FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Azzuri
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Azzuri » 27 jun 2021, 10:50

Benderrr je napisao/la:
27 jun 2021, 10:38
Messi je kapiten u Argentini, Ronaldo je kapiten u Portugalu o čemu pričaš?
Kakvi crni ratnici, papak iz Tuzle dao 3 gola i dižete ga u nebo. A drugim koji se trude i bore ****.e majke i porode. De ne bulazite više gluposti.

Zamisli mozga psovati Stilica majstora a primjer mi treba biti Krpic. Boze ti mene sacuvaj

Stilic igrao po Evropi i vrati se u svoj klub da mu papci jeb.u majku. Tacno ovaj grad pun seljaka gadi mi se vise sve ovo citati.
Sta reci za tebe kad ne razumijes uopce prvi dio recenice :plac: kapiten jeste, al mu se zamjera njegovo ponasanje kapitena i vodjenja reprezentacije pa se zato i oprostio bio.Al ocito da ne pratis nogomet...
Krpic primjer treba biti svakom igracu po svom zalaganju i trudu a odakle je frajer nema nikakve veze, uostalom na kraju nas vazda nasi ljudi zajebu..

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 27 jun 2021, 10:52

Azzuri je napisao/la:
27 jun 2021, 10:50
Benderrr je napisao/la:
Kakvi crni ratnici, papak iz Tuzle dao 3 gola i dižete ga u nebo. A drugim koji se trude i bore ****.e majke i porode. De ne bulazite više gluposti.

Zamisli mozga psovati Stilica majstora a primjer mi treba biti Krpic. Boze ti mene sacuvaj

Stilic igrao po Evropi i vrati se u svoj klub da mu papci jeb.u majku. Tacno ovaj grad pun seljaka gadi mi se vise sve ovo citati.
Sta reci za tebe kad ne razumijes uopce prvi dio recenice :plac: kapiten jeste, al mu se zamjera njegovo ponasanje kapitena i vodjenja reprezentacije pa se zato i oprostio bio.Al ocito da ne pratis nogomet...
Krpic primjer treba biti svakom igracu po svom zalaganju i trudu a odakle je frajer nema nikakve veze, uostalom na kraju nas vazda nasi ljudi zajebu..
Argentina trenutno igra Copa America i Messi je kapiten. Da je tako ne bi vise nikad bio kapiten.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 27 jun 2021, 11:05

Biti kapiten ne znaci nositi samo traku oko ruke
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 27 jun 2021, 11:14

Benderrr je napisao/la:

Ovi neki studenti iz pm nam diktiraju mišljenja i spinuju po forumima i društveni mrežama ko treba biti kapiten, ko da se pljuje. Dok sam ja tu nećete banditi.
:bow:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 27 jun 2021, 11:17

PlavaOfanziva je napisao/la:
27 jun 2021, 11:05
Biti kapiten ne znaci nositi samo traku oko ruke
Tako je 🤣
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jun 2021, 11:22

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 27 jun 2021, 11:53

wolfie je napisao/la:
27 jun 2021, 11:14
Benderrr je napisao/la:

Ovi neki studenti iz pm nam diktiraju mišljenja i spinuju po forumima i društveni mrežama ko treba biti kapiten, ko da se pljuje. Dok sam ja tu nećete banditi.
Cuj Stilic igrao po Evropi i vratio se da mu psuju majku.Kada ovo covjek sa strane cita rekao bi da je Stilic volonter a momak ima jednu od najvecih plata u ligi.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 27 jun 2021, 12:06

Ma jok, treba igrati dzaba da nam studenti iz donjih Rahica budu zadovoljni. Ima platu jer je najbolji igrač u ligi, a to se pokazalo dok se liga igrala normalno. Ne plaćaju mu ništa, a Toskas ti uzeo za jednu utakmicu i mjesec u klubu ko Stilic za godinu, tad su studenti drkali na te igrače.
by KANA

