Dino Hodzic ja mislim, krilo je bio sad vjerovatno hoce da ga proba da vidi da li ce ostati.
Sarajevo sa prvom postavom, Zizovic se zajebava.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
HvalaSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:49Dino Hodzic ja mislim, krilo je bio sad vjerovatno hoce da ga proba da vidi da li ce ostati.
Sarajevo sa prvom postavom, Zizovic se zajebava.![]()
Oni su tu da uzimaju a ne da daju....zajedno sa bivsim upravama, ovi naprave dugove a menadzeri naplate po nekoliko puta za jedan dug, pa se rastale, pa opet sve iznova....to je tuzlanska fudbalska elita, klub postoji radi njih.
bukvalno skup ljudi na tribini koje boli **** za Slobodom, nego su tu samo iz licnih interesa, cim njihovi igraci nisu tu ili vise ne igraju slijedi pljuvanje po UO a oni ih opet pustaju na tribine.
Pa vec neki pljuju po klubu jer im igraci ne igraju a gledaju svaku utakmicu s tribine, tuga bas
Katastrofalan izbor. Ubjedljivo najlošiji golman lige.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 19:23Prvo poluvrijeme solidno, fine dvije postave imamo. Obavezno trazit golmana, Bukvic je los
Baš tako, pa pratimo mi ovu ligu jbt, lik je jednostavno loš.
Ma i Kozic je kikser vecinom bio je dobar dok je bio u Gosku, Bilobrk je vec star, a Aziru kuca daleko bila od Tušnja. Mogo bih se opet gdje iskopat kakav Golubovicantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 20:49Barem 3-4 golmana imaju koji su slobodni i mogu se dovest, a da su bolji od Bukvica. Kozic, Bilobrk, Azir ( mada njega ne bi vise nikad volio vidjet u Slobodinom dresu, al lakse i njega gledat nego Bukvica)
Nema od Halilovica nista, prico sam s njim skoro kaze da su barem uradili travnjak na Tušnju dosao bih, mada ne vjerujem da je to razlog, vjerovatno ceka inostranstvo.Karambeu je napisao/la: ↑27 jun 2021, 10:50Mali Hodzic je bas talentovan igrac i dok je bio u prvom timu nikada nije dobio pravu priliku, vidim kalio se u Slavenu, nadam se da je dovoljno sazrio, svaki mlad i kvalitetan igrac koji moze napredovati je dobro dosao. Neko spomenu Halilovica, on bi realno bio pravo pojacanje, nama bas trebaju dva top pojacanja na krilu i u sredini. Racunam da je Karisik na stoperu vec zavrsen, kad bi uboli Halilovica i Curjurica mislim da bi imali bas finu ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.