Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
Jesu li forumasi koji su prozivali selektora Loju uputili izvinjenje? Ispostavi se da nije instagramusi Melisi nikakvu minutazu trebao dati. Najgora igracica na prvenstvu. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
MOJA STRANKA
MARICA GAJIC
MARICA GAJIC
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne znam stvarno zasto se toliko prepirete oko toga da li smo bolji ili losiji kad neko (u ovom slucaju JJ) igra ili ne. Svima je jasno da smo prilicno ozbiljna reprezentcija kada je ona tu, i da ju je nemoguce zaustaviti na bilo koji nacin da ne upakuje svoje statistike, koje su za nju kao igracicu i za njeno znanje kosarke sasvim normalne. Dovoljno je samo da pogledate, evo dajem primjer ovo vrijeme dok je bila na EP, kako igraju Connecticut Sun. Bez nje imaju omjer 1-3, prema tome, znaci da je i njima itekako bitna igracica i da nisu uzalud pokusavali da joj zabrane da dodje na prvenstvo. Jer ona je trenutno medju 5 BEST WORLD CLASS PLAYER.
Evo dacu namjerno primjer NBA 90-ih, zamislite samo Bulse bez Jordana, Utah bez Malone-a. ili Lakers bez RIP Bryanta ili Oneala (koga god od njih dvojice)
, nema sanse da bi bili takvi kakvi jesu, i sve to postigli, tako da je bezveze to pricati kakav je ko kada nema glavnog igraca.
Druga stvar, djevojka igra do zadnjih atoma snage, jer je za nju to profesionalnost i obaveza, i raduje se kao dijete pobjedi u uspjehu, jednostavno navikla je na takav stav i razmisljanje. Takodjer, ubjedjen sam da ce igrati za nas sve dok je Lojo tu, jer on joj je u mnogome pomogao da bude tu gdje je sada (u reprezentaciji) cjelo vrijeme je bila-zivjela kod njega, i sa njim je obilazio sve moguce, dok su zavrsavali potrebnu dokumentaciju za dobijanje drzavljanstva, tako da sigurno ne bi pogazila datu rijec njemu i svima u reprezentaiciji. Takodjer, tu je jos jedan razlog, a to je Marica (jos jedno veliko blago) koja ce sigurno postati jos bolja uz nju, a i njih dvije se najvise drze i podrzavaju jedna drugu (sto je i normalno, jer je ona najbolje poznaje, igrajuci sa njom u Evropi)
Ne sumnjam da ce, upravo, zbog svih ovih razloga, JJ-ako bude zdrava igrati i na SP i ponovo u kvalifikacijama i abd i na EP, nije to upitno uopste.
Tu su i ostale igracice, prije svega Babic, Dzombeta i Delic (pa onda i sve ostale, naravno), kosarka je timski sport i sigurno da svaka daje svoj doprinos 100% i zele najbolje.
I naravno svemu ovome treba pridodati i RAZIJU, ona je iz sjene vodila klupu, siguran sam u to, i ima sigurno uticaja na ovaj uspjeh kao i Lojo, ako ne cak i vise, ali Lojo je na klupi, tj. on se vodi kao trener i zato ce svi reci da je on najuspjesniji-daleko od toga da nije, ali opet kazem Razija je u mnogome doprinjela svemu ovome.
Tako da momci, uzivajmo u ovom uspjehu i da nam bude navika da se radujemo abd i u buducnosti
CURE SVAKA CAST
I da, izvinite zbog malo veceg posta...
Evo dacu namjerno primjer NBA 90-ih, zamislite samo Bulse bez Jordana, Utah bez Malone-a. ili Lakers bez RIP Bryanta ili Oneala (koga god od njih dvojice)

Druga stvar, djevojka igra do zadnjih atoma snage, jer je za nju to profesionalnost i obaveza, i raduje se kao dijete pobjedi u uspjehu, jednostavno navikla je na takav stav i razmisljanje. Takodjer, ubjedjen sam da ce igrati za nas sve dok je Lojo tu, jer on joj je u mnogome pomogao da bude tu gdje je sada (u reprezentaciji) cjelo vrijeme je bila-zivjela kod njega, i sa njim je obilazio sve moguce, dok su zavrsavali potrebnu dokumentaciju za dobijanje drzavljanstva, tako da sigurno ne bi pogazila datu rijec njemu i svima u reprezentaiciji. Takodjer, tu je jos jedan razlog, a to je Marica (jos jedno veliko blago) koja ce sigurno postati jos bolja uz nju, a i njih dvije se najvise drze i podrzavaju jedna drugu (sto je i normalno, jer je ona najbolje poznaje, igrajuci sa njom u Evropi)
Ne sumnjam da ce, upravo, zbog svih ovih razloga, JJ-ako bude zdrava igrati i na SP i ponovo u kvalifikacijama i abd i na EP, nije to upitno uopste.
Tu su i ostale igracice, prije svega Babic, Dzombeta i Delic (pa onda i sve ostale, naravno), kosarka je timski sport i sigurno da svaka daje svoj doprinos 100% i zele najbolje.
I naravno svemu ovome treba pridodati i RAZIJU, ona je iz sjene vodila klupu, siguran sam u to, i ima sigurno uticaja na ovaj uspjeh kao i Lojo, ako ne cak i vise, ali Lojo je na klupi, tj. on se vodi kao trener i zato ce svi reci da je on najuspjesniji-daleko od toga da nije, ali opet kazem Razija je u mnogome doprinjela svemu ovome.
Tako da momci, uzivajmo u ovom uspjehu i da nam bude navika da se radujemo abd i u buducnosti

CURE SVAKA CAST

I da, izvinite zbog malo veceg posta...
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 26 jun 2021, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto Marica, a ne Jones?

