Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
LBJ MVP
Kontakt:

Re: Forum - pristup mobitelom

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jan 2011, 18:06

RKO je napisao/la:Moj pristup internetom do foruma je potpuno isti kao i na PC-ju,znaci google tu kucam sportsport i otvaram prvu stranicu od predlozenih jel?!
Neke druge stranice automatski te redirektuju na m.xxxxx kad prepoznaju da se pristupa sa mob.Ovako dzaba mi loadira pocetnu stranicu.
Inace htc DHD koristim
Ne znam u mene je NOKIA i imam mini OPERU u kojoj imam opcije pretraga googleom ili da kucam stranicu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 17 jan 2011, 18:09

Ma nije tolika frka ali bi bilo lijepo kad bi sam redirektovo :D
Ma mogu i ja kucat direktno ali navikao ovako u trazilicu :D
RIP SALE VILENJAK

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 jan 2011, 19:28

hm... mislio sam da redirektuje automatski?
jel kod sviju nema redirekcije ili samo na pojedinim mobitelima?

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 18 jan 2011, 10:22

Moze jedno pitanje??? preko kojih mobitela se moze uci na internet? ja mislim da ima i kod mene ta opcija,(mobitel mi je klizni,ima bloototh,kameru...)ali mislim da trebam otici u postu i prijaviti internet preko moba?? :roll: ...

P.S. da li se placa nesto? ne razumijem se bas nesto u stvari mobilnim internetom :lol: :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jan 2011, 10:32

@David Villa

Trebaš poslati poruku u kojoj će pisati "PRIJAVA" na određeni broj, a onda ćeš dobiti upute kako aktivirati internet(Ne sjećam se na koji broj bi se trebala poslati poruka, ali imaš na temi "chat" svu proceduru oko toga, al' na prijašnjim stranicama).

@Admin,

Kod mene ide kao po loju; malo je samo sje* oko prelaska u novi red prilikom kucanja posta(teško se snaći koliko puta bi se trebalo pritisnuti da on sam prebaci u novi pasus), ali ostalo je za pet. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 18 jan 2011, 10:34

Monolog je napisao/la:@David Villa

Trebaš poslati poruku u kojoj će pisati "PRIJAVA" na određeni broj, a onda ćeš dobiti upute kako aktivirati internet(Ne sjećam se na koji broj bi se trebala poslati poruka, ali imaš na temi "chat" svu proceduru oko toga, al' na prijašnjim stranicama).

@Admin,

Kod mene ide kao po loju; malo je samo sje* oko prelaska u novi red prilikom kucanja posta(teško se snaći koliko puta bi se trebalo pritisnuti da on sam prebaci u novi pasus), ali ostalo je za pet. :D
Hvala puno ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 jan 2011, 12:27

@Admin,

Koji ti je mob. ako je smarthphone klikni enter i eto te ;)
RIP SALE VILENJAK

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 18 jan 2011, 12:28

RKO je napisao/la:

@Admin,

Koji ti je mob. ako je smarthphone klikni enter i eto te ;)
NOKIA :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 18 jan 2011, 12:32

Jedan prijedlog .
Bilo bi dobro da , kada se cita forum preko moba , ne citiraju cijeli komentari vec samo da pise " citiran taj i taj " . Ovako moramo otvarati ono : procitaj cijeli post :)

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jan 2011, 21:48

Ko i na osnovu cega mi je obrisao post na chatu,koliko znam tamo se ne moze spamat,moze se pisati o bilo cemu,nije bilo ni uvredljivo nit ista,jednostavno sam napisao da ima ovaj lik sa vise profila i da se raspravlja sam sa sobom,i nije prvi put da kada to spomenem da mi se post brise.
E pitam sad,na kojoj osnovi,pogotovo na chatu??
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2011, 23:35

Da malo pripazite na @Sccimiu,aka @Monkey.Koliko ja znam jedna osoba koja se trajno banuje,mora biti banovana prilikom njenog prijavljivanja pod novim nickom. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 19 jan 2011, 23:43

