I Nikšićka je tu ,stigla da da svoju podršku.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Uz svu dobru volju da nadjem prave informacije zaključio sam da ni oni ne znaju jos uvijek na sta ce ličiti te kvalifikacije za SP. Australija i zlatne na OI idu direktno. I cudno mi sto svi igraju u Australiji kvalifikacije, kako znam inace je u košarci znalo biti da svaka grupa ima drugog domaćina. Ako se tako odluče grabiti svim silama da budemo domaćini. Ove cure zaslužuju utakmice u punom Mejdanu, a poslije Mejdana vjerujem da JJ nece nikada imati dileme da li da igra za nas, ukoliko bi i bez toga uopste imala dilemu.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:59Znaci koliko sam shvatio u ovom zapetljanom sistemu kvalifikacija za sp od 16 ekipa 12 će se plasirati i iako je Australija domaćin i Sad buduci novi/stari osvajac OI oni će igrati te iste kvalifikacije iako će biti već direktno plasirani na sp ?Još jedna od glupih Fibinih odluka u nizu.Amerikanci ce vrsiti pritisak da ne igraju te kvalifikacije s pravom ko da već sad vidim.A i Australke ce poslati 2.tim na to takmičenje da se uigraju.
Ma neće ,svaka grupa će imati domaćina a i Čolan je rekao da će proslijediti kandidaturu za organizovanje jednog od Turnira.Nadam se da nećemo biti u istom potu sa Bjelorusijom jer smo jači od njih .Sa svima mozemo igrati osim sa Sad,Australijom ,Francuskom trenutačno.Nigerija je jaka ali opet i sa njima se može kao i sa Kineskinjama i Japankama.Madal je napisao/la: ↑27 jun 2021, 14:19Uz svu dobru volju da nadjem prave informacije zaključio sam da ni oni ne znaju jos uvijek na sta ce ličiti te kvalifikacije za SP. Australija i zlatne na OI idu direktno. I cudno mi sto svi igraju u Australiji kvalifikacije, kako znam inace je u košarci znalo biti da svaka grupa ima drugog domaćina. Ako se tako odluče grabiti svim silama da budemo domaćini. Ove cure zaslužuju utakmice u punom Mejdanu, a poslije Mejdana vjerujem da JJ nece nikada imati dileme da li da igra za nas, ukoliko bi i bez toga uopste imala dilemu.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:59Znaci koliko sam shvatio u ovom zapetljanom sistemu kvalifikacija za sp od 16 ekipa 12 će se plasirati i iako je Australija domaćin i Sad buduci novi/stari osvajac OI oni će igrati te iste kvalifikacije iako će biti već direktno plasirani na sp ?Još jedna od glupih Fibinih odluka u nizu.Amerikanci ce vrsiti pritisak da ne igraju te kvalifikacije s pravom ko da već sad vidim.A i Australke ce poslati 2.tim na to takmičenje da se uigraju.
Dok god slavimo peta, deveta i deseta mjesta, biit ćemu ku.rčina u svim sportovima. Svaka im čast, al pun mi je krc luzerskog mentaliteta.
Samozdravlje je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:58
Ovaj mladic je bar 10 godina mladji od @Sz, ali
![]()
MARICEEEEEE ZLATNA KRALJICE, CARICE![]()
![]()
![]()
Upravo to, mjesto koje su osvojile je najmanje bitno. Definitivno su ponos države!PeppermintSA je napisao/la: ↑27 jun 2021, 14:33Tek sad vidjeh da je Deura rodjena u Kninu, dakle izbjeglica je iz vremena Oluje, a gledam joj izjave - idemo po medalju iduci put, cast je biti kapiten BiH, ovo je za nasu drzavu itd. Uzimajuci u obzir stvarnost ovih prostora jedna nevjerovatna i predivna prica.
Pa de ti budi u necem barem cetvrti u Evropi ima da ti organizujemo docek i jos skupimo za nagradu..
Pa jeste za mnoge sića, ove djevojke očigledno je ne zarađuju puno čim ih dosta igra za po dva tima i u Evropi i Americi i nikad bukvalno ne odmaraju sigurno nagrada od nekih 20 hiljada bi svakoj igračici značilo, a realno je i za državu to sićaL-Train je napisao/la: ↑27 jun 2021, 14:03Eto prilke Jusufu da iz svog djepa da,sta je to za njega sićalegenda reala je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:44Treba drzava nagraditi ove cure jbo tapsanje po ranenu nek odobre 200 hiljada i nek se podijeli curama![]()
Deure su iz Grahova, a u to vrijeme Grahovljaci su išli u porodilišta ili u Knin ili u Drvar, otprilike podjednako. I mi Drvarčani je svojatamo, jer je često bila kod nas, kao djevojčica je dolazila na ljetne stritbol turnirePeppermintSA je napisao/la: ↑27 jun 2021, 14:33Tek sad vidjeh da je Deura rodjena u Kninu, dakle izbjeglica je iz vremena Oluje, a gledam joj izjave - idemo po medalju iduci put, cast je biti kapiten BiH, ovo je za nasu drzavu itd. Uzimajuci u obzir stvarnost ovih prostora jedna nevjerovatna i predivna prica.
PeppermintSA je napisao/la: ↑27 jun 2021, 14:33Tek sad vidjeh da je Deura rodjena u Kninu, dakle izbjeglica je iz vremena Oluje, a gledam joj izjave - idemo po medalju iduci put, cast je biti kapiten BiH, ovo je za nasu drzavu itd. Uzimajuci u obzir stvarnost ovih prostora jedna nevjerovatna i predivna prica.
Nadam se da će izrasti u boljeg centra nego što je Džebo trenutno jer potencijal sigurno ima.
PeppermintSA je napisao/la: ↑27 jun 2021, 14:33Tek sad vidjeh da je Deura rodjena u Kninu, dakle izbjeglica je iz vremena Oluje, a gledam joj izjave - idemo po medalju iduci put, cast je biti kapiten BiH, ovo je za nasu drzavu itd. Uzimajuci u obzir stvarnost ovih prostora jedna nevjerovatna i predivna prica.
Isto si mislim, ali necu da kvarim atmosferu. Plus sto je i ovaj "uspjeh" razultat prisvojene Amerikanke, a ne nekog dobrog rada bh kosarke.
Pa Srbija, koja ima nevjerovatnu bazu košarkašica ima Amerikanku - Ivon Anderson.legenda reala je napisao/la: ↑27 jun 2021, 16:00Joj koji levat braćo mila, a sve reprezentacije koje su za nas izmislile život imaju neke Amerikanke u rosteru
Kakva amerikanka,djevojka je saJustin je napisao/la: ↑27 jun 2021, 15:53
Isto si mislim, ali necu da kvarim atmosferu. Plus sto je i ovaj "uspjeh" razultat prisvojene Amerikanke, a ne nekog dobrog rada bh kosarke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.