A jbg nije da sam previse iznenadjen.
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije oficijelno, ali 99.9% jest.
A i kao što džoni kaže, nije ni najmanje iznenađujuće.
Ocekivano,ako cemo biti full iskreni.
Motivisani Conor, u karate stavu, još uvijek je neporažen.
Nisam gledao njihov drugi meč još od kad su se borili i evo sad kako su izbacili free borbu na youtube-u pogledam. Conor je bio jako dobar, nema tu priče da je bio loš, da je pazio više na leg kikove mogao je dobiti, pogađao je dobro prolazile su mu kombinacije, ali je Dustin taktički izvrsno odradio meč. Mada sam mislio da će ga Dustin opet pobijediti nakon pogledanog meča vidim da Conor itekako ima šanse, samo što ga je Dustin taktički ubio, prvo mu gađao noge, izdržao par dobrih kombinacija i kad mu je uništio noge mogao je komotno da boksuje s njim i to je bio kraj. Conor se ponašao kao da je došao na boks meč.
Za drugi meč mi je definitivno favorit bio Conor, sad za treći ipak Dustin jer ima momentum, ali vrlo moguće da ću da fulam pobjednika ponovo.
Za drugi meč mi je definitivno favorit bio Conor, sad za treći ipak Dustin jer ima momentum, ali vrlo moguće da ću da fulam pobjednika ponovo.
Bektic dobio otkaz? Vidim na Instagramu, svadba se sprema, uopste mi po slikama nije u fokusu sto se borbi tice.
Hadzo se upravo bori.
Dobar Hadzo

Pobjeda odlukom, definitvno je mogao ranije rjesiti, ovaj u drugoj rundi nije mogao da stoji na nogama.
Kako god dobra pobjeda.
Kako god dobra pobjeda.
Unistio je Madeirosa, al ovaj nikako da padne 
Šta je sve lik primio i nije pao... Jedna od najvećih pobjeda u karijeri, odmah iza one protiv Helda. Zadnje tri minute kad ga je Medeiros srušio nisam smio gledati, ugasio sam stream. 
Strašno dosadna borba baš onako kako je Gane želio. Volkov bezopasan totalno.
Gane ponovo na bolju tehničku potkovanost pobjeđuje. Volkov je dobar skalp, sad pitanje je da li bi Gane mogao da zaprijeti Francisu, po mom mišljenju, jako teško.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Po mom mišljenju može itekako. Lik je nevjerovatno brz i pametan, mogao bi Francis imati velikih problema protiv njega.
Nevjerovatno kako je lagano neutralizirao Volkova.
Dobro, posle poslednjeg meča Ngannoua i kako ga je odradio teško je reći da mu ko može ozbiljno zaprijetiti. I meni je Gane gotivan, tehnički vrlo dobar, nije power puncher kako ga neki često nazivaju, ne znam na osnovu čega donose takav zaključak. S obzirom na broj borbi, bori se vrlo iskusno, može biti da si u pravu da može da ugrozi Ngannoua, jer za Ngannua možda i ne treba tražiti nekoga ko će da ga nokautira, nego kao što ti kažeš neko da ga neutrališe, to je možda Gane sposoban da uradi, ali kad je u pitanju onaj lik teško je prognozirati bilo šta.Donnie Darko je napisao/la: ↑27 jun 2021, 01:16Po mom mišljenju može itekako. Lik je nevjerovatno brz i pametan, mogao bi Francis imati velikih problema protiv njega.
Nevjerovatno kako je lagano neutralizirao Volkova.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne mislim da bi nužno pobijedio Ngannou, ali mislim da mu je najteži matchup trenutno i da bi mu bio najteža borba. Stipe je i dalje tu ali teško je išta prognozirat u korist Stipe u toj borbi poslije one dominacije Ngannoua prije par mjeseci.
Lewis je isto opasna borba zbog snage udarca, i to je to u biti. Od ostalih ga niko ne može ugrozit.
Lewis je isto opasna borba zbog snage udarca, i to je to u biti. Od ostalih ga niko ne može ugrozit.
To definitivno, jako tanka divizija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.