FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fina je ekipa, kako je i receno do odlaska na zlatibor znat ce se 80% ekipe, znaci doci ce mozda jos 2 igraca i to je to.
Na Zlatibor je otputovalo 27 prvotimaca: Dalibor Drakulić, Armin Mustačević, Semir Bukvić, Adnan Salihović, Kenin Devedžić, Emir Jusić, Nedim Avdić, Tarik Kapetanović, Muharem Ćivić, Jasmin Osmić, Amar Beganović, Miloš Karišik, Josip Balić, Alen Kurtalić, Harun H.Beganović, Fedor Predragović, Armin Vrabac, Dino Hodžić, Haris Hasanović, Tarik Saletović, Eldar Mehmedović, Saša Maksimović, Abid Mujagić, Said Husejinović, Dženis Beganović, Adi Alić i Mirsad Ramić.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Salihović je tu upisan po naviciSky9 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 11:19Na Zlatibor je otputovalo 27 prvotimaca: Dalibor Drakulić, Armin Mustačević, Semir Bukvić, Adnan Salihović, Kenin Devedžić, Emir Jusić, Nedim Avdić, Tarik Kapetanović, Muharem Ćivić, Jasmin Osmić, Amar Beganović, Miloš Karišik, Josip Balić, Alen Kurtalić, Harun H.Beganović, Fedor Predragović, Armin Vrabac, Dino Hodžić, Haris Hasanović, Tarik Saletović, Eldar Mehmedović, Saša Maksimović, Abid Mujagić, Said Husejinović, Dženis Beganović, Adi Alić i Mirsad Ramić.![]()
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Dolazi jedan vezni igrac.
Realno,po prikazanom smo trebali dobiti jucer.
Mali Saletovic top, kakva lakoca u igri. Saida ne mogu uhvatiti ni 3 igraca Sarajeva. Dzenis izgleda mocno na novoj poziciji. Kurta sve vise napreduje. Osmic pusta fore Djani Salcinu pa ga stigne.
Sarajevo nista pretjerano i sa igracima koji su u najavi da idu.
Mali Saletovic top, kakva lakoca u igri. Saida ne mogu uhvatiti ni 3 igraca Sarajeva. Dzenis izgleda mocno na novoj poziciji. Kurta sve vise napreduje. Osmic pusta fore Djani Salcinu pa ga stigne.
tuzlanska Sloboda
Koja je nova Dženisova pozicija?zlajci je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:35Realno,po prikazanom smo trebali dobiti jucer.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bilo je skoro ali nisam pohvatao.
Mogu li ovu premium kupiti - platiti negdje drugo osim on-line i još da je posle 17 sati.
Mogu li ovu premium kupiti - platiti negdje drugo osim on-line i još da je posle 17 sati.
& $ ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta je sa kinezom? Hoce li ostati ili ce nas napustiti? Jel dobio bolju ponudu? Treba ga na vrijeme potpisati dok nije dobio neku ponudu i gledati min. 2+1.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Saletovica svi hvale, mislim da ce on biti drugi u21 u prvoj postavi od ove sezone, on i Balic na veznim.
Mislim da cemo mi imat najmanje problema stim novim u21 pravilom, malo zbog cinjenice da nemamo u ekipi nekog starijeg ko odskace kvalitetom toliko a i zbog cinjenice da imamo relativno kvalitetne pa i iskusne u21 igrace (Osmic, Devedzic, Alic) a i ova generacija juniora je izbacila par kvalitetnih igraca (Mehmedovic, Saletovic..)SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 20:18Saletovica svi hvale, mislim da ce on biti drugi u21 u prvoj postavi od ove sezone, on i Balic na veznim.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Jel ostaje Amar Beganovic i sledece sezone u Slobodi?
- Beduin
- Kontakt:
Ne sjecam se da Saletovic i ima profi ugovor sa prvim timom. I tesko ce tek tako izbaciti Kurtalica, iako se zasralo s ovim moranjem igranja 2 U21 igraca pa valja kalkulisati.
Ja nekako ponajvise nade iz juniora polazem u Mehmedovica, ako ne zabrljaju sa njim i ne produze na vrijeme dugorocniji ugovor i pocnu mu davati minutazu.
A i Harun ce biti zvijer, barem ga dosta hvale.
Ja nekako ponajvise nade iz juniora polazem u Mehmedovica, ako ne zabrljaju sa njim i ne produze na vrijeme dugorocniji ugovor i pocnu mu davati minutazu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Saletovic amaterski imao na godinu, istekao 31.5. 2021. Valjda su produzili, jer je 2002. godisteBeduin je napisao/la: ↑27 jun 2021, 20:50Ne sjecam se da Saletovic i ima profi ugovor sa prvim timom. I tesko ce tek tako izbaciti Kurtalica, iako se zasralo s ovim moranjem igranja 2 U21 igraca pa valja kalkulisati.
Niko, niko, samo Sloboda
Saletovic skoro potpisao 1+1 kao i svi ostali
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Krpic,bravo majstore tako treba
hanlija mrtvi, pogriješio si temu.
@Aerials proĆeraj ovo sa teme.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

7 mjeseci prošlo, čekamo...

Mogu ti odgovoriti isto sa dva pitanja, ali neću, nemam vremena da se raspravljam kada znam da sam upravu. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.