FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A vi bi da se pitate za klub, a?
Pitali ste se, ili takvi kao vi pa smo na viršlama bili.
Pitali ste se, ili takvi kao vi pa smo na viršlama bili.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Kraj 1:1
-
- Kontakt:
Ma tempiranje forme,bice ovo sve ok,pozdrav sa brda vidimo se 
-
- Kontakt:
Kraj
1:1
Znam da je prijateljska ali nisam ovim zadovoljan sekunde
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nisu ni sada daleko od viršli
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Vjerujemo ti da nismo toliko zatvoreni sigurno bi ti se izvinuli za tvoje trenutno stanje...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2021, 19:51Kraj
Jos Krste i to je znaci to.
Dizdarevic
Oremus Lazic Dupovac Pidro
Sevelj Djokanovic?
Fanimo Susic? Krste
Mesanovic?..
S tim da se jos ne zna sudbina ovih sa upitnicima.
Sta je sa Adukora?
Dizdarevic
Oremus Lazic Dupovac Pidro
Sevelj Djokanovic?
Fanimo Susic? Krste
Mesanovic?..
S tim da se jos ne zna sudbina ovih sa upitnicima.
Sta je sa Adukora?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- osvajaci551
- Kontakt:
Borac i Velez su mi najozbiljniji ako sacuvaju igrace.Naravno tu su i Zrinjski i Siroki uvijek,kao i Tuzla city
FK SARAJEVO.
Pogledao sam utakmicu s brda koliko se moglo od sunca vidjeti. Noge teske, igraci tromi, otprilike kao i u vecini utakmica prethodne polusezone. Nema svijetle tacke u drugom poluvremenu izuzev povratka Dala i Ahmetovica. Vecinom se vrtilo u 4-2-3-1 formaciji, sto me malo zacudilo. Nadam se da ce pokusati i sa trojicom pozadi. Splicanin je solidan, iako mislim da bi se mogao okusati i kao taj desni wing back.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što nisi zvao...Napapijri je napisao/la: ↑26 jun 2021, 20:10Pogledao sam utakmicu s brda koliko se moglo od sunca vidjeti. Noge teske, igraci tromi, otprilike kao i u vecini utakmica prethodne polusezone. Nema svijetle tacke u drugom poluvremenu izuzev povratka Dala i Ahmetovica. Vecinom se vrtilo u 4-2-3-1 formaciji, sto me malo zacudilo. Nadam se da ce pokusati i sa trojicom pozadi. Splicanin je solidan, iako mislim da bi se mogao okusati i kao taj desni wing back.
Kad bi Oremuš u sredu a Ševelj na beka al da su na tim pozicijama najbolji, bilo bi top.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa ko dovede investitora/vlasnika upravljačkih prava?
Sabrina, Jahić, Hadžić ili navijači FK Sarajeva?
Naravno da su navijači, Kusturica i ekipa svojim vezama i svojom ljubavi prema klubu dovedoše investitore koji vratiše dugove, uložiše dovoljno da se odlijepimo od svih ekipa u državi ali naši ljudi, domaći, nas spriječiše da se skroz odlijepimo kao što smo trebali, al nismo. I ovi trofeji do sad su odlični ali moralo je to dosta bolje, bar još minimalno 2-3 trofeja obzirom na okolnosti.
Navijači su najveća snaga najvećeg kluba u državi. Opet će navijači čupat klub ako ode u neželjenom pravcu kojim trenutno korača, a botolomija će gledat lijevo-desno ko će ponudit pored sendvičića neki slatkiš da bi se moglo kuckati od kuće.
FK Sarajevo
Pa što otjeraste Kusturicu i ekipu, kada su ljudi bili tako dobri ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑26 jun 2021, 20:29Pa ko dovede investitora/vlasnika upravljačkih prava?
Naravno da su navijači, Kusturica i ekipa svojim vezama i svojom ljubavi prema klubu dovedoše investitore koji vratiše dugove, uložiše dovoljno da se odlijepimo od svih ekipa u državi ali naši ljudi, domaći, nas spriječiše da se skroz odlijepimo kao što smo trebali, al nismo. I ovi trofeji do sad su odlični ali moralo je to dosta bolje, bar još minimalno 2-3 trofeja obzirom na okolnosti.
Navijači su najveća snaga najvećeg kluba u državi. Opet će navijači čupat klub ako ode u neželjenom pravcu kojim trenutno korača, a botolomija će gledat lijevo-desno ko će ponudit pored sendvičića neki slatkiš da bi se moglo kuckati od kuće.
- robertkosar
- Kontakt:
Nesumnjam ni sekunde u ovu ekipu sa mozda jos dva nova napadaca. Nadam se da ce Nam i uprava ispostovati ove igrace i isplatit plate. I idemo ako bog da u borbu za sami vrh

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne valja Sevelju sto je odmah zabio gol. Sad pocinje stagnacija i mrtvi prosjek.
Lazic ispada ko ratkapa.
Lazic ispada ko ratkapa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ko mi? Ko smo mi a ko ste vi?fks74 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 20:45Pa što otjeraste Kusturicu i ekipu, kada su ljudi bili tako dobri ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑26 jun 2021, 20:29Pa ko dovede investitora/vlasnika upravljačkih prava?
Pa ono ti ne zna odgovor na to pitanje, ono samo pise da bude inn. Karakter koji je rekao da nece vise pisati ovdefks74 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 20:45Pa što otjeraste Kusturicu i ekipu, kada su ljudi bili tako dobri ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑26 jun 2021, 20:29Pa ko dovede investitora/vlasnika upravljačkih prava?

Cuj holija, procijenio bajo nakon jedne prijateljske (koju btw nije ni gledao) da smo u qrcu i u rangu Slobode

Sjebat ce se nacija u narednih 10tak dana, samo da transakcija prodje kako treba

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Vi ste Sarajevo, a mi placenici (tako siJux kaze)Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 20:50Ko mi? Ko smo mi a ko ste vi?fks74 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 20:45Pa što otjeraste Kusturicu i ekipu, kada su ljudi bili tako dobri ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑26 jun 2021, 20:29
Pa ko dovede investitora/vlasnika upravljačkih prava?

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, perodeformero i 50 gostiju.