Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- egocentrik
- Kontakt:
- Bersaga
- Kontakt:
Re: Najveće svjetske misterije
Zanimljiva tema.
Moje pitanje, kako su pitari prokockali +13 za polusezonu?
Moje pitanje, kako su pitari prokockali +13 za polusezonu?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Dobar dio da, ali postoje slučajevi i video snimci, fotografije koje ne mogu nikako biti "optička varka".kraljttbvb je napisao/la: ↑15 mar 2021, 00:52
Neki dan lik uslikao brod kao da stoji u zraku. Inače opticka iluzija kao i većina "letecih tanjira"![]()
Posebno oni meksičke, brazilske vojske, a sada i američke.
Ovo je sad novi level.
Kao i svjetla u Phoenixu koje je gradonačelnik ismijavao (masovno viđenje) pa je kad se penzionisao rekao da je to uradio da bi smirio gradjane i da je i sam vidio isto i da ni on ni vlasti nisu imale pojma sta je to.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vojsci i treba da raja misli da su vidjeli leteći tanjir, a ne neki napredni avion za kojeg žele da ostane tajna da postoji dok ga testiraju.Pantelija je napisao/la: ↑25 jun 2021, 07:46Dobar dio da, ali postoje slučajevi i video snimci, fotografije koje ne mogu nikako biti "optička varka".kraljttbvb je napisao/la: ↑15 mar 2021, 00:52
Neki dan lik uslikao brod kao da stoji u zraku. Inače opticka iluzija kao i većina "letecih tanjira"![]()
Posebno oni meksičke, brazilske vojske, a sada i američke.
Ovo je sad novi level.
Kao i svjetla u Phoenixu koje je gradonačelnik ismijavao (masovno viđenje) pa je kad se penzionisao rekao da je to uradio da bi smirio gradjane i da je i sam vidio isto i da ni on ni vlasti nisu imale pojma sta je to.
Ja sam jednom bio 100% siguran da sam vidio neki neidentifikovani leteći objekat.
Ispalo da je u prvi aksam, kad je vidljivost slabija, auto prolazilo kroz šumu. I čas svjetlo u zraku vidiš, čas ne vidiš.
Bio sam se zijanio, dok auto nije izašlo na čistinu, pa vidio šta je...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nije ni cudo sto je to prvi put u historiji jer su sanse bolesno male i na neki nacin smo bili svjedoci historije i cinjenice da koliko god da su sanse male a moguce je da se nesto desi prije ili kasnije ce se desiti.
S obzirom na brzinu kretanja i G silu, nema teorije da ljudsko tijelo moze to izdrzati. Avion kada pravi zaokret ne pravi ga lagano jer ne moze bolje nego jer je g sila prejaka za ljudski organizam da podnese naglu promjenu pravca.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 jun 2021, 14:41
Vojsci i treba da raja misli da su vidjeli leteći tanjir, a ne neki napredni avion za kojeg žele da ostane tajna da postoji dok ga testiraju.
Ja sam jednom bio 100% siguran da sam vidio neki neidentifikovani leteći objekat.
Ispalo da je u prvi aksam, kad je vidljivost slabija, auto prolazilo kroz šumu. I čas svjetlo u zraku vidiš, čas ne vidiš.
Bio sam se zijanio, dok auto nije izašlo na čistinu, pa vidio šta je...
S toga, ako Ameri ili rusi stvarno posjeduju letjelicu koja ubrzava tim brzinama i pri istim pravi nagle promjene pravca, aferim. Medjutim, koliko ja znam, cak i najnovija i skrivena tehnologija je daleko od toga
Još niko nije dao valjano objašnjenje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Letjelice koje se vode pod NLO nisu ljudski ruku dijelo to je činjenica.Kao što reče kolega iznad manevre koje izvode ljudsko tijelo ne može izdržati.Ove letjelice nesmetano šibaju svemir-zrak-voda.
Ne znam jesi li gledao, pošto valjda trebaju danas objaviti izvještaj u vezi toga svega, naravno ne očekujem ništa specijalno ili da nešto puno kažu, uglavnom zanimljiv intervju.
Čekam taj izvještaj treba svaki dan izaći al' ne vjerujem da će nešto više reći nego što znam.Nisam ovo gledao.
Tu i jeste "problem" i zbog toga Ameri nisu "uzbudjeni" jer su svjesni da ljudski organizam ne moze to izdrzati.
Ako je iko ikada bio pod nekom vecim G silom, zna kakav je gadan osjećaj
Sto se izvještaja tiče, možda ipak bude sta ali trebat ce vremena jer ce tu biti dosta dokumenata kako sam shvatio... I mozda pokoji video mornarice i sl.
https://www.dni.gov/files/ODNI/document ... 210625.pdf
Eto vam izvještaj, ukratko:
The interim report released on Friday said most of the 144 reported cases of the "unidentified aerial phenomena", referred to as UAP, came in the last two years, after the US Navy put in place a standardised reporting mechanism.
In 143 of the reported cases, they "lack sufficient information in our dataset to attribute incidents to specific explanations".
Crucially, it said there were "no clear indications that there is any non-terrestrial explanation" for the aircrafts, but also did not rule it out.
Eto vam izvještaj, ukratko:
The interim report released on Friday said most of the 144 reported cases of the "unidentified aerial phenomena", referred to as UAP, came in the last two years, after the US Navy put in place a standardised reporting mechanism.
In 143 of the reported cases, they "lack sufficient information in our dataset to attribute incidents to specific explanations".
Crucially, it said there were "no clear indications that there is any non-terrestrial explanation" for the aircrafts, but also did not rule it out.
Američka vlada nastavlja politiku laži i obmana vlastitih građana,čuj neki se mogu objasniti ali neki ne i na tome stali.Dobro oni znaju šta je u pitanju ali nije vrijeme da se sa tim izađe u javnost,iako pojedini visoko rangirani ljudi iz vojske govore suprotno.
I meni je smjesno da u doba kad svaki insan ima sa sobom kameru jos nije snimljen ni jedan normalan video koji dokazuje da NLo postoji ... Sve neki snimci muljavi il snima preko drveta oblaka il se drma ...
Najveci apsurd i jest sto to nikad nije konkretno snimljeno. Mislim citav fenomen se i ne bi zvao NLO. To i jest snaga te teorije, nikad ne mozes ni potvrditi ni opovrgnuti je, sve se bazira na dozivljaju.
Pa ako se nalazi na nebu moras ga zumirat da bi se vidjelo i samim tim dobijas mutan snimak + kad zumiras i najmanji pokret biva naglasen. Probaj veceras snimit avion ili slikat mjesec pa ces vidjet.
Očito da nisi dovoljno istraživao UFO fenomen.
Imas snimke američke i meksičke vojske , gdje se vide visina, brzina, duzina i slično.
Imas snimak iz turske, koji je poslan na 10ak najpoznatijih svjetskih video-analiza, gdje su svi rekli da video nije na bilo koji način editovan
Dakle, samo treba malo se zaroviti.
Ovaj izvještaj naklon 70 godina priznaje da ljude koje su ismijavali su bili u pravu.
Eto, pogledaj cijeli video. Prati datume i vrijeme snimka.