Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Ljudi, odgovarate covjeku koji bhf smatra navijackom grupom. Besmisleno skroz 

ultrasi nisu navijacka grupa nego grupica politickih pijuna kojima upravlja stranka ili politicar i koristi ih za vlastite potrebe, isto kao i njihove komsije iz vrapcica. Definitivno najzaostaliji dio BiH i regije. Lesinari vrlo slicni njima mada oni cesto na utakmice odu i zbog samog borca a ne samo zbog stranke ili da iskale mrznju prema drugima.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jun 2021, 11:02+ Ultrasi i lesinari.Vink0 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 03:50Kojih 5 BH grupa druze? U BiH imas samo 3 navijacke grupe koje mogu skupiti preko 100 navijaca u kop. To su HZ, TM i RZ. Osim njih svi ostali zajedno ne mogu nakupiti 100 navijaca koji ce doci na tribinu zbog kluba.
A najveca navijacka grupa sa ovih prostora, BHF, na gostovanju dalekoj francuskoj napuni tribinu od 20 000 mjesta.
Svih 5 grupa bi rasformiralo BHF, hipoteticki, u svakom od navijackih segmenata.
Dvojica BHF ulete medju 10 000 ludih argentinaca i ppjevaju im malo vas je malo vas je pichkice!! Ta dvojica bi sami rastjerali i razbucali svaku nasu tzv ultra grupu.
-
- Kontakt:

Pojedine komentare je najbolje zaobići.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Jesu ta dvojica mudonje, svaka čast. Ima li još takvih u fanatikosima, čime ti garantuješVink0 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 15:17ultrasi nisu navijacka grupa nego grupica politickih pijuna kojima upravlja stranka ili politicar i koristi ih za vlastite potrebe, isto kao i njihove komsije iz vrapcica. Definitivno najzaostaliji dio BiH i regije. Lesinari vrlo slicni njima mada oni cesto na utakmice odu i zbog samog borca a ne samo zbog stranke ili da iskale mrznju prema drugima.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jun 2021, 11:02+ Ultrasi i lesinari.Vink0 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 03:50
Kojih 5 BH grupa druze? U BiH imas samo 3 navijacke grupe koje mogu skupiti preko 100 navijaca u kop. To su HZ, TM i RZ. Osim njih svi ostali zajedno ne mogu nakupiti 100 navijaca koji ce doci na tribinu zbog kluba.
A najveca navijacka grupa sa ovih prostora, BHF, na gostovanju dalekoj francuskoj napuni tribinu od 20 000 mjesta.
Svih 5 grupa bi rasformiralo BHF, hipoteticki, u svakom od navijackih segmenata.
Dvojica BHF ulete medju 10 000 ludih argentinaca i ppjevaju im malo vas je malo vas je pichkice!! Ta dvojica bi sami rastjerali i razbucali svaku nasu tzv ultra grupu.
- 19BordoBijeli46
Kakve se gluposti mogu procitat ovdje.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Ima ih takvih koliko ti dusa zeli.Vecina zive na zapadu, zdravo se hrane idu u teretane dizu tegove, treniraju borilacke vjestine i hrvanje. Tucu se ko profesionalci. A ovi nasi domaci svi nekakvi zakrzljali. Jedino sto znaju je da stanu 50 metara jedni ispred drugih i gadjaju se kamenjem. I tu su toliko smotani da bace po 300 kamenja a ne niko nikog ne pogodi. Kasnije to slave i postavljaju na yt ko da je bitka za zuc.Dizalica je napisao/la: ↑27 jun 2021, 00:12Jesu ta dvojica mudonje, svaka čast. Ima li još takvih u fanatikosima, čime ti garantuješVink0 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 15:17
ultrasi nisu navijacka grupa nego grupica politickih pijuna kojima upravlja stranka ili politicar i koristi ih za vlastite potrebe, isto kao i njihove komsije iz vrapcica. Definitivno najzaostaliji dio BiH i regije. Lesinari vrlo slicni njima mada oni cesto na utakmice odu i zbog samog borca a ne samo zbog stranke ili da iskale mrznju prema drugima.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Treba uvesti dve kategorije foruma - za tinejdzere i za odrasle.
Ne bi morao citati ovakve nebuloze.
Ne bi morao citati ovakve nebuloze.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Na kategoriji za tinejdzere bi morao
Al jbg bice bolje valjda...

" "!
1926
1926
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Tesko druze.
Odakle samo isplivavaju ovoliki bolidi ovdje. Sve ozraceno, nalozeno, nabrijano...a mama im pere gace subotom i pegla majicu.
Odakle samo isplivavaju ovoliki bolidi ovdje. Sve ozraceno, nalozeno, nabrijano...a mama im pere gace subotom i pegla majicu.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Vidi banjaluckih delija i grobara kako su se popalili. Pogodila vas istina a? Sutra mile da kaze da navijate za laktase vi bi bez pogovora promijenili dresove. Sve sami opasni momci a ne smijete u prijedor otici. 12 alkohol boysa vam utjerali strah u kosti
- svrakino1921
- Kontakt:
Ko je doticna gospoda
Miletovi ahbabi iz crne gore. Premijer krivoglavic i jos neki. Oni sto ruse drzavu cg, kao sto mile radi kod nas. Ovi zaebani momci su njihovi navijaci a u javnosti poznati pod imenom lesinari banja luka. Vodaju ih sa sobom ko zdravko colic sto je vodao lokice. A i redaju se na njima ko zdravko na lokicama.
Kad uskoro nestane nultrasa, mile ce ovima narediti da podrze covica i navijaju za grinjski. Ako ih green army vrabcici ne preduhitre.
Ja eto ne znam da su lešinari iza
Jesu oni, Allaha mi! I to ona ekipa sto su motikama i stozinama tukli nase komsije na obronjcima i to samo zato sto su ovi muslimani. A qurac bi ih i tako isprebijali da mirza hatic nije bio u zatvoru. Pa on bi ih sam razbaco da je bio kad se to desavalo, ali oni to znaju pa su planski napali kad su ovi bili nenaoruzani svi osim vodje amara.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 10 gostiju.