Devil je napisao/la:Da malo pripazite na @Sccimiu,aka @Monkey.Koliko ja znam jedna osoba koja se trajno banuje,mora biti banovana prilikom njenog prijavljivanja pod novim nickom. ;)
Tako bi barem trebalo biti ako se banuje adresa a ne nick samo ali.....
RIP SALE VILENJAK

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jan 2011, 15:14

Megamon je napisao/la:Jedan forumas spominje moju mamu u negativnom kontekstu pa ako je to dozvoljeno onda da svi pocnemo tim "aborodjinskim" govorom?
taj je već banovan na sedmicu, još prije desetak dana (kad i ti zbog odgovora na njegove komentare)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 jan 2011, 15:22

RKO je napisao/la:
Devil je napisao/la:Da malo pripazite na @Sccimiu,aka @Monkey.Koliko ja znam jedna osoba koja se trajno banuje,mora biti banovana prilikom njenog prijavljivanja pod novim nickom. ;)
Tako bi barem trebalo biti ako se banuje adresa a ne nick samo ali.....
Mislim da je banip djelotvoran samo kad neko ima static ip. Vjerovatno se varam?!?!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jan 2011, 15:27

ne varaš se.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 20 jan 2011, 17:22

$ " " $ $ $ срца!

& % ' - " ? & " ",а " " ',$ ' ' " $ ?,јер $ ставова " " " ?.? с $ стране ? " ' $ $ $ отворе $ ? $ '. ' & се зову " " " " & " РС,а ' " " & " РС & " за "?
Јер $ - $ на & " $ " па $ СП у & " ? " & то $ на " ' $ ? /," $ нас тзв. странаца се - " $,- се на " ' " & & ? " & ? ". У & ? то је ' $ па - се ",",",",хоџе " " ? " " ? " " & ? уво за & " & ? & " на ' ' а не ' $ - ' $ ? " " успјех јер готово (¥ ") $ ' " " - % се " по степену ' " степену /,? & на ' о & $ не &.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jan 2011, 02:24

Niste vi stranci, vi ste naši, samo to još ne znate ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 23 jan 2011, 10:10

zvornicki klan je napisao/la:$ " " $ $ $ срца!

& % ' - " ? & " ",а " " ',$ ' ' " $ ?,јер $ ставова " " " ?.? с $ стране ? " ' $ $ $ отворе $ ? $ '. ' & се зову " " " " & " РС,а ' " " & " РС & " за "?
Јер $ - $ на & " $ " па $ СП у & " ? " & то $ на " ' $ ? /," $ нас тзв. странаца се - " $,- се на " ' " & & ? " & ? ". У & ? то је ' $ па - се ",",",",хоџе " " ? " " ? " " & ? уво за & " & ? & " на ' ' а не ' $ - ' $ ? " " успјех јер готово (¥ ") $ ' " " - % се " по степену ' " степену /,? & на ' о & $ не &.

a što tebi smeta kad ja napišem da sam sretan jer je srbija izgubila,pa to je moje pravo da to napišem,isto kao što je i tvoje pravo da napišeš da navijaš za srbiju,i ti na tu moju konstataciju da sam sretan,posegneš za psovkom,i onda tebi nešto kao smeta,pretjeruješ,ti znaš da na početku te teme sam ja bio taj koji je branio tvoje pravo da pišeš ćirilicom,jer je bilo idiota kojima je to smetalo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 jan 2011, 14:02

Virtu4l je napisao/la:Niste vi stranci, vi ste naši, samo to još ne znate ;)
:mrgreen:

P.S. No hard feelings :lol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 jan 2011, 16:17

zvornicki klan je napisao/la:$ " " $ $ $ срца!

prijedlog se odbija.
naravno da ne može biti bilo kakva tema koja širi mržnju ili govori o mržnji.

isto tako, zaboravi da će se zabranjivati nekome da se raduje pobjedi ili porazu bilo koje strane zemlje. Naše zemlje nema na SP i normalno je da će svako odabrati neku stranu zemlju da za nju navija. ne vidim u čemu je problem s tim.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.