Vala da znas da si upravu, kad bude nova sezona prijavljujem samo ovaj glavni.
Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BosniaBoston
- Kontakt:

Što se tiče regularnosti takmičenja, žalbe koje dobijam mjesecima na račun forumaša Goretzka dobijaju uporište. Već je jasan šablon navodnog prepisivanja od forumaša bodi123 pogotovo što se tiče crvenih parova. Tipuje često zadnji i čeka bodija do zadnje sekunde pred meč. Ovim putem ga pozivam da prestane ili će biti izbačen iz takmičenja. Došle su mi žalbe i za navodni dupli acc Vettel4 i nakon provjere administracije je isti račun udaljen od tippinga do daljnjeg
#Punoljetstvo
- OldFashioned
- Kontakt:
BoRe sacuvaj, zar je moguce na sta su neki spremni radi obicne male zabave...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sto se tice ovo za Goretzku cak sam i ja upratio da ceka Bodija pa onda prepisuje od njega,al eto ima neko ko ce to pratiti.
Ja iskreno nmg to bas vjerovati da neko ne moze shvatiti da je ovo vid zabave.
Nego Dela najavljivao si da cekas travu da ces tu biti najbolji,ali nista od tebe
Ja iskreno nmg to bas vjerovati da neko ne moze shvatiti da je ovo vid zabave.
Nego Dela najavljivao si da cekas travu da ces tu biti najbolji,ali nista od tebe
Ja bih pitao nešto, ako može. Zar nisam ja bio optužen da tipujem sa profila Vettel5? Zašto u tom slučaju administracija nije provjeravala?BosniaBoston je napisao/la: ↑01 jul 2021, 12:02
Što se tiče regularnosti takmičenja, žalbe koje dobijam mjesecima na račun forumaša Goretzka dobijaju uporište. Već je jasan šablon navodnog prepisivanja od forumaša bodi123 pogotovo što se tiče crvenih parova. Tipuje često zadnji i čeka bodija do zadnje sekunde pred meč. Ovim putem ga pozivam da prestane ili će biti izbačen iz takmičenja. Došle su mi žalbe i za navodni dupli acc Vettel4 i nakon provjere administracije je isti račun udaljen od tippinga do daljnjeg
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Sto se tice regularnosti takmicenja, zasto ne spomenes da si prodao moje parove na RG, kada si cekao da ti posaljem iste da objavis kako bi svi oni iz vrha mogli u minutu poslije mene tipovati? Dalje, prepiska na fb sa Nirtonom cini mi se ili ko je vec bio kako ti je u cilju da izbacis one konkurentne i da Nirton niti bilo ko drugi ne treba da se zali jer bi to znacilo manje konkurencije. Bio je taj post na ovoj temi ali si ga naravno obrisao.
Sto se tice prepisivanja, prvo kolo sam tipovao prije Bodija, ovo ostalo sam tipovao kada sam mogao, iz nocne smjene kad dodjem i naspavam se. Ako je covjek tipovao lupam Kei-Thompson 3-0, sta ja sad trebam staviti neku ludost tipa 2-3 za Thompsona da bi vi bili sretni? Msm ono 1.2 kvota na Japanca, bolji je, logika da ce uzet. I da ono najbitnije, i ako prepisujem od nekog na tippingu, pravilo po kojem se ne smiju prepisivati parovi ili nesto slicno nigdje nije naglaseno! Tako da ne radim nista kontra pravila, to nije varanje nikakvo. Samo eto sto pojedince boli sto sam prvi na ukupnoj listi, sto jer mene ne gotivite sto jer gotivite Bodija, vjerujem da ste i inace dobri van foruma. Sto se Bodija tice momak je korektan, voljan pomoci i jedan od boljih likova na forumu, da me ne shvati pogresno.
Ali ako je u cilju da ja ne osvojim, odstrani me slobodno sa tippinga, ja ne zivim za malo paznje na nekom nebitnom forumu kao pojedinci, niti imam neku zaradu od tippinga, tako da.. I necu se vise oglasavati povodom ovih gluposti, libo me q sta mislite.
Bravo, puna podrška.Goretzka je napisao/la: ↑01 jul 2021, 12:27Sto se tice regularnosti takmicenja, zasto ne spomenes da si prodao moje parove na RG, kada si cekao da ti posaljem iste da objavis kako bi svi oni iz vrha mogli u minutu poslije mene tipovati? Dalje, prepiska na fb sa Nirtonom cini mi se ili ko je vec bio kako ti je u cilju da izbacis one konkurentne i da Nirton niti bilo ko drugi ne treba da se zali jer bi to znacilo manje konkurencije. Bio je taj post na ovoj temi ali si ga naravno obrisao.![]()
Sto se tice prepisivanja, prvo kolo sam tipovao prije Bodija, ovo ostalo sam tipovao kada sam mogao, iz nocne smjene kad dodjem i naspavam se. Ako je covjek tipovao lupam Kei-Thompson 3-0, sta ja sad trebam staviti neku ludost tipa 2-3 za Thompsona da bi vi bili sretni? Msm ono 1.2 kvota na Japanca, bolji je, logika da ce uzet. I da ono najbitnije, i ako prepisujem od nekog na tippingu, pravilo po kojem se ne smiju prepisivati parovi ili nesto slicno nigdje nije naglaseno! Tako da ne radim nista kontra pravila, to nije varanje nikakvo. Samo eto sto pojedince boli sto sam prvi na ukupnoj listi, sto jer mene ne gotivite sto jer gotivite Bodija, vjerujem da ste i inace dobri van foruma. Sto se Bodija tice momak je korektan, voljan pomoci i jedan od boljih likova na forumu, da me ne shvati pogresno.
