier ligu. Znači potpuno nova grupa ljudi koja će imati dovoljno snage i novca da klub izvuku iz dubioze je jedini izlaz. I da se to desi trebaće vremena da se posložimo, ali ako ostane ovako ili budu kozmetičke promjene ne gine nam sudbina Krupe, Mladosti, pa čak i Čelika. To je tako i nema molera koji ovo može prekrečiti.
Izbor skupstine je prvi korak ozdravljenja kluba.Robust je napisao/la: ↑25 jun 2021, 16:46u klubu se nista ne rjesava evo vec od zavrsetka jesenje polusezone 2019 godine skoro dvije godine kako imamo raspad sistema od tada plivamo svima za sve
piskaranje i dizanje svijesti javnosti je jedino sto nam je ostalo da se klub spasi ovog brukanja
nadrealna stvar da klub u kasi na danasnjem vaktu nema deset milja to je nocni pazar malo bolje kafane u gradu i mi ocekujemo nesto hahahahahaha
i smije li iko eto upitati koliki nam je dug prema albi za održavanje terena jel presao sest cifara
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moj ljoze i ti i administracija ste otisli davno u k krasni. Vrijedja se na forumu kako ko stigne, omalovozavaju drugi clanovi, naavijaci iz drugih gradova i ostalo, a vi gledate. Vama na obraz yebo vas ovaj svedjan
Cim on pise zajedno ne bi sve ti je jasno, moj dobri mrki medo
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Skupila je raja preko milion kad su u klubu bili ljudi koji su, ako nista, bar ideje imali.. Vece ublehe od ovih koji vladaju zadnje dvije i po godine niko nije vidio.. Da smo se trudili da najgore izaberemo bolje bi prosli nego sa ovim uhljupima.. Nekad pricali o antenama na sjeveru, losem rasporedu slova na istoku, kritikovali izbor plave podloge oko novog terena, raspravljali se o tome kakva juzna tribina treba da bude, ibretili se kada smo pusili titule u nenormalnim scenarijima.. Danas za struje nemamo, nemamo igrackog kadra, suspenzije prijete sa svih strana, igraci se vise ne sjecaju koliko im se plata pliva.. Klub ugrozen na sve moguce nacine.. Fuj sta smo dopustili..1921boy je napisao/la: ↑25 jun 2021, 16:13Mater **** nesposobnu, 50k KM ne mogu sabrat da isplate dio plata,plate struju i dug prema savezu KS. Pa **** mi sve ako raja sa foruma i ja ne bi više skupili da smo unutar UO.
Kae" radimo operativne sastanke, ima ljudi koji su voljni pomoći, sastanci, treneru dato obećanje bit će isplaćeno !
UPRAVA NAPOLJE ! OSTAVKE SVI !
Pročepit će negdje.
Jes kad su se trosile tudje zaradjane pare, nisu marke dali iz svog džepa, osim što su bili slatkorijecivi i prodavali muda za bubrege.MojaMalenkost je napisao/la: ↑25 jun 2021, 19:05Skupila je raja preko milion kad su u klubu bili ljudi koji su, ako nista, bar ideje imali.. Vece ublehe od ovih koji vladaju zadnje dvije i po godine niko nije vidio.. Da smo se trudili da najgore izaberemo bolje bi prosli nego sa ovim uhljupima.. Nekad pricali o antenama na sjeveru, losem rasporedu slova na istoku, kritikovali izbor plave podloge oko novog terena, raspravljali se o tome kakva juzna tribina treba da bude, ibretili se kada smo pusili titule u nenormalnim scenarijima.. Danas za struje nemamo, nemamo igrackog kadra, suspenzije prijete sa svih strana, igraci se vise ne sjecaju koliko im se plata pliva.. Klub ugrozen na sve moguce nacine.. Fuj sta smo dopustili..1921boy je napisao/la: ↑25 jun 2021, 16:13Mater **** nesposobnu, 50k KM ne mogu sabrat da isplate dio plata,plate struju i dug prema savezu KS. Pa **** mi sve ako raja sa foruma i ja ne bi više skupili da smo unutar UO.
Kae" radimo operativne sastanke, ima ljudi koji su voljni pomoći, sastanci, treneru dato obećanje bit će isplaćeno !
Pričali o podlozi oko terena koju je morala plaćati sljedeća uprava.. Fino si slatkorijecivi kao da ti je mentor bio hadzija
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ona garnitura ljudi i njihovi rezultati na terenu, a posebno van njega su svemirski brod za sve ove sto su dosli od dana pobjede.Benderrr je napisao/la: ↑25 jun 2021, 19:07Jes kad su se trosile tudje zaradjane pare, nisu marke dali iz svog džepa, osim što su bili slatkorijecivi i prodavali muda za bubrege.MojaMalenkost je napisao/la: ↑25 jun 2021, 19:05Skupila je raja preko milion kad su u klubu bili ljudi koji su, ako nista, bar ideje imali.. Vece ublehe od ovih koji vladaju zadnje dvije i po godine niko nije vidio.. Da smo se trudili da najgore izaberemo bolje bi prosli nego sa ovim uhljupima.. Nekad pricali o antenama na sjeveru, losem rasporedu slova na istoku, kritikovali izbor plave podloge oko novog terena, raspravljali se o tome kakva juzna tribina treba da bude, ibretili se kada smo pusili titule u nenormalnim scenarijima.. Danas za struje nemamo, nemamo igrackog kadra, suspenzije prijete sa svih strana, igraci se vise ne sjecaju koliko im se plata pliva.. Klub ugrozen na sve moguce nacine.. Fuj sta smo dopustili..1921boy je napisao/la: ↑25 jun 2021, 16:13Mater **** nesposobnu, 50k KM ne mogu sabrat da isplate dio plata,plate struju i dug prema savezu KS. Pa **** mi sve ako raja sa foruma i ja ne bi više skupili da smo unutar UO.
Pričali o podlozi oko terena koju je morala plaćati sljedeća uprava.. Fino si slatkorijecivi kao da ti je mentor bio hadzija
-
- Kontakt:
Imali bi izgradjen jug, ne bi se plivale plate, ne bi bilo suspenzija, imali bi evropu svake godine.. Dosla sampanjac ekipa da fuuutboool zaigramo i dovela klub pred gasenje..
Sta kaze sah, idol "bavilo se manje bitnim stvarima"
"Vrijeme je da se pocnemo baviti onim cime se fudbalki klub treba baviti"
Mi smo sami sebi najveci dusmani..
Sta kaze sah, idol "bavilo se manje bitnim stvarima"

Mi smo sami sebi najveci dusmani..
Pročepit će negdje.
- plavousrcu
- Kontakt:
Imao je, ali nakon Atletica i Lige prvaka 260.000 sa racuna OP je uzela bivsa Uprava. Da li se nakon toga nastavilo poslovati po principu vi svoje a prvi tim svoje ne znam. Moguce da jeste samo je moguce da su i ovi ruke stavljali na racun OP. Samo nije sigurno na njemu bilo 260.000.
Uprava koja ne moze skupiti ni 10 hiljada je obecala do polaska u Konjic igracima isplatiti par plata. Iza igraca je stao i trener.
Shvataju li ljudi u klubu ozbiljnost ove situacije? Ako opet budu slagali igrace i trenera i ako ne isplate te plate, ne samo da ostajemo bez trenera, nego je onda upitno da li cemo uopste i takmiciti..

Shvataju li ljudi u klubu ozbiljnost ove situacije? Ako opet budu slagali igrace i trenera i ako ne isplate te plate, ne samo da ostajemo bez trenera, nego je onda upitno da li cemo uopste i takmiciti..

- plavousrcu
- Kontakt:
Jednu valjda do Konjica i jednu do prvenstva. Samo izgleda da igraci traze tri do Konjica. Ovi to ne mogu nema sansi nikakvih.Brkooo je napisao/la: ↑25 jun 2021, 19:45Uprava koja ne moze skupiti ni 10 hiljada je obecala do polaska u Konjic igracima isplatiti par plata. Iza igraca je stao i trener.
Shvataju li ljudi u klubu ozbiljnost ove situacije? Ako opet budu slagali igrace i trenera i ako ne isplate te plate, ne samo da ostajemo bez trenera, nego je onda upitno da li cemo uopste i takmiciti..![]()
![]()
Koga briga za suspenziji igranja djece? J tri tacke suspenzija! *otvaram sampanjac*
@igrajlopte 🐦
Pa de nek se i ovi sjete da pokrenu nesto pa nek prave tudjim parama. Oni nije da ne prave nista nego haman ne placaju apsolutno nista. Da li i onaj sampanjac platise.
Pa ja ne znam Jel igdje ikad jedan clan uprave za izgradjenu tribinu tog kluba rekao "hrpa betona". Tu je kraj cijeloj prici. Skup debila i poltrona.
Pa ja ne znam Jel igdje ikad jedan clan uprave za izgradjenu tribinu tog kluba rekao "hrpa betona". Tu je kraj cijeloj prici. Skup debila i poltrona.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.