Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
MIRZAAAAA TELETOVICU oglasi se, udostoji se ....
Imamo li mi reprezentaciju za basket 3x3?
Jedna Mongolija ima ...
Sigurno imamo talentovanih basketaša da se napravi neka solidna ekipa.
Jedna Mongolija ima ...
Sigurno imamo talentovanih basketaša da se napravi neka solidna ekipa.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Imamo ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Kakvi su?
Imamo li kvaliteta za neki veći rezultat?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
kako hrvati igraju kvalifikacije za OI, a mi ne?
Dobili pozivnicu oni i Slovenija kao najvise rankirane reprezentacije iz Europe na FIBA rang listi koje se nisu izborile plasman ili kvalifikacije preko Svjetskog prvenstva.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
meni nije jasno kako Cesi igraju ove kvalifikacije, zar se oni nisu direktno plasirali
- legenda reala
- Kontakt:
Evo smecar Mirza potkupljivo za ove centrale, da ima drzave trebo bi u zatvor
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Van parketa jedan izuzetno sumnjiv i mutan tip.legenda reala je napisao/la: ↑27 jul 2021, 16:52Evo smecar Mirza potkupljivo za ove centrale, da ima drzave trebo bi u zatvor
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma klasicni politicar, zalosno je kad vidis da jednog bivseg kosarkasa ne interesuje kosarka uopste, usao je u savez samo da bi bio blize politici i da bi mogao ostvariti svoje licne interese, kolko je u savezu vec nista nije uradio za dobrobit kosarke bolje da je Dodik na celu saveza nego on nista slabije ne bi biloL-Train je napisao/la: ↑27 jul 2021, 16:54Van parketa jedan izuzetno sumnjiv i mutan tip.legenda reala je napisao/la: ↑27 jul 2021, 16:52Evo smecar Mirza potkupljivo za ove centrale, da ima drzave trebo bi u zatvor
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma jasta,otkako se pojavio na celu saveza nicega dobrog nije donio,liga postala zajebancija iz koje izlazi i vraca se kako ko hoce.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Mirza je hronicno nezainteresovan lik ...legenda reala je napisao/la: ↑27 jul 2021, 17:00Ma klasicni politicar, zalosno je kad vidis da jednog bivseg kosarkasa ne interesuje kosarka uopste, usao je u savez samo da bi bio blize politici i da bi mogao ostvariti svoje licne interese, kolko je u savezu vec nista nije uradio za dobrobit kosarke bolje da je Dodik na celu saveza nego on nista slabije ne bi biloL-Train je napisao/la: ↑27 jul 2021, 16:54Van parketa jedan izuzetno sumnjiv i mutan tip.legenda reala je napisao/la: ↑27 jul 2021, 16:52Evo smecar Mirza potkupljivo za ove centrale, da ima drzave trebo bi u zatvor

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Mogao se neko od novinara sa sportsport.ba udostojiti da napise clanak da Ademir Zurapovic sudi finale Olimpijskih igara
Ili je mozda ljetovanje Dillete vaznije
EDIT: Sjetili su se konacno nakon sto je covjek do finala dosao.

Ili je mozda ljetovanje Dillete vaznije

EDIT: Sjetili su se konacno nakon sto je covjek do finala dosao.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Samo zato što je neki dan sa mudima svirao Luki dva faula u napadu na početku tekme 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta sudi on od liga/takmicenja, osim nase lige? Eurocup?Nesto ga rijetko primjecujem, iako doduse i ne obracam posebno paznju. Jedino je nemoguce profulati Belosevica, koji imam osjecaj da me nekad proganja gdje ga sve necu vidjeti.

Ademir je za mene licno vrhunski sudija. Ima stav, dobro sudi, ne ustrucava se donijeti odluku za koju smatra da je ispravna.
Sudi Fibinu ligu prvaka, sudio je proslosezonsko finale tog takmicenja...Federer17 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 14:30Sta sudi on od liga/takmicenja, osim nase lige? Eurocup?Nesto ga rijetko primjecujem, iako doduse i ne obracam posebno paznju. Jedino je nemoguce profulati Belosevica, koji imam osjecaj da me nekad proganja gdje ga sve necu vidjeti.![]()
Ademir je za mene licno vrhunski sudija. Ima stav, dobro sudi, ne ustrucava se donijeti odluku za koju smatra da je ispravna.
Daleko najbolji sudija na ovim prostorima sigurno.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Sto abu ne sudi guraju se uvijrk Belosevic Javor i onaj slovenac zaboravih mu ime
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 3 gosta.