FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
GeriOldman
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Ma kakav Florenzi, propao ko žeton. Vjerujem da Inter može do Dumfriesa lako, pogotovo što će tu otpast PSG sa Hakimijem. Ostaje možda Barca, al oni su u kur.cu s transferima već dugo.
1921
Svejedno i da ostane Hakimi, bolji 100 puta od dda, younga, darmiana itd.GeriOldman je napisao/la: ↑25 jun 2021, 18:38Ako Hakimi ode, mislim da je Dumfries must have. Za samo 15 miliona boljeg neće naći.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hakimi zvanicno ode 60+10 kroz bonuse,koliki je Realov procenat od transfera?
Mislim da nemaju postotak, imali su pravo prve ponude ali ocito ih nije zanimalo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nasi hoce Bellerina, Arsenal trazi 20
Ovo je za plakat
Ovo je za plakat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znaci,mi smo blago je reci u qurcu!
- zamorano1plus8
- Kontakt:
na kraju d'ambrosio ce biti starter na beku 
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
-
GeriOldman
- Kontakt:
DD je Maicon za bellerina, kakva ta ojeb.ina, ne do bog.
1921
Uzet cemo Chiniu Lazzaria
Ma koga god uzmes nece biti ni do koljena Hakimiu.
Ma koga god uzmes nece biti ni do koljena Hakimiu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Naravno. Al Conti vam fakat nebi bio losa opcija za formaciju koju fura Inzaghi
Il Club più titolato al mondo!
Šta, još uvijek ljudi ovdje podcjenjuju otpatke iz Premiershipa? Rom, Alexis, Darmian, Young... ništa? Realno Engleska liga je svemirski brod za Talijansku. Da se razumijemo ne pratim Arsenal tako da ne znam u kakvoj je formi, samo nako kažemGeriOldman je napisao/la: ↑28 jun 2021, 11:35DD je Maicon za bellerina, kakva ta ojeb.ina, ne do bog.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ranocchia i Dambrosio produzili na jos jednu godinu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Drago mi je što je Rano, navodno je snizio platu još, pouzdan back-up već neko vrijeme. Što se tiče Danila, slično valjda, OK back-up i za stopera i za beka. Drago mi je da Young i Kolarov idu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Dumfries ima otkupnu klauzulu od 15 milkiBiscione je napisao/la: ↑28 jun 2021, 20:31Šta, još uvijek ljudi ovdje podcjenjuju otpatke iz Premiershipa? Rom, Alexis, Darmian, Young... ništa? Realno Engleska liga je svemirski brod za Talijansku. Da se razumijemo ne pratim Arsenal tako da ne znam u kakvoj je formi, samo nako kažemGeriOldman je napisao/la: ↑28 jun 2021, 11:35DD je Maicon za bellerina, kakva ta ojeb.ina, ne do bog.. Od ovih s kojim se povezujemo se Lazari i Dumfries čine najbolji izbori ali pod uslovom da ne budu skuplji od 20 mil. Jer bilo bi smiješno trećinu love od Hakimija potrošiti na 5x slabijeg igrača. Doduše smiješno je najboljeg beka na svijetu (pro)dati za samo 65 al štaš, navikli smo i na gore gluposti od naše uprave.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Ako ne pratiš, onda ne pametuj. Od tih nabrojanih samo je Lukaku pojačanje, ostali ok za klupe ako i to. Bellerin je užasan igrač, mrtav već nekoliko godina. Čak i u najgorem arsenalu u zadnjih 20 godina nema mjesto u prvih 11. Hvala, ali ne hvala.Biscione je napisao/la: ↑28 jun 2021, 20:31Šta, još uvijek ljudi ovdje podcjenjuju otpatke iz Premiershipa? Rom, Alexis, Darmian, Young... ništa? Realno Engleska liga je svemirski brod za Talijansku. Da se razumijemo ne pratim Arsenal tako da ne znam u kakvoj je formi, samo nako kažemGeriOldman je napisao/la: ↑28 jun 2021, 11:35DD je Maicon za bellerina, kakva ta ojeb.ina, ne do bog.. Od ovih s kojim se povezujemo se Lazari i Dumfries čine najbolji izbori ali pod uslovom da ne budu skuplji od 20 mil. Jer bilo bi smiješno trećinu love od Hakimija potrošiti na 5x slabijeg igrača. Doduše smiješno je najboljeg beka na svijetu (pro)dati za samo 65 al štaš, navikli smo i na gore gluposti od naše uprave.
Drugo, Dumfriesu je otkupna cijena 15 miliona, što je pljačka za takvog igrača. Ako nisu već odavno stupili u kontakt onda su budale.