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 27 jun 2021, 12:09

Legendo moja Željezničar je opća mjesto i tačka prepoznavanja, pa ko je odakle nema nešto pretjerano veze. Ili ako ima, onda ideš u smjeru da igraš kantonalnu. To ti je recimo kao da za Pink Floyd kažeš da samo raja iz Kembridža zna kako se oni ispravno slušaju i koju furku furaju, i da ostatak planete zemaljske ne zna šta je to Pink Floyd i kako se ne možemo poistovjećivati s njihovom muzikom... Kako je bogati onda Ivica legenda Šturma. Da im kažemo halo ba nemojte nam vi papci austrijski našu legendu u usta uzimat?

Bez uvrede za bilo koga, ali nećeš proći razbojniče. Ta tvoja rečenica provincijska da nema ko tebi pametovati ovdje o Želji nas i vuče prema duelima sa Famosom, Pofalićkim itd.

Mi smo Željini, Željo je naš. Sve ostalo je pitarluk. Rispekt za Štilu i svakog dijete kluba koje hoće da nešto ponudi zauzvrat. I nadam se da će ostati u klubu i vratiti se na kolosijek da začepi usta pljuvačima. Isto tako rispekt i za Krpu mangupa protiv kojeg sam bio zbog ušljivog bordo dresa kojeg je nosio. Začepio nam je usta, i odveo me u poziciju da sa ponosom uslikam dijete s njim ako ga đe sretnem.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 27 jun 2021, 12:13

Ne moze vama Bog ugoditi. Nema igrača kojeg niste popljuvali, vi šatro nesto znate neke info o igračima.
by KANA

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 27 jun 2021, 12:22

Benderrr je napisao/la:
27 jun 2021, 12:06
Ma jok, treba igrati dzaba da nam studenti iz donjih Rahica budu zadovoljni. Ima platu jer je najbolji igrač u ligi, a to se pokazalo dok se liga igrala normalno. Ne plaćaju mu ništa, a Toskas ti uzeo za jednu utakmicu i mjesec u klubu ko Stilic za godinu, tad su studenti drkali na te igrače.
Niko ne kaze da treba dzaba igrati ali se ne treba stvarati slika da je dosao iz ljubavi a ima oko10 000 KM platu.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 27 jun 2021, 12:24

Benderrr je napisao/la:
27 jun 2021, 12:13
Ne moze vama Bog ugoditi. Nema igrača kojeg niste popljuvali, vi šatro nesto znate neke info o igračima.
zar se to na tebe ne odnosi alda

i haj reci za sta sluzi ekonom nesto izbjegavas taj odg :kafa:

Studenti1921
Kontakt:

Post Postao/la Studenti1921 » 27 jun 2021, 12:27

📊 Nakon dužeg perioda, ponovo smo tu. Donosimo pregled dosadašnjeg učinka u karijeri novog trenera Tomislava Ivkovića, te ovim putem da mu poželimo puno sreće i uspjeha u radu.

slika

slika

I još bi voljeli da čujemo mišljenje forumaša da li vrijedi napraviti neki pisani projekat, u kojem ćemo predstaviti Želju i mogućnosti sponzorisanja najvećeg kluba u BiH, odnosno neki vid prezentacije našeg kluba kako bi privukli neke od sponzora. Mišljenja smo ako bi jedan takav prikaz kluba osmislili i napravili da bi privukli bar neke od sponzora (manje ili veće) naravno ako se pokuca na prave adrese. Mi bi željeli uraditi nešto slično pa proslijediti klubu kako bi pomogli na neki način.

slika

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 27 jun 2021, 12:38

Kometa je napisao/la:
27 jun 2021, 12:22
Benderrr je napisao/la:
Niko ne kaze da treba dzaba igrati ali se ne treba stvarati slika da je dosao iz ljubavi a ima oko10 000 KM platu.
Pa jarane on tad kad je dosao kod nas da igra za XX konvertibilnih maraka, mogao je otići bilo gdje u evropi i igrati za 5 puta više para, pri tom bi bio gospodin. On dodje ovdje da mu svaka šuša **** majku, vrijeđa ga po društvenim mrežama i slicno.
Kakvu sliku mi navijaci ostavljamo kad tako nikoga ne cijenimo ne poštujemo.

