Bas sam i ja to htio pitati.
Da je pametan da iskoristi ovu situaciju sa Muharemovicem i ode u WAC.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Izgleda da je pregovarao sa Veležom prije nego će Kačavenda doći. Pregovori su bili haman dosli do faze verbalnih orksaja i tenzija pred fizicki.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:02Hoće li Aljkanović gdje? Ajde Husara jarane, momak zaslužuje transfer.
Slovenija.
bhfanatic14 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 12:54JohnCleese je napisao/la: ↑27 jun 2021, 12:27Samo ti nemoj nista njuskati okolo i imat cemo igraca.
Em si baksus em ne znas.pa klaunu ne pricaj kad si operisan od fudbala, mali je moja skola fudbala, mene gledo kako sam igro i ucio, uz to kod mene ima individualne treninge .

Moram reći da je onaj Sadiku teško razočarenje, ali srećom su se pojavili novi stoperi.
Sad bi Wanda rekao, da ima jedan mali u Dinamu.
Mah Sadiku je primjer lose vođene karijere mladog igrača. On je bio dio uspjesne U17 reprezentacije koja je igrala Euro, dobijali Italiju i sl. Generacija koja je obecavala.Vucevich je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:17Moram reći da je onaj Sadiku teško razočarenje, ali srećom su se pojavili novi stoperi.
Primjetio sam da je Barišić manje-više standardan za Osijek u ovim pripremnim utakmicama. Jeste da je bio loš u onoj utakmici protiv Crne Gore ali je igrao pored stopera iz Prve Lige FBiH pa ga ne bih još otpisao potpuno.
Pored toga ima i Kvakića naravno.
Mahmić, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Barišić, Kvakić, Muharemović![]()
Dobit ces onaj Sakko sinocnji od Fode, da malo licis na gospodina , dole dodaj trenerku i cipele.JohnCleese je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:16bhfanatic14 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 12:54JohnCleese je napisao/la: ↑27 jun 2021, 12:27Samo ti nemoj nista njuskati okolo i imat cemo igraca.
Em si baksus em ne znas.pa klaunu ne pricaj kad si operisan od fudbala, mali je moja skola fudbala, mene gledo kako sam igro i ucio, uz to kod mene ima individualne treninge .
Jesil se cuo s jaranom Fodom ? Ocajavate li skupa?
Igrao jeste, ne znam šta planiraju. Izgleda da onaj Šošić na kraju nije otišao na pripreme sa Hajdukom, zanima me šta će bitih1a2s3o4 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:47Mah Sadiku je primjer lose vođene karijere mladog igrača. On je bio dio uspjesne U17 reprezentacije koja je igrala Euro, dobijali Italiju i sl. Generacija koja je obecavala.
Onda je vjerovatno potrcao za novcem vani, bezuspiješno.
Čak i kada se vratio u BiH nije pravio baš najbolje poteze. Došao u Mladost gdje je igrao i onda nakon nekoliko mjeseci ode u Zrinjski gdje je bio klupiran. I opet nazad u Mladost. :thumbup Samo džaba gubio vrijeme.
Za Barisica ne znam, nisam pratio. Valjda se ne predomisli oko reprezentacije.![]()
Jucer jer Rijeka igrala, ne znam da li je Bristirc dobio priliku ?
Ako ove momke sreca posluzi imacemo stopera kao Italija.Talenta imaju.
Sigurno da treba obratiti paznju i na Emina Hasica, sto ga je Rex pohvalio, nije on daleko od nivoa pojedinih stopera. Ako nastavi redovno igrati siguro da ce dobiti sansu na visem nivou.
Bolje ga sto prije zavrsiti, pa vidjeti hoce li sta od njega biti, nego ovako cekati kao Gigovića.
Koju poziciju igra?Vucevich je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:53Igrao jeste, ne znam šta planiraju. Izgleda da onaj Šošić na kraju nije otišao na pripreme sa Hajdukom, zanima me šta će bitih1a2s3o4 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:47Mah Sadiku je primjer lose vođene karijere mladog igrača. On je bio dio uspjesne U17 reprezentacije koja je igrala Euro, dobijali Italiju i sl. Generacija koja je obecavala.
Onda je vjerovatno potrcao za novcem vani, bezuspiješno.
Čak i kada se vratio u BiH nije pravio baš najbolje poteze. Došao u Mladost gdje je igrao i onda nakon nekoliko mjeseci ode u Zrinjski gdje je bio klupiran. I opet nazad u Mladost. :thumbup Samo džaba gubio vrijeme.
Za Barisica ne znam, nisam pratio. Valjda se ne predomisli oko reprezentacije.![]()
Jucer jer Rijeka igrala, ne znam da li je Bristirc dobio priliku ?
Ako ove momke sreca posluzi imacemo stopera kao Italija.Talenta imaju.
Sigurno da treba obratiti paznju i na Emina Hasica, sto ga je Rex pohvalio, nije on daleko od nivoa pojedinih stopera. Ako nastavi redovno igrati siguro da ce dobiti sansu na visem nivou.
Bolje ga sto prije zavrsiti, pa vidjeti hoce li sta od njega biti, nego ovako cekati kao Gigovića.
Da, ove je sezone ćemo vidjeti da li od Rondića i Turkeša ima reprezentativnog kalibra. S tim da je Turkeš mobilniji a ovaj snažniji. Turkeš također zabija a ovaj se još nije pokazao kao golgeter.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hajdeee, hurem i 38 gostiju.