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Jons iz 1000 razloga, a moja MARICA iz 1001 raloga. Dobro pitanje, a jos bolji odgovor.
Da dobijem unuku, insistirao bih da se zove Marica Jr.

Allahami

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Sportsport.ba je jedini portal koji vjeruje da drugi imaju šansu da budu prve ispred Sad-a u ženskoj košarci.
S obzirom da ce kod USA doci do velike smjene generacije, Australija moze biti glavni favorit sa 10 WNBA igracica predvodjene sa Cambage.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 18:59Sportsport.ba je jedini portal koji vjeruje da drugi imaju šansu da budu prve ispred Sad-a u ženskoj košarci.
- legenda reala
- Kontakt:
Amerikanac razguli s teme, imas Hardena i ostale svoje sunarodnjake, JJ nije Amerikanka ne znam zasto uopste pratis ovu temu, ne vidim nikakvu vezu tebe s ovom reprezentacijom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Australija mora prvo gledati da bude bolja od Francuske,pa onda tek da se suprotstavi Amerikankama.Koliko god da promjene igracica Amerika ce opet ostati broj 1.Chstal je napisao/la: ↑26 jun 2021, 19:39S obzirom da ce kod USA doci do velike smjene generacije, Australija moze biti glavni favorit sa 10 WNBA igracica predvodjene sa Cambage.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 18:59Sportsport.ba je jedini portal koji vjeruje da drugi imaju šansu da budu prve ispred Sad-a u ženskoj košarci.
Ma dok je neznalica poput tebe trazila da ona igra mogao sam i ocekivati da cura veze nema.legenda reala je napisao/la: ↑26 jun 2021, 19:41Amerikanac razguli s teme, imas Hardena i ostale svoje sunarodnjake, JJ nije Amerikanka ne znam zasto uopste pratis ovu temu, ne vidim nikakvu vezu tebe s ovom reprezentacijom
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ako forum jednoglasno podrzava nekog igraca u bh reprezentacijama to je sigurno promasaj. Brcaninovic je nekvalitetna igracica i ne zasluzuje minutazu.
Ja se izvinjavam ovoj ekipi u koju sam sumnjao poslije poraza od Slovenije, cilj su ispunile i svaka im cast.
Ja se izvinjavam ovoj ekipi u koju sam sumnjao poslije poraza od Slovenije, cilj su ispunile i svaka im cast.
-
- Kontakt:
Baš me zanima šta ce izmisliti FIBA mafija da vrati Spaniju u kvalifikacije na SP.
NISTA... Dobit ce pozivnicu od organizatora...BIHpatriota je napisao/la: ↑26 jun 2021, 20:08Baš me zanima šta ce izmisliti FIBA mafija da vrati Spaniju u kvalifikacije na SP.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Javio se Melisi na instagramu, nogirala ga, pa je sad hejta.legenda reala je napisao/la: ↑26 jun 2021, 19:41Amerikanac razguli s teme, imas Hardena i ostale svoje sunarodnjake, JJ nije Amerikanka ne znam zasto uopste pratis ovu temu, ne vidim nikakvu vezu tebe s ovom reprezentacijom

- legenda reala
- Kontakt:
Nigdje ja nisam nju trazio, a neznalica najveca oko kosarke se zna koje, nisam sreo covjeka da vise prati kosarku a manje zna o njoj od tbe

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
BIHpatriota je napisao/la: ↑26 jun 2021, 20:08Baš me zanima šta ce izmisliti FIBA mafija da vrati Spaniju u kvalifikacije na SP.
Nećemo mi imat love za toliki put u australiju

nema potpisa
Kako bolesnih likova ima, umjesto da uzivaju u uspjehu, dodju i crnjace ovde da nije ovog da nije ovog...fuj
Pravila su tu da se mijenjaju. HeheBIHpatriota je napisao/la: ↑26 jun 2021, 20:08Baš me zanima šta ce izmisliti FIBA mafija da vrati Spaniju u kvalifikacije na SP.
Jednostavno rjesenje, neko je spominjao trenutnim pravilima Australija igra te kvalifikacije, tj racunaju se kao prijateljske. Eto im jednog rjesenja umjesto koga ubaciti.
Sve se moze, samo da ne bude buntovnika na to

Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- legenda reala
- Kontakt:
Nakon ove tanke partije Meseman i solidne Vasic ako JJ ne uzme MVP to ce biti sramota