Ajjjj Z <3
Normala, moj prvi klub. Sloboda je zamjenski. ❤
Sine, Solinu i Simin Han kada uporedis kao da poredis Washington i Orasje.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 jun 2021, 09:16Najgore je kad ovi iz Dobrnje, Lipnice, Soline i sl ismijavaju Simin Han.
Je li ovo navijač Tuzla Citija pisePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 jul 2021, 16:52Kaze svetinja, institucija, armija navijaca ...
Nije prodalo ni 200 nekih sezonskih karti po 85 KM.
Mnogo se voli udruženje nena sta, ali preko interneta ili ako je eventualno džaba.
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 jul 2021, 18:00Ma bez namjere da uvrijedim nekoga, ali zaista kad se čita forum, komentari i sl čovjek bi rekao da će tih 1000 povlaštenih otici u roku od sat dva od puštanja u prodaju.
Ono skroz druga situacija na terenu, jedva 200 skupa sa ljudima iz vana.
Pa bice 16-17 domaćih utakmica 85 KM je ništa za klub koji volis i podržavaš.
Nisu valjda većina onih kojima je puno 4 marke i još hoće i upravljačka prava za 4 KM.
Ja sam svjestan da se u ovom trenutku ne možemo porediti po broju navijača i tvoja konstatacija je neuporediva. To je realno stanje. Ja govorim o odnosu na netu i po gradskim pričama. Armija navijača, svetinja i sl i onda se desi ovo.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 18:06Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 jul 2021, 18:00Ma bez namjere da uvrijedim nekoga, ali zaista kad se čita forum, komentari i sl čovjek bi rekao da će tih 1000 povlaštenih otici u roku od sat dva od puštanja u prodaju.
Nisu valjda većina onih kojima je puno 4 marke i još hoće i upravljačka prava za 4 KM.vama svaka čast kupili ste 2000 sezonskih za 150 km
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja uopste nisam navijač Slobode nego kako možeš vas i Slobodu poreditPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 jul 2021, 19:03Ja sam svjestan da se u ovom trenutku ne možemo porediti po broju navijača i tvoja konstatacija je neuporediva. To je realno stanje. Ja govorim o odnosu na netu i po gradskim pričama. Armija navijača, svetinja i sl i onda se desi ovo.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 18:06Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 jul 2021, 18:00Ma bez namjere da uvrijedim nekoga, ali zaista kad se čita forum, komentari i sl čovjek bi rekao da će tih 1000 povlaštenih otici u roku od sat dva od puštanja u prodaju.
Nisu valjda većina onih kojima je puno 4 marke i još hoće i upravljačka prava za 4 KM.vama svaka čast kupili ste 2000 sezonskih za 150 km
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko je meni poznato naše sezonske se prodaju prilično dobro.
Da si pročitao moj komentar vidio bi da sam spomenuo da trenutno po broju navijača se ne možemo porediti.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 19:20Ja uopste nisam navijač Slobode nego kako možeš vas i Slobodu poreditPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 jul 2021, 19:03Ja sam svjestan da se u ovom trenutku ne možemo porediti po broju navijača i tvoja konstatacija je neuporediva. To je realno stanje. Ja govorim o odnosu na netu i po gradskim pričama. Armija navijača, svetinja i sl i onda se desi ovo.
Pravi komparaciju brojke 10-15 komaka koji pisu na forumu i brojke od 1000 Platinum kartica.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 jul 2021, 19:03Ja sam svjestan da se u ovom trenutku ne možemo porediti po broju navijača i tvoja konstatacija je neuporediva. To je realno stanje. Ja govorim o odnosu na netu i po gradskim pričama. Armija navijača, svetinja i sl i onda se desi ovo.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 18:06Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 jul 2021, 18:00Ma bez namjere da uvrijedim nekoga, ali zaista kad se čita forum, komentari i sl čovjek bi rekao da će tih 1000 povlaštenih otici u roku od sat dva od puštanja u prodaju.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.