FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odgovarate liku koji sam spada pod te tkz legende ili je placen od strane istih 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
I sa tkz legendama i sa tkz većinskim vlasnikom, plata NEMA. Znači, nije g.ovno, nego se pas posr.o
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam sta covjek da kaze za ovu situaciju. Nam je ipak neko ko se poslovno ostvario a to je uspio jer je vukuo prave poteze. Pametovat sad covjeku sta i kako treba od nas '' obicnih'' nema smisla. U drugu ruku ovo nisu potezi uspjesnog covjeka koji se okruzi pravim ljudima..
Molim Pantu da se javi i otkloni dilemu ima l para tj je l dobio platu i to je to.
Molim Pantu da se javi i otkloni dilemu ima l para tj je l dobio platu i to je to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ono uporedjuje legende, kojima je tesko bilo i 1500Km dati klubu, sa likom koji je na ovsj ili onaj nacin upumpao 15 tak miliona.... 

-
- Kontakt:
može li mi neko objasniti koje su posljedice suspenzije jupola u savezu?
VVVBK
VVVBK
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mozes ti i bolje bgmi, ti si pametniji od ovih par...MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:14Odi (kako ono ti znaš napisati) malo iznad i pročitaj još jednom.
Cinjenice koje stoje ne mjenja ni to jesam li ja pismen ili ne.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vidim to te ni u jednom momentu ne sputava da se polomiš jadan braneći nešto što se odbraniti ne može.Zip je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:17Mozes ti i bolje bgmi, ti si pametniji od ovih par...MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:14Odi (kako ono ti znaš napisati) malo iznad i pročitaj još jednom.
joj kad zip zagrmi protiv čitavog stadiona, zokija neće ni biti jer mu je to drugi profil
NEMA NAZAD
Zasto je tebi bitno koga ja podrzavam ili ne?MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:23Vidim to te ni u jednom momentu ne sputava da se polomiš jadan braneći nešto što se odbraniti ne može.Zip je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:17Mozes ti i bolje bgmi, ti si pametniji od ovih par...MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:14
Odi (kako ono ti znaš napisati) malo iznad i pročitaj još jednom.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Meni lično, ti i sve vezano za tebe je bitno kao zubar u Švrakinom.Zip je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:54Zasto je tebi bitno koga ja podrzavam ili ne?MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:23Vidim to te ni u jednom momentu ne sputava da se polomiš jadan braneći nešto što se odbraniti ne može.
Svako od nas ide na razlicite tribine. Kada krene sezona, garantujem da nece biti ni jedne osobe na bilo kojoj tribini koja ce pruziti podrsku ovoj upravi kada krene pjesma ili salva uvreda.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Pa eto vidis.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:59Meni lično, ti i sve vezano za tebe je bitno kao zubar u Švrakinom.Zip je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:54Zasto je tebi bitno koga ja podrzavam ili ne?MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:23
Vidim to te ni u jednom momentu ne sputava da se polomiš jadan braneći nešto što se odbraniti ne može.
Ne zamaraj se sta drugi misli, gledaj sebe prvo. Tjersj svoju pricu, lakse ce ti u zivotu biti.
-
- Kontakt:
Jel sutra igramo sa Slobodom ?
-
- Kontakt:
Da,sutra u 6
Valjda ce nam bar reci poslije utakmice koji je rezultat bio
A o sastavu za utakmicu i strijelcima golova i ostalo nemojte ni pomisljati da cete saznati
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne kompromituj sam sebe, nađi ijedan post gdje sam ja tebi nešto prvi replicirao. Dok u tvom slučaju se ne bi tako reklo, kako na moj, tako i na postove ljudi koji nešto napišu protiv uprave. Dakle, da bi ti nekog savjetovao da misli na sebe, pođeš od sebe samog prvo, zar ne?Zip je napisao/la: ↑25 jun 2021, 23:03Pa eto vidis.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2021, 22:59Meni lično, ti i sve vezano za tebe je bitno kao zubar u Švrakinom.
Ne zamaraj se sta drugi misli, gledaj sebe prvo. Tjersj svoju pricu, lakse ce ti u zivotu biti.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Saznajemo od Beduina, ako ništaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jun 2021, 23:06Da,sutra u 6
A o sastavu za utakmicu i strijelcima golova i ostalo nemojte ni pomisljati da cete saznati

-
- Kontakt:
Ma ja, treba se snalaziti na razne načine, da se sazna rezultat. Treba sutra ganjati one njihove portale, Kameleon radio i Tuzlanski ba, možda oni budu imali neke informacije.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jun 2021, 23:06Da,sutra u 6
-
- Kontakt:
Moglo bi se na ono brdo bar
Haj da makar sastav bude, čisto da znamo ko je još tu. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Anpa, drzgemboadislic, enzo1, Hajdeee, iliyaa8, johntravolta123, napoleon72, Pena, svemalim1 i 70 gostiju.