juznjak> je napisao/la:Dje se dobro drzala ? drzo se dobro najbolji golman svijeta a ne odbrana ! pohvalio bi Junafrana koji je prakticno jucer stigao i odigrao sasvim solidnu tekmu , bice dobar tandem zajedno sa Aguerom i Forlanom .
haha pa mislim drzala se, imala srece vise nego sto je teska
U pravu je Juznjak...Forlan je veliki igrac, ali gubi na brzini (godine cine svoje jbg) zato mislim da je vakat da ga prodaju dok je vrijeme...dobar su posao napravili kad su prodali Jimeneza (koji je svakako grijao klupu),Juradoa i Simaoa...sad je red na Forlana i Ujfalusia.
Ma sta lajete na Forlana, covjek je jedan od rijetkih koji ce poderat za Atleticov dres, fenomenalan igrac, za mene jedan od najboljih napadaca koje sam gledao, istina ulazi u godine, ali ja to nebih nazvao krizom godina nego padom forme, zabit ce Forlan kljucne golove za ulazak u LP...
Za tjedan dana: Yo me voy al Manzanares
al estadio Vicente Calderón
donde abundan los cabrones
animando a su equipo perdedor
Porque luchan como cabras
y pelean como bestias
Los hijo putas del atleti
este ańo a segunda van a ir
Patético de Madrid
Patético de Madrid
a jugar al futbolín
que la liga, es para el Madrid.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Portillo je napisao/la:Ma sta lajete na Forlana, covjek je jedan od rijetkih koji ce poderat za Atleticov dres, fenomenalan igrac, za mene jedan od najboljih napadaca koje sam gledao, istina ulazi u godine, ali ja to nebih nazvao krizom godina nego padom forme, zabit ce Forlan kljucne golove za ulazak u LP...
upravo tako mada je moguće i da smo mi previše subjektivni kada je on u pitanju (u šta sumnjam) ali opet će se teško naći prava zamjena za njega tako da bi im pametnije bilo sačuvati ga bar do ljetnog prijelaznog roka.Možda ne bi bilo loše da ponovo probaju sa dovođenjem napadača iz Argentine možda Gaston Fernandez mada on i nije pravi,klasični napadač ali mislim da bi se mogao brzo uklopiti u Atleticu.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Portillo je napisao/la:Ma sta lajete na Forlana, covjek je jedan od rijetkih koji ce poderat za Atleticov dres, fenomenalan igrac, za mene jedan od najboljih napadaca koje sam gledao, istina ulazi u godine, ali ja to nebih nazvao krizom godina nego padom forme, zabit ce Forlan kljucne golove za ulazak u LP...
upravo tako mada je moguće i da smo mi previše subjektivni kada je on u pitanju (u šta sumnjam) ali opet će se teško naći prava zamjena za njega tako da bi im pametnije bilo sačuvati ga bar do ljetnog prijelaznog roka.Možda ne bi bilo loše da ponovo probaju sa dovođenjem napadača iz Argentine možda Gaston Fernandez mada on i nije pravi,klasični napadač ali mislim da bi se mogao brzo uklopiti u Atleticu.
Torres Diego lose igra ove sezone ,mislim da je bolje za njega da ode u Juventus ,Atleticu ce leci 15 mil Eura nek dodaju jos 10-tak milioncica sa tim parama dovesti Rossia ili Suareza i eto ti napad koji ce harati godinama... obzirom da Aguero ima 22 a produzio je ugovor .
Sto se tice lige , za vikend dolazi neugodna Mallorca koja je pobjedila Valenciu i Sevillu na gostovanjima , i uzela bod na Camp Nou .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 14 jan 2011, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Kazes harati europom mislis da je rijesenje Suarez i Rossi i ajmo harati europom ..eeee nije njihov problem toliko u napadu, koliki je problem sa odbranom i zadnji vezni Asuinsao i Garcia levati koji nebi imali mijesta ni u Malagi Evo prije par dana pisalo se da je Atl.Madrid dosao u sporazum sa brazilskim stoperom Miranda i da ce iduce sezone da igra u Atleticu, vidjecemo kako ce on da sijedne..Kvalitetni igrac u odbrani o zadnji vezni su skupi, dobro moze da se potrefi da kupis jeft. a on ispadne super, mislim da je Valencia dovodjenjem francuza Ramia iz Lilla uradila dobar posao, cak bi ga volio ja vidijeti u RM, ali ebg..Valencia je bila brza, nije bio skup.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 14 jan 2011, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Prije svega sredina .Vidjecemo kakav je Elias na sredini , ono sto je sigurno da ne moze biti gori od Raula Garcije da ga hebes . Nije losa odbrana sa malim Dominguezom i sa 100% spremnim Godinom druga ce to prica biti . Za tog Mirandu nisam cuo veze nemam o kakvom se igracu radi
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Joao Miranda 26, 185 cm igrac Sao Paulo, jedno vrijeme bio u europi u francuskom Sochaux a odma se vratio nazad u Brazil.Ima cak i 6 nastupa u rep.Brazila
Miranda confirma que jugará en el Atlético
Da ste izgubili s 1:2 imali bi šanse proći, ovako jako teško. Loviti 2 gola vs. R.M. je jako jako teško.