1921
Oko Dumfriesa se digao prevelik hype samo zbog golova na EP, već viđeno 100 puta. Ima 25 godina a još je u smiješnoj holandskoj ligi a eto baš taj Bellerin ima isto godina kao i on a toliko dugo je u Arsenalu da je zamjenik kapetana. Nivo iskustva koje imaju jedan i drugi na visokom nivou kao nebo i zemlja. Ali svakako da bih i ja uzeo Dufmriesa samo radi te cijene, za 15 mil se isplati kockat a i tražit će par puta manju platu.GeriOldman je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:11Bellerin je užasan igrač, mrtav već nekoliko godina. Čak i u najgorem arsenalu u zadnjih 20 godina nema mjesto u prvih 11. Hvala, ali ne hvala.
Drugo, Dumfriesu je otkupna cijena 15 miliona, što je pljačka za takvog igrača. Ako nisu već odavno stupili u kontakt onda su budale.
Kakvi bakraci Dumfries i Bellerin.
Zabac, DD i Kolarov obnovili ugovore. Sampionski. Jos je i Young trebao i mjera
Ne vjerujem da su ostavili ove igrace a onda naravno prodaju zbog gubitaka one dobre. Kolarov je trenutno za Jelen Super Lige i tjt, Zabac je realno i kao zamjena ispod prosjeka. DD mi je drag i njega bih ostavio iako je izgubio na kvaliteti.
Hakan i Simone dolaze, Hakimi prodat.. opet se vracamo prosjeku taman kada smo napravili iskorak. Conte je realno doktor nogometa za Inzaghija iako ja nisam pobornik Conteovog nogometa. Ogromne downgrade prave i bojim se da ce vise gubitaka ovim napraviti nego dobiti.
Ako osvajas logicno je da ces i vise novca generisati, ovako tesko da mi mozemo biti favorit iduce sezone za bilo sta. Predvidjam nam borbu za 3-4 mjesto, polufinale kupa i ispadanje u grupnoj fazi LP. Nazalost ne sluti nikako na dobro.
Ukoliko ista bude sa ovim 50+1 sto pokusavaju vjerovatno cu da ucestvujem mada znam da cu da bacim 500-1000€ al' ko ga hebe.
Zabac, DD i Kolarov obnovili ugovore. Sampionski. Jos je i Young trebao i mjera
Ne vjerujem da su ostavili ove igrace a onda naravno prodaju zbog gubitaka one dobre. Kolarov je trenutno za Jelen Super Lige i tjt, Zabac je realno i kao zamjena ispod prosjeka. DD mi je drag i njega bih ostavio iako je izgubio na kvaliteti.
Hakan i Simone dolaze, Hakimi prodat.. opet se vracamo prosjeku taman kada smo napravili iskorak. Conte je realno doktor nogometa za Inzaghija iako ja nisam pobornik Conteovog nogometa. Ogromne downgrade prave i bojim se da ce vise gubitaka ovim napraviti nego dobiti.
Ako osvajas logicno je da ces i vise novca generisati, ovako tesko da mi mozemo biti favorit iduce sezone za bilo sta. Predvidjam nam borbu za 3-4 mjesto, polufinale kupa i ispadanje u grupnoj fazi LP. Nazalost ne sluti nikako na dobro.
Ukoliko ista bude sa ovim 50+1 sto pokusavaju vjerovatno cu da ucestvujem mada znam da cu da bacim 500-1000€ al' ko ga hebe.
Stvarno smo pali qurcu za usi kad je Kolarovu produzen ugovor, lik je jos prosle sezone treba igrat za Inter forever a ne u prvoj ekipi...sramota.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sto je najgore ja mislim da je Spalletti > Inzaghi.
To ti je bukvalno downgrade u odnosu na eru prije Contea.
Dobro smo krenuli, Inzaghi talijanski trener bez karaktera koji pristaje na sve sto mu kaze sportski direktor, Turcin koji je pomalo debil u glavu, Kolarov Zabaci DD produzeni
Pored toga nesretan slucaj sa Eriksenom i nagodba vrijedna 7 mil sa Conteom.
Slag na tortu prodaja najboljeg beka u zadnjih 10 god za 70 mil Parizanima
Meni nije jasno zasto ne raskinu ugovor sa Vidalom, isplate ga koliko treba i cao. Ova trojica navedenih nisu bili realno za produzetak, osim mozda DD. Calhanoglu je bio nepotreban. Kad vec idemo u stednju i transformaciju, neka Perisic, Darmian i Dimarco potegnu na beku. Svakako je Eriskenova plata otpala. Agoumea gurnuti u vatru i vjerujem da se moze izboriti LP. Ovako si se vezao sa turcinom na 3 god i ako podbaci ove sezone, moras da ga trpis naredne 2 god, najbolje bi bila neka opcija 2+1 al jbga kad toga nema. Gagsi i Vecino takodjer moraju pronaci izlazna vrata, jednostavno nista ne pridonose osim sto stete budzetu.
Nije mi jasna uprava, taman kad dodje vrijeme da se rijesis otpada koji se nakupio godinama, ti ih onda vezujes jos malo ugovorom. Pa da su otapala ova trojica, nadomjestila bi se plata turcina i bili bi svi happy. Siguran sam da bi za gagsija ili vecina mogli naci neku opciju u kojem mi mozemo dobiti solidnog rezervnog stopera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.