Ali ako je u cilju da ja ne osvojim, odstrani me slobodno sa tippinga, ja ne zivim za malo paznje na nekom nebitnom forumu, niti imam neku zaradu od tippinga, tako da.. Lijep pozdrav.![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo ti i bodi ste jedini tipovali bublika 3:0 a primjera takvih ima koliko hoces gdje ste sami na ostrvu. Opet ne vidim sto ti ovo predstavlja problem, tipuj prije njega ili razlicito i tjt pa nece biti problema
Pravilo nije napisano jer se podrazumijeva, tipuju svi po svom osjecaju ne igramo u pare. Eventualno kalkulisanje je dozvoljeno ali ne i prepisivanje iz kola u kolo
Pravilo nije napisano jer se podrazumijeva, tipuju svi po svom osjecaju ne igramo u pare. Eventualno kalkulisanje je dozvoljeno ali ne i prepisivanje iz kola u kolo
#Punoljetstvo
Nadam se da će Bošnjo predati funkciju Goretzki, a ovaj da angažuje Nirtona kao zamjenika. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Mogu li ja ispraviti Bublika? Iako znam da je Grigor kanturina eto nek bude 3-1 ma da znam da nece uzet set. No nebitno, na RG isto tako je bilo par kola kada sam tipovao prije Bodija. Ovdje sam prvo kolo prije tipovao, samo sam jucer i danas zakasnio. Ne mogu ja sad nekom crtat da ja dodjem iz nocne smjene u 8 ujutru, nemam kad tipovat nego u 11 ili u 12.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 jul 2021, 12:41Evo ti i bodi ste jedini tipovali bublika 3:0 a primjera takvih ima koliko hoces gdje ste sami na ostrvu. Opet ne vidim sto ti ovo predstavlja problem, tipuj prije njega ili razlicito i tjt.
I ne znam sto bi na WB od covjeka prepisivao kad nemamo sansi za titulu. Al neka bude hajd, ja opet okrenem na korektnost za razliku od pojedinaca. Pokusat cu u narednom periodu ranije tipovati.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mozes naravno ukoliko je prije pocetka mec. Hvala ti na razumijevanju i nemoj me optuživati za stvari koje nisu u mom domenu poput brisanja postova jer ja nisam moderator te nemam pravo na toGoretzka je napisao/la: ↑01 jul 2021, 12:48Mogu li ja ispraviti Bublika? Iako znam da je Grigor kanturina eto nek bude 3-1 ma da znam da nece uzet set. No nebitno, na RG isto tako je bilo par kola kada sam tipovao prije Bodija. Ovdje sam prvo kolo prije tipovao, samo sam jucer i danas zakasnio. Ne mogu ja sad nekom crtat da ja dodjem iz nocne smjene u 8 ujutru, nemam kad tipovat nego u 11 ili u 12.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 jul 2021, 12:41Evo ti i bodi ste jedini tipovali bublika 3:0 a primjera takvih ima koliko hoces gdje ste sami na ostrvu. Opet ne vidim sto ti ovo predstavlja problem, tipuj prije njega ili razlicito i tjt.
I ne znam sto bi na WB od covjeka prepisivao kad nemamo sansi za titulu. Al neka bude hajd, ja opet okrenem na korektnost za razliku od pojedinaca. Pokusat cu u narednom periodu ranije tipovati.
#Punoljetstvo
Delinjo na ovogodišnjem Wimbledonu. Zahvaljujemo se stranici gettyimages.
Ispravljeno. Ma sve 5.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 jul 2021, 12:51Mozes naravno ukoliko je prije pocetka mec. Hvala ti na razumijevanju i nemoj me optuživati za stvari koje nisu u mom domenu poput brisanja postova jer ja nisam moderator te nemam pravo na toGoretzka je napisao/la: ↑01 jul 2021, 12:48Mogu li ja ispraviti Bublika? Iako znam da je Grigor kanturina eto nek bude 3-1 ma da znam da nece uzet set. No nebitno, na RG isto tako je bilo par kola kada sam tipovao prije Bodija. Ovdje sam prvo kolo prije tipovao, samo sam jucer i danas zakasnio. Ne mogu ja sad nekom crtat da ja dodjem iz nocne smjene u 8 ujutru, nemam kad tipovat nego u 11 ili u 12.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 jul 2021, 12:41Evo ti i bodi ste jedini tipovali bublika 3:0 a primjera takvih ima koliko hoces gdje ste sami na ostrvu. Opet ne vidim sto ti ovo predstavlja problem, tipuj prije njega ili razlicito i tjt.
Vidis ti kakvih poremecenih likova ima. Meni je gore sto prave tri profila da tipuju nego sto prepisuju. Vettel je uzeo bodove od drugih igraca na prethodnim turnirima tako da je neregularan poredak sada.OldFashioned je napisao/la: ↑01 jul 2021, 12:04BoRe sacuvaj, zar je moguce na sta su neki spremni radi obicne male zabave...
Ja bih Bosnjo ovakve izbacivao iz igre. A ti kako hoces.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Mogu ti reći da bi takmičenje bilo kudikamo uspješnije, makar ne bi bilo šikaniranja jednog od vodećih kandidata.
Stvarno ne vidim gdje je Goretzka pogriješio?? Nigdje ne pise da je zabranjeno prepisivanje?! Zasto Bodi ne tipuje bezveze pa minuta do promjeni???
Max Allegri
Neka Bošnje. Ispekao je zanat kod najboljeg organizatora.
Kuknjava neka, a babuka na travi neumoljiv
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.