Nisu igrači krivi sto mu godinu dana nisi dao marke i jos mu neki papak student **** majku. To je tebi normalno. Uzmi malo izvagaj stvari, pogledaj zasluge. Niko ne kaze da igra dzaba niti da treba igrati dzaba.

Sutra treba da očekuješ da se vrati Seha, Coca, Amir, Baja. Pa nisu budale da dolaze u ovu žabokrecinu kompleksasa i papaka da im psuju majke poslije pete utakmice.
by KANA

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 27 jun 2021, 13:46

Benderrr je napisao/la:
27 jun 2021, 12:38
Kometa je napisao/la:
27 jun 2021, 12:22
Benderrr je napisao/la:
Pa jarane on tad kad je dosao kod nas da igra za XX konvertibilnih maraka, mogao je otići bilo gdje u evropi i igrati za 5 puta više para, pri tom bi bio gospodin. On dodje ovdje da mu svaka šuša **** majku, vrijeđa ga po društvenim mrežama i slicno.
Kakvu sliku mi navijaci ostavljamo kad tako nikoga ne cijenimo ne poštujemo.

Nisu igrači krivi sto mu godinu dana nisi dao marke i jos mu neki papak student **** majku. To je tebi normalno. Uzmi malo izvagaj stvari, pogledaj zasluge. Niko ne kaze da igra dzaba niti da treba igrati dzaba.

Sutra treba da očekuješ da se vrati Seha, Coca, Amir, Baja. Pa nisu budale da dolaze u ovu žabokrecinu kompleksasa i papaka da im psuju majke poslije pete utakmice.
Daj budi malo realan.Mogao je otici bilo gdje u Evropi.Kada je bio u najboljoj formi nije mogao dobaciti. dalje od poljske,ukrajine,kipra.Zasto niko nije psovao Miroslavu Stevanovicu.Zato sto je svaku utakmicu odigrao punim gasom,nikad nije pravio problem u ekipi,nikad nije dosao na pripreme sa viskom kg itd.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 27 jun 2021, 13:55

Hahahaha,ma ja ba nije mogao do Liverpula dogurati, jbga u pravu si ti si realan sto jest jest😂
by KANA

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 27 jun 2021, 14:05

Benderrr je napisao/la:
27 jun 2021, 13:55
Hahahaha,ma ja ba nije mogao do Liverpula dogurati, jbga u pravu si ti si realan sto jest jest😂
Naporan si debilu, kvariš temu bezveze.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 jun 2021, 14:11

wolfie je napisao/la:
27 jun 2021, 11:14
Benderrr je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 jun 2021, 14:41

Bolan admin je navijac Sarajeva i svjesno je pustio bezideju ovdje da pegla ljude,i vidis nece ljudi da pisu vise...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 27 jun 2021, 14:55

delinjo je napisao/la:
27 jun 2021, 14:41
Bolan admin je navijac Sarajeva i svjesno je pustio bezideju ovdje da pegla ljude,i vidis nece ljudi da pisu vise...

Realno na bilo kojem drugom pdf-u davno bi levat bio banovan a ovako ovdje nas smara da ne možemo ni o čemu progovoriti jer se on nakači i pametuje. Težak lik Bože sačuvaj. Haj što je iz amarove guzi.ce virio sad počeo planinarit i po guzovima od igrača. Treba on šta da nabaci na belegiju da smanji malo frustracije i nervozu. Nije dobar momak hahaha
Ti si moj Željo, veliki Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: keli, mavi, nedimmmm1337 i 68 gostiju.