Prodaja Forlana ne bi vam bilo loše, jer on je već u godinama i ove sezone ne igra najbolje (možda je već glavom u mirovini ), samo teško da će netko platiti 15M € za igrača koji će na ljeto već imati 32 godine.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
Los_Blanos2 je napisao/la:Joao Miranda 26, 185 cm igrac Sao Paulo, jedno vrijeme bio u europi u francuskom Sochaux a odma se vratio nazad u Brazil.Ima cak i 6 nastupa u rep.Brazila
Miranda confirma que jugará en el Atlético
Ma jos jedan kloc u odbrani volio bi da grijesim .
Portillo je napisao/la:10. godina igrate 4-4-2 i pitate se zasto nas niste pobjedili
Protiv Malage smo igrali 4-3-3 i pobjedili ih na Rosaledi 0-3 ,trebao bi Quique cesce koristiti tu formaciju.
El Chelsea está interesado en el fichaje del central uruguayo del Atlético de Madrid Diego Godín y podría ofrecer hasta 18 millones de euros .Chelsea nudi 18 mil Eura za Godina .
Prodaja Forlana ne bi vam bilo loše, jer on je već u godinama i ove sezone ne igra najbolje (možda je već glavom u mirovini ), samo teško da će netko platiti 15M € za igrača koji će na ljeto već imati 32 godine.
Nudi Juve . 8-
Nema veze zbog poraza od Reala (navikli smo ) vjerovatno ispadamo iz Kupa . Ovako igramo gotovo svake sezone toplo hladno ,tamo negdje pocetkom februara obicno igramo mnogo bolje . Upravo u februaru je najtezi raspored, 6 februara igramo na Camp Nou ,zatim dolazi Valencija .
[youtube][/youtube]
Atleti, te amo
Znam da Atletico ima preko 300 mil Eura duga (vecinu duga je napravio pokojni Gil), sutra ce biti 3 put ove sezone da igramo ponedeljkom a Cerezo je izjavio da ce to biti i posljednji put . Uglavnom sutra teska tekma protiv neugodne Mallorce, jos bez Kuna igramo ...ukoliko se ne plasiraju u LP izgubice 30 mil Eura. Ocekujem od prve minute Eliasa i Thiaga .... u napadu Forlana i Costu te po bokovima Reyesa i Juanfrana . Ne znam uglavnom nisam optimista sto se tice tog 4 mjesta koje vodi u LP jedino sto valja je to da Valencia i Villareal dolaze na Calderon.
Atlético cierra el fichaje de Adrián López para junio
Ojj Boze koga vi dovodite, covjeka koji je tri puta pogodio precku u Depou... nema nista dok nedovedete neku bas jaku klasu ili od malog Keka napravite nesto...
Veceras ce vam Mallorca uzet bod.
Portillo je napisao/la:Atlético cierra el fichaje de Adrián López para junio
Ojj Boze koga vi dovodite, covjeka koji je tri puta pogodio precku u Depou... nema nista dok nedovedete neku bas jaku klasu ili od malog Keka napravite nesto...
Portillo je napisao/la:Atlético cierra el fichaje de Adrián López para junio
Veceras ce vam Mallorca uzet bod.
Kokea il Keka ?
Keka, Keka, on je na posudbi u Cartageni ako se ne varam.
Keko, Koke i...
Jedan od najboljih napadaca onog doba... bio sam poprilicno mal kad je on sa Atleticom digo ligu, sta sam imao ni 5,6 godina, ali ono kasnije malo sto sam ga pratio i sto su mi pricali - institucija.
Znam cak i na onoj igrici FIFA 98 u Spaniji sa Raulom u tandemu bio
Oznaceni se vraca nakon povrede , Elias konacno debituje . Sto se tice Adriana ...gledao sam ga mnogo puta i nista specijalno prosjek reako bih , al ima 22 god tako da moze napredovati ,ono sto posebno cjenim je to da je prosao Oviedovu skolu tako da ima prolaza kod mene .
Ma sve je to isto.. Kiko, Keko .. A ja sam mislio na Sergia Koke-a napadaca Arisa bio jedno vrijeme povezivan sa Athleticom..A Keko ce bit zvijer, zna Athletico radit sa malcima..
Ono sto me posebno raduje je Koke ,19-godisnji momcic koji je po 6-7 put u kombinacijama za prvi tim ... i uglavnom je ulazio i dobivao dosta minuta kod Ququea . Idemo razguzit Mallorcu
Edit: 1-0 Valera . Dobro se sjetio kloc Quique da ga stavi od prve minute ,Elias odlican do sada .