redbull93 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 23:29
VGS je napisao/la: ↑21 jun 2021, 22:12
redbull93 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 21:36
A to mi i jest problem, sto cu doci u bosnu 7 dana prije leta. U sarajevu zvao rekli mi da je kao knap sa vremenom, ali moze se i poslali me u Zenicu u filijalu posto mi je blize da se sa njima dogovorim i uplatim. Danas cura otisla i dole joj rekli to je puno kasno, ne moze dobiti vizu, nasa posla haha. Pa zvali su onda oni nesto, pa ce javiti, sta im ja znam. Kontam se cemu stres toliki kad moze online se izvaditi ili kao sto kazes turisticka na aerodromu. Problem je samo sto agencija klepa 50km po vizi sebi, to je njima
90 KM je viza da se izvadi u Sarajevu, ne klepa agencija nista, barem moja nije. Fazon je sto za nas u BiH ne vazi ono vadjenje vize kad tamo sletis na aerodromu tako da moramo ovdje zavrsiti. Koliko sam shvatio ti si negdje vani, pretpostavljam da mozes tamo izvaditi. Ove cure iz svicarske vadile u Hurghadi kad su sletile bez ikakvih problema. 10 minuta posla.
Vidjet cu hajde sta ce ovi reci, ne vidim razlog zasto ne bi mogao online uraditi to, kosta 50 km.
Zaboravih ti napisati najbolji savjet sto se tice puta u Egipat
Ako nisi neki sminker koji ce za 10 dana promijeniti 10 razlicitih kosulja, ponesi samo 3-4 kosulje, 1-2 pantalone i nesto sitno vesa.
Posto je nizak standard, nece ti nista biti skupo, tako da ce ti se moci sve oprati u hotelu.
Ja sam pranje pantalona, 3 kosulje, troje bokserice i 3 potkosulje platio manje od 10 KM.
Znaci ubacis u kesu prljavi ves, zovnes na recepciju i dodje neko po to. Zovu naredni dan da pitaju kad mogu donijeti cisti ves u sobu. Oprano, opeglano, i sve na vjesalici
Ja ko budala nekada vukao veliki kofer po aerodromu, sad neki manji ponesem sa minimalno stvari...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.