Eto vidiš to nisam znao, uvijek žene nešto skrivekraljttbvb je napisao/la: ↑11 nov 2020, 19:19Žene nose gen celavosti, znači ako ti je daidza ćelav, bit ćeš i ti. Sa babine strane ne gledaj, to je nebitno.Illmatic09 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 19:05Radi li taj eliksir i za kosu? Počelo mi na vrhu faliti kose, genetski na obe strane familije tako sve jedan muškarac, sreća meni je malo kasnije počelo nego kod buraza. Probao sam neke stvari i to ali ne pomaže. Ako zna neko za nešto drugo što pomaže nek napiše.enobarca je napisao/la: ↑11 nov 2020, 14:13Istina je da genetika igra veliku ulogu ali onaj eliksir sto reklamiraju svagdje u bocici koja izgleda ko glava od kostura pomaze sigurno, sam se uvjerio u to.Kolega narucio 2 bocice sebi i dao meni da probam jer nisam vjerovao, za 2 mjeseca mi se popunile rupe na bradi.Takodjer jos par kolega probalo i svi prezadovoljni, ne znam sta trpaju u ono ali djelujeali ja je brijem skroz u zadnje vrijeme, kad nisam mogao imati bradu kakvu zelim bez mazanja ne zelim nosati ni ovu vjestacku, nije to to
![]()
Sto se ne počneš sisati na kratko. Nabaci neku dobru frizuru, neće se ni skontati da ćelavis.
Ja bih baš volio da sam ćelav - ljeto/zima svejedno ti, poslije kupanja mahnes peskirom i gotovo![]()

Šišam se ja od kako znam za sebe skroz kratko, samo sam ponekad znao odletiti do frizera da me ošiša i nabaci neku frizuru čisto za promjenu, samo sad se počelo primjetiti, nema više frizura. Kad ošišam na tricu sve i ne primjeti se, tek kad naraste malo. Koristio sam neke stvari, a trenutno koristim neki šampon Tahirović sa bijelim lukom i čokorotovo ulje, možda malo pomaže, ali u suštini nema mi spasa, jedino transplantacija kose kao Klop

Ali zato mi je brada gusta, tu nemam problema