Kako je igrao proslu sezonu i treba.UBIPITAR je napisao/la: ↑26 jun 2021, 13:36Zakasnio i na drugi,ušetao,nije se ni pozdravio,ni izvinuo.Šta mu je ne znam,nebi me čudilo da objesi kopačke o klin.braco je napisao/la: ↑26 jun 2021, 09:34Samo im deri guzove Tomo, nema povlaštenih![]()
Kako piše portal **** Štilić s klupskom Upravom dogovara raskid ugovora.
Prema onome što smo nezvanično saznali novi šef stručnog štaba Tomislav Ivković nije bio oduševljen zbog činjenice da se kapiten nije pojavio na početku priprema, što mu je, navodno, prigovorio i pred ostatkom ekipe na jednom od treninga.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Uvrijeđen je i povrijeđen od strane uprave i svih ljudi u i oko kluba. Niko mu se ne odaziva na njegove pozive, nema s kim da razgovara ili bilo šta da probaju vidjeti oko trenutne situacije - šta i kako dalje. Također mu je teško palo što se najviše njemu prebacuje rezultatska katastrofa prošle polusezone. Doživio je to da mu svaka šuša yebe mater, oca, porodicu i sve ostalo. U po' frke je i njega počeo boliti **** za igru i rezultate, jednostavno pao mu je moral kao i kod 99% ekipe tada i dobili smo to što smo dobili. Pa sad... svako ima pravo da donese vlastiti zaključak.UBIPITAR je napisao/la: ↑26 jun 2021, 13:36Zakasnio i na drugi,ušetao,nije se ni pozdravio,ni izvinuo.Šta mu je ne znam,nebi me čudilo da objesi kopačke o klin.braco je napisao/la: ↑26 jun 2021, 09:34Samo im deri guzove Tomo, nema povlaštenih![]()
Kako piše portal **** Štilić s klupskom Upravom dogovara raskid ugovora.
Prema onome što smo nezvanično saznali novi šef stručnog štaba Tomislav Ivković nije bio oduševljen zbog činjenice da se kapiten nije pojavio na početku priprema, što mu je, navodno, prigovorio i pred ostatkom ekipe na jednom od treninga.
Slično je i sa Zecom. Jednostavno, toliko puta su izvarani, izigrani, prevareni i eskivirani i to je to.
Ne znam šta ovi kontaju dalje ali fakat mi nije jasno. Igrači traže 2,3 plate do priprema a ovi nemaju za zraka a stiče se dojam i da ne pokušavaju. Ostaje opet to razrješenje skupštine sljedeće hefte i nada da će se neka grupa pojaviti da pokuša spasiti što se spasiti može.
Željezničar za život cijeli!
Ova uprava pokusava prije smjene da unisti i ovo malo sto se moze odnosom prema klubu i igracima koji su ostali
Nama Stilic treba neka prica ko sta hoce...a uprava izbjegava razgovore sa igracima kao i izmirenje obaveza onda to trebaju igraci javno reci.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Pa dobro i on je igrao preko one stvari i zsluzio je svaku kritiku mada jbg nije ok samo njega etiketirati kao krivca,ok raja misli nas je ,kapiten je i da mu je vise stalo,i ja sam to ocekivao ali eto ne moze i ne treba biti jedini krivac.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Kako god okrenes mi moramo u kantonalnu koja god uprava bila.
- PointBlank
- Kontakt:
Pa sto ne izadju javno s tim nekim temama, svi moraju pogadjati sta je sa Stilicem i Zecom, recite svoju stranu price, ako ste u pravu, stace javnost na vasu stranu
Navodno i Zec ce nas napustiti i on se zakacio sa trenerom kao i Stila..nespremni dosli na pripreme i ne zalazu se.SudoHusika je napisao/la: ↑26 jun 2021, 14:18Uvrijeđen je i povrijeđen od strane uprave i svih ljudi u i oko kluba. Niko mu se ne odaziva na njegove pozive, nema s kim da razgovara ili bilo šta da probaju vidjeti oko trenutne situacije - šta i kako dalje. Također mu je teško palo što se najviše njemu prebacuje rezultatska katastrofa prošle polusezone. Doživio je to da mu svaka šuša yebe mater, oca, porodicu i sve ostalo. U po' frke je i njega počeo boliti **** za igru i rezultate, jednostavno pao mu je moral kao i kod 99% ekipe tada i dobili smo to što smo dobili. Pa sad... svako ima pravo da donese vlastiti zaključak.
Slično je i sa Zecom. Jednostavno, toliko puta su izvarani, izigrani, prevareni i eskivirani i to je to.
Ne znam šta ovi kontaju dalje ali fakat mi nije jasno. Igrači traže 2,3 plate do priprema a ovi nemaju za zraka a stiče se dojam i da ne pokušavaju. Ostaje opet to razrješenje skupštine sljedeće hefte i nada da će se neka grupa pojaviti da pokuša spasiti što se spasiti može.
Vala Zec je vise povrijeden bio nego sto je igrao ne znam odakle mu toliko kredita..da on vodi sportski zivot pa hajde, al svi znamo sta je puta vidjen od Sloge do Baze na Bjelasnici s Heinekenom usred sezone.
A što se Štile tice istina je da na kraju on ispada najveci krivac, al jbg raja se pouzdala u njega gledali ka ko Boga svi.
Kakvo opravdanje moze biti da se ne trudi na treninzima i seta po terenu, evo prosla je sezona, ide nesto novo barem da se pokusa koliko god je teska situacija i on ne dolazi na trening jer mu se moglo kod Amara zajebavat kako hoce? Mislim gotivim ga i majstor je, al ponasanje njegovo daleko da je od kapitenskog..
Zasto moramo drug? Sta cemo dobiti s tim?samoposmatram je napisao/la: ↑26 jun 2021, 14:46Kako god okrenes mi moramo u kantonalnu koja god uprava bila.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Svako ima pravo da formira mišljenje o igračima. Ja smatram da su se neke stvari mogle drugačije odraditi bez obzira na sve. Odigraj, spasi čast i svoju i kluba, pa se onda kusurajte. A uprava odnosno nedostatak iste je priča za sebe. Što kaže neko ovdje, da javno već jednom kažu istinu i raskrste, 99% navijača bi stalo na njihovu stranu jer im nisu omogućeni osnovni uslovi u klubu. Ovako je teško i možda nepravedno svaliti svu krivicu na igrače, mada ja lično smatram da su nam priredili epsku bruku sa onom igrom na proljeće.PointBlank je napisao/la: ↑26 jun 2021, 14:55Pa sto ne izadju javno s tim nekim temama, svi moraju pogadjati sta je sa Stilicem i Zecom, recite svoju stranu price, ako ste u pravu, stace javnost na vasu stranu
Željezničar za život cijeli!
Pa na koju foru mi mislimo odigrati uopste ligu,prvo kolo ako vec imamo problema sa registravoanjem igraca i ignorisemo zahtjeve za isplatu dugovanja ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Igrace treba ohrabriti da stupe u strajk i javno izadju ako im se 1.7. nesto ne uplati. To govorim jer sada ovaj UO ne moze podnijeti ostavku jer nemamo Skupstinu. Ne smije im se dati ovolika sloboda jer ocigledno su odlucili da samo bitisu bez truda i mimo zahtjeva Manijaka.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Kad moleri krenu pisati o sukobu trenera sa Stilom i Zecom tacno mi se povraca. Je.. m vise sve molersko. Duzan im je klub osam plata, ovdje, na ulici i kafani svaka furda im **** sve, mjesec pauze niko ih nije pozvao na razgovor da vide sta sa dugovima. I zakacili se sa trenerom. Je li sad imalo jasnije sto sam cijelo vrijeme govorio da je osnovni razlog za lose igre dugovanja i odnos ljudi iz UO prema igracima.
- plavousrcu
- Kontakt:
I sutra kada Stila, Zec ili bilo koji igrac preko sindikata nas blokiraju bice ****.
-
- Kontakt:
Kapiten, zeljino dijete, omiljen medju navijacima, finansijski osiguran do kraja zivota.. U ovoj krizi koja nas trese vec duze vrijeme on je morao biti taj koji ce motivisati ostale, koji ce cupati i davati maksimum i tako dizati ekipu, a on predvodio uvrijedjene mlade.. Jasno je meni da nece Veseli, Ikic i ti sto ih boli qrac za Zeljom, ali Stila je morao.. Odigraj svoj maksimum, digni ekipu, budi profesionalac, pa tuzi i ganjaj pare kad sezona zavrsi.. U zadnjih 6 mjeseci oni ni jednu platu nisu zaradili.. Priredili nam nezapamcenu bruku.. Misevi sve do jednog, a kapiten po najvise osnova.. Ne igra se njemu vise na Grbavici.. Valja pred navijace izaci za par sedmica..
Pročepit će negdje.
Koliko sam shvatio, na ovoj skupštini koja će se održat za 4 dana jedine tačke će biti one koje se tiču prihvatanja ostavki dosadašnjih članova skupštine i izbor komisije koja će birati nove delegate na nekoj drugoj sjednici skupštine?
Da, zvanicno raspustanje Skupstine i formiranje komisije kako bi mogli objaviti Javni poziv za izbor novih delegata.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja ne znam jeste vi svi retardirani ili sta? Ljudi su nesposobni, tražili ste ostavke koje su prihvaćene i boli ih kita o platama i bilo čemu.
Umjesto da se igrači podrže kojima se duguje novac da nas ne blokiraju, ovdje ih debili psuju.
Umjesto da se igrači podrže kojima se duguje novac da nas ne blokiraju, ovdje ih debili psuju.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 26 jun 2021, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Ermin Zec pravi željovac!
Spreman je na svaki vid dogovora veliki covjek.
Spreman je na svaki vid dogovora veliki covjek.
Kako Luka Juricic, lik koji nema 1% veze sa Zeljom moze odigrat svaku tekmu maksimalno i svaki trening davat 100% od sebe i na kraju u ovakvom kqrcu od stanja ostaje momak u Zelji? Stilic i Zec tesko pogodjeni platama jel, ma daj druze ne zajebaji medju najbogatijim su igracima u ligi sve su osigurali u zivotu...sve nesto izmedju redova, nagadja se godinu dana sto Štila igra loše, pa izadji u javnost sve reci kako i jeste svi ce ga podrzati sigurno..ovako kad ode ispast ce za vecinu izdajica i past ce svima u ocima..i onda ce rec svi nama niko nas ne valja.plavousrcu je napisao/la: ↑26 jun 2021, 15:23Kad moleri krenu pisati o sukobu trenera sa Stilom i Zecom tacno mi se povraca. Je.. m vise sve molersko. Duzan im je klub osam plata, ovdje, na ulici i kafani svaka furda im **** sve, mjesec pauze niko ih nije pozvao na razgovor da vide sta sa dugovima. I zakacili se sa trenerom. Je li sad imalo jasnije sto sam cijelo vrijeme govorio da je osnovni razlog za lose igre dugovanja i odnos ljudi iz UO prema igracima.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, SamoDaKazeem, Vanja8, ŠTA_JE i 58 gostiju.