FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa sad ispadoše budale onda ovi što su ostali, ovim što su otišli se mora plaćati po sporazumu a njima ako bude.
Ovi na moru suncaju stražnji dio leđa dok se ovi slomiše.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nece ovdje niko ni ostati na kraju. Eventualno ovo sto stvarno nema gdje i to ti je to.Manijakdolopate je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:07Pa sad ispadoše budale onda ovi što su ostali, ovim što su otišli se mora plaćati po sporazumu a njima ako bude.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Dvije su im plate obecane do polaska u Konjic.Nije to neka velika cifra sobzirom da je dosta igraca sad trenutno u timu koji ne primaju visoke iznose.Da se malo razlete i nafataju nekoliko sponzora za ovu sezonu to bi isplatili.Moraju se sponzori traziti,bukvalno od firme do firme,od restorana do restorana,od institucije do institucije…ici i nuditi reklamu i traziti pomoc ako hocemo da opstanemo i izguramo ovu sezonu.LjoZee je napisao/la: ↑25 jun 2021, 20:56Puno je tri iskreno. Ok mi je sto hoce da ih uslove, to su trebali ranije, ali znaju da im nece moci dati tri i ocigledno traze razlog da odu ili ispadnu neke zrtve. Vise ce ljagu na juniore baciti koji su brojcano vecina. Bolje realne zahtjeve da su postavili.plavousrcu je napisao/la: ↑25 jun 2021, 19:47Jednu valjda do Konjica i jednu do prvenstva. Samo izgleda da igraci traze tri do Konjica. Ovi to ne mogu nema sansi nikakvih.
-
- Kontakt:
Pa nije velika cifra. Nema Stilica vise, ostao samo Zec od skupljih. Ja bih i sa njim zavrsio. Negdje procitah na instagramu da je opet po starom poceo sa povredama. Nadovezao sam na tu informaciju da traze tri sto mi je puno, dvije vec podrzavam i ne trebaju ici ako im ne plate.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:40Dvije su im plate obecane do polaska u Konjic.Nije to neka velika cifra sobzirom da je dosta igraca sad trenutno u timu koji ne primaju visoke iznose.Da se malo razlete i nafataju nekoliko sponzora za ovu sezonu to bi isplatili.Moraju se sponzori traziti,bukvalno od firme do firme,od restorana do restorana,od institucije do institucije…ici i nuditi reklamu i traziti pomoc ako hocemo da opstanemo i izguramo ovu sezonu.
Ma Sinan ga gura, placeni clanci garant ko za Cviku. Samo jos neka nauci novinar da sezona ne pocinje 13.7. nego 17./18.7.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma sprdam se s njima jer su jedino za to. Pa ko jos ove pokemeno shvata ozbiljno, al na neke stvari se mora odgovoriti cisto da ne bude da je to istina.bojamora je napisao/la: ↑25 jun 2021, 21:50Ma pusti bolan jadove. Vidiš da uživaju u ovome. Ne smiju ni u kući ni van kuće progovoriti pa misle da su mangupi ako pljuju po Amaru. Nemaju oni pojma ni o čemu djaba im objašnjavaš, ja sam davno presto.Benderrr je napisao/la: ↑25 jun 2021, 20:33Pa ovdje jedini dusman si ti.MojaMalenkost je napisao/la: ↑25 jun 2021, 19:15Imali bi izgradjen jug, ne bi se plivale plate, ne bi bilo suspenzija, imali bi evropu svake godine.. Dosla sampanjac ekipa da fuuutboool zaigramo i dovela klub pred gasenje..
Sta kaze sah, idol "bavilo se manje bitnim stvarima""Vrijeme je da se pocnemo baviti onim cime se fudbalki klub treba baviti"
![]()
Mi smo sami sebi najveci dusmani..
Samo ti nijedna činjenica ne ide u korist a činjenica je Drugi na tabeli na pola prvenstva, prekinuto zbog pandemije. Futbol se igro, bio prvi na tabeli, Futbol. Kreveljis se opet bez argumenata
Platio Aco Sinanu triestsest maraka da napise da ce biti kapiten iz prve ruke. Treba saznati odakle pare za plaćene članke a plata nema hmmm
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Nije zezancija za Acu,još ima naših igraca koje zovu dole po cjeli dan i nude fantasticne cifre u odnosu na nas.Mislim da to radi sve jedan covjek koji je iz Sarajeva i radi za njih na procenat.Zna da loše stojimo finansijski i pokušavaju to iskoristiti.Za pare koje nude našim igracima ne mogu naci u Srbiji ko ce im igrati.Mogu saznati kako se zove ovaj lik.Uglavnom odbijaju ga,nece iz Zelje,svi se,kao i mi,nadamo boljim vremenima sa novom upravom.
Bez zezancije fakat ovi igrači sa 34+ plaćaju da se o njima piše. Sjedio moj role pored Eldara i vidi u kafani Sinanu ispod stola daje pare da pise o Kosoricu i Bekric, gnjide otjerat hin sve
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Ma nije stvar je li zezancija onaj prvi clanak ili ne, ali ne znam cemu ovo potenciranje. Isti taj Kosoric nece otici u Konjic ako im ne uplate te plate i nece se potruditi ostale da "natjera", a prica sad jednu pricu. Isto je radio i Sinisa npr. pa u momentima kad fali Zelji igraca on se pokupio i razgulio. Nek ne potenciraju nista ako ne mogu ispuniti 100% sto kazu.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:53Nije zezancija za Acu,još ima naših igraca koje zovu dole po cjeli dan i nude fantasticne cifre u odnosu na nas.Mislim da to radi sve jedan covjek koji je iz Sarajeva i radi za njih na procenat.Zna da loše stojimo finansijski i pokušavaju to iskoristiti.Za pare koje nude našim igracima ne mogu naci u Srbiji ko ce im igrati.Mogu saznati kako se zove ovaj lik.Uglavnom odbijaju ga,nece iz Zelje,svi se,kao i mi,nadamo boljim vremenima sa novom upravom.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Koliko su samo ovdje pojedini pljuvali Sinišu ja se pitam,ako je citao,kako je uopšte mogao izdrzati i ostati ovoliko dugo kod nas.I oni su od krvi i mesa i boli i njih kad procitaju kojekakve nebuloze o sebi.Ista stvar za Acu.Imamo li boljeg na njegovoj poziciji?Nemamo.Podrzimo ga,ako ništa drugo a ono nemoj da ih mi još više ubijamo u pojam.Što se tice Konjica nama nece biti problem igraci,nama ce biti problem strucni štab.Ako ne isplate oni odoše.LjoZee je napisao/la: ↑25 jun 2021, 23:04Ma nije stvar je li zezancija onaj prvi clanak ili ne, ali ne znam cemu ovo potenciranje. Isti taj Kosoric nece otici u Konjic ako im ne uplate te plate i nece se potruditi ostale da "natjera", a prica sad jednu pricu. Isto je radio i Sinisa npr. pa u momentima kad fali Zelji igraca on se pokupio i razgulio. Nek ne potenciraju nista ako ne mogu ispuniti 100% sto kazu.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:53Nije zezancija za Acu,još ima naših igraca koje zovu dole po cjeli dan i nude fantasticne cifre u odnosu na nas.Mislim da to radi sve jedan covjek koji je iz Sarajeva i radi za njih na procenat.Zna da loše stojimo finansijski i pokušavaju to iskoristiti.Za pare koje nude našim igracima ne mogu naci u Srbiji ko ce im igrati.Mogu saznati kako se zove ovaj lik.Uglavnom odbijaju ga,nece iz Zelje,svi se,kao i mi,nadamo boljim vremenima sa novom upravom.
Bolje da nikog nemamo ako nam je Kosorić opcija, ulizica i gnjida najveća u klubu. Jad, jadni
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Svrsavam,Aco velik si !

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Siniša je bio i ostao neko ko je znao baciti foru, sliku, naložiti atmosferu itd, pravi vic igrač van terena.
Ali brate ne možeš kriti istinu da neko ima 30+ godina i u radnoj knjižici piše profesionalni nogometaš a da ne znaš 2 puta centrirati na drugu, ili da si bek a ne možeš baciti upotrebljiv aut u 16erac.
Ima ljudi koji su gnjide i koji pljuju ovde za izgled, vrijeđaju karakter a to ako nešto za teren napišeš i fudbalsko znanje, pogotovo istinito i na pravi način, to nije pljuvanje.
Ali brate ne možeš kriti istinu da neko ima 30+ godina i u radnoj knjižici piše profesionalni nogometaš a da ne znaš 2 puta centrirati na drugu, ili da si bek a ne možeš baciti upotrebljiv aut u 16erac.
Ima ljudi koji su gnjide i koji pljuju ovde za izgled, vrijeđaju karakter a to ako nešto za teren napišeš i fudbalsko znanje, pogotovo istinito i na pravi način, to nije pljuvanje.
Milion puta gore stvari su recene Veselinovicu pa se udostojio oprostiti od kluba na kraju lijepim rijecima. Od Sinise ni rijec ne dobismo do dana danasnjeg. Postupak njega i Stilica ne razumijem. Voljeti klub, a dizati sidro u ovakvim momentima ne idu zajedno pogotovo kad su krenule neke promjene. Sa druge strane Ikica razumijem npr. Bez emocija, zeli svoje i to je to. Nemas sta ni zamjeriti nit se cuditi.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑25 jun 2021, 23:15Koliko su samo ovdje pojedini pljuvali Sinišu ja se pitam,ako je citao,kako je uopšte mogao izdrzati i ostati ovoliko dugo kod nas.I oni su od krvi i mesa i boli i njih kad procitaju kojekakve nebuloze o sebi.Ista stvar za Acu.Imamo li boljeg na njegovoj poziciji?Nemamo.Podrzimo ga,ako ništa drugo a ono nemoj da ih mi još više ubijamo u pojam.Što se tice Konjica nama nece biti problem igraci,nama ce biti problem strucni štab.Ako ne isplate oni odoše.
Ma ne treba niko ni ici u Konjic. Dvije ako im ne isplate neka prestanu slobodno i trenirati. Tu bi ih podrzao jer ne bi trebale biti to velike cifre koje ne mozes skupiti.
Pa zavrseno je to sa Skupstinom. Izborom nove Skupstine moze ici isti postupak smjene UO, a sad i NO kao na zadnjoj. UO i ne moze dati ostavku sad jer klub nema Skupstinu.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Svi mi poslije loše tekme i lošeg rezultata u afektu i opsujemo i kazemo svašta pogotovo za onog ko je bio loš ali kad prodje to popusti te i idemo dalje.Ovdje jok.Kome se na kosti natovare ne popuštaju bilo razloga za to ili ne.Eva Delinjo dobacuje a neki dan piše ko to zasluzuje naš respekt pa i Cocu stavi medju tu trojicu koje je naveo.Cocu koji nije htjeo produziti ugovor da Zeljo zaradi koju marku na njemu i zadnjih 6 mjeseci ugovora presjedi na tribini.Ponekad pomislim da iz privatnih razloga pojedini mrze odredjene igrace i onda rade što,rade.Aco nece biti problem ako dodje bolji,do tada je naš i za dobrobit Zelje moramo biti korektni i prema njemu i prema svim drugim i barem pokušati dati im malo vjetra u ledja.Manijakdolopate je napisao/la: ↑25 jun 2021, 23:37Siniša je bio i ostao neko ko je znao baciti foru, sliku, naložiti atmosferu itd, pravi vic igrač van terena.
Zadnja izmjena: HapicaRadePaprica, dana/u 25 jun 2021, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Bednik jedan
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
E cuj ono trazi argumenteBenderrr je napisao/la: ↑25 jun 2021, 20:33Pa ovdje jedini dusman si ti.MojaMalenkost je napisao/la: ↑25 jun 2021, 19:15Imali bi izgradjen jug, ne bi se plivale plate, ne bi bilo suspenzija, imali bi evropu svake godine.. Dosla sampanjac ekipa da fuuutboool zaigramo i dovela klub pred gasenje..
Sta kaze sah, idol "bavilo se manje bitnim stvarima""Vrijeme je da se pocnemo baviti onim cime se fudbalki klub treba baviti"
![]()
Mi smo sami sebi najveci dusmani..
Samo ti nijedna činjenica ne ide u korist a činjenica je Drugi na tabeli na pola prvenstva, prekinuto zbog pandemije. Futbol se igro, bio prvi na tabeli, Futbol. Kreveljis se opet bez argumenata

Cuj drugi bili

A inace smo prije fuuutboola bili sedmi

Tu smo gdje smo..
Kako ide ono brrrrr, kad se morao stresti?
Jedno je dobro u svom ovom rasulu, a to je sto je Amar svima oci otvorio i sto vise nece prismrditi klubu.. Nema vise podrske ni kod onih koji su do prije pola godine molerisali..
Sta kaze grobar, nije u ovom trenutku spreman preuzeti Leotar? Gdje ce odustati od omce koju steze klubu oko vrata..
Da ima obraza izvinuo bi se za ovaj zlocin koji je napravio.. Al davno je taj covjek obraz izgubio..
Prezivjece Zeljo i njega..
Pročepit